Prvi vtis: Quadro 350D

13
7942

Vozili smo Quadrovo alternativo Piagovem Mp3 – na slovenskem trgu je bil nagibajoči se trikolesnik prvič uradno predstavljen v sklopu letošnjega Moto Booma. Quadro 350D je en najbolj zabavnih načinov kako preživeti čas na kolesih.

13 COMMENTS

  1. Ko voli, nek izvoli…. bi rekli naši sosedje. Če bo šel v promet, zakaj pa ne. Sicer bo pa muha enodnevnica. Za ceno par tisoč evrov bi znal biti uspešen. Drugače si pa raje motor kupiš.

  2. Ko je MP3 prišel na trg, sem ga preizkusil. Vajen Majesty 250 sem bil povsem presenečen nad vodljivostjo pri nizkih hitrostih, le kaj je GW ali LT? Nepotrebno napihnjen maxiskuter. Uporablja se jih pa za enak način vožnje. Ležernost. Resno razmišljam nabavit zreven trenutnega plastik-fantastik, še maxija 400-650.

  3. Vse v redu in prav, samo ne mi blebetat o uživanju na motorju, ker to enostavno ni motor. Motor je enoslednik na šaltenge in pika. Pa kaj hudiča imajo eni tak manjvrednostni kompleks da ne morejo reči, da vozijo trikolesnik, štirikolesnik, atv, quad, skuter ipd. Če bi se radi dičili, da imate motor, so ga pač kupite. Če imate ostale variante, ki niso motor, ste pač nekaj drugaga in kaj hudiča potem.
    Ma res no, kaj mislite, da vam bodo luleki porasli, če boste na teh večkolestnih čudih vpili, da imate motor?

  4. @I30..po tvojem razmišljanju potem crosstourer DCT ni motor ker nima “šaltng”? in ja, sm že tok motorjev peljal da bi si lahk reku tazaresn motorist..in ja, zelo fajn sm užival s tem motorjem..konc koncev sm v dežju mokr tko kt vsi ostali tazaresni motoristi a ne 😉