Prvi vtis: Honda NC700 X

15
5021

Honda NC700 X je en izmed Hodninih adutov letošne sezone – agregat nas je navdušil že v modelu Integra, a X ni skutersko-motorističen hibrid.

Prožnost in veliko navora s katerim postreže nov Hondin 700-kubičnik navdušuje tudi v čisto pravi motoristični različici s klasičnim menjalnikom. Nizko težišče, priročen prtljažni prostor in nezahtevnost motocikla so navdušujoči.

Prejšnji članekTest: Yamaha Xenter 150
Naslednji članekTest: Honda SW-T600 SilverWing
Dani Mattias
Nekoč zaprisežen ljubitelj japonskih motociklov, danes prisega na vse kar "dovolj gre". Bencinski zasvojenec, ljubitelj klasike v nastajanju. Drgnilec kolen, ki ceni udobje in evropsko eksotiko. Na skrivaj ga zaradi priročnosti zamika skuter. Ne mara cincanja, obotavljanja in površnosti. Meni, da ja osnovna vrlina vsakega motociklista poznavanje mej lastnega znanja in sposobnosti – preseganje teh na cesti pa nevarna neumnost. Pred prihodom v ekipo Motosveta je izkušnje nabiral tudi v sklopu domačih tiskanih motociklističnih medijev.

15 COMMENTS

  1. Strokovnjak je že v redu. Drugič naj bo malo manj zadihan, pa bo. Se prileže k motorju bolj kot obe dekleti. Moped pa bi bil še zanimiv, če ne bi imel tako presneto grdega novodobno hondovskega designa. Pa kako jim je ratal v zadnjih letih skreirati grdobe, ki presegajo še BMWjev gravž? Pa vozim tudi Hondo, tisto še normalnih oblik.

  2. Hvala za tako izčrpen video…izvedel sem prav vse KAR ŠE NISEM vedel in nerabim izvedet več čisto nič….jutri kupim…
    Ok dovolj sarkazma…razumem, da gre za prvi vtis…čeprav to kakšna je barva in da ima prtljažni prostor namesto posode za gorivo NI VTIS ampak dejstvo, ki ga vidim preden stisnem play…nočem bit eden tistih težakov, ampak ste res smešni 😉

  3. Danes sem se zapeljal s to zadevo in je motorček kar fajn za po mestu pa še brez skrbi se zapelješ po brezpotju ;). Malo več moči bi lahko imel za zabavnejšo vožnjo ampak veretno zaščito pa bi lahko imel bolšo vsaj iz moje strani.