Prvi vtis: Triumph Bonneville T100

12
3710

Triumph Bonneville T100 se vozi zelo enostavno. Celo tako enostavno, da bi ga tudi motoristke lahko vozile v avtošolah. Vlek agregata me je popolnoma zadovoljil. Bonneville se je tudi ustavil dovolj suvereno, a občutek zaviranja nekoliko drugačen kot na sodobnih motociklih. Izpuhi izgledajo kot bi bili prenizko nameščeni, vendar se mi v niti enem samem ovinku ni zgodilo, da bi z njimi podrsal po tleh, pa je skrajni rob gume že vohal asfalt.

12 COMMENTS

 1. Sicer pa … nevem če bodo “tudi motoristke” vesele označbe, da lahko motor za ate vozijo pa celo “butaste babe k itak nimajo pojma kva je to motor”. Kanec več filinga bi blo lepo.

 2. Motoristke v avtošolah, je rečeno. Ne butaste babe.
  Motoristke v avtošolah so tiste motoristke, ki same pravijo, da rabijo lahek, nekompliciran in nezahteven motor, na katerem dosežejo do tal z obema nogama.

 3. 230 kg polne mase ni glih lahko za v avtošolo … tudi višina sedeža ni ne vem kako nizka – Seat Height 775mm … od 90/100 naprej je vožnja brez šipe muka ker je motor spredaj nizek…
  ja drugače je pa zakon … čeprav moji vtisi v prvih 11000 km letos niso ravno relevantni …

 4. Ta motor je eden najlepših na trgu že dolgo.
  Snemalca je pa treba nabrcati v rit, ker pojma nima o snemanju motorja. Pol filma izigrava nekega zakajenega “umetnika” s tem, da izostruje sliko in se potem iz megle pojavi recimo pokrovček za bencin. Jebemti, a’ je ta zadetek normalen?

 5. biker – ti k si diujak … sej se hecam sam sama vožnja pri tej hitrosti ni več udobna … sem dal pa pri gašperju nove progresivne vzmeti in nov oljček v prednje vilice – luksuz …