nedelja, 23. junija 2024

Simon Marčič navdušil na Erzberg Rodeu

Deli

Simon Marčič je navdušil na prestižnem dogodku Erzberg Rodeo, kjer je pokazal izjemne veščine in vzdržljivost v svetu motošporta. Njegova udeležba je bila odmevna, saj je uspešno zaključil Rocket Ride in na prologih dosegel odlične rezultate, kar je še enkrat potrdilo njegov talent in predanost.

Simon Marcic Erzberg Rodeo 2024
Simon Marcic Erzberg Rodeo 2024

Impresivni dosežki na prologih

Simon Marcic Erzberg Rodeo 2024
Simon Marcic Erzberg Rodeo 2024

Simon se je na prvem prologu spoznaval s specifičnim terenom Erzberga, kar mu je omogočilo, da je na drugem prologu na izzivu Akrapovič Speed Challenge dosegel šesti najhitrejši čas. Ta rezultat je dokaz njegove pripravljenosti in zmožnosti prilagajanja težkim pogojem, s katerimi se srečujejo le najboljši vozniki.

Glavna dirka v nedeljo je bila vrhunec vikenda. Čeprav je bil Ducati Desertx pretežek za celotno izjemno zahtevno traso, se Simon ni dal prestrašiti. Želel je zabavati svoje oboževalce in podpornike ter jim pokazati svojo neomajno voljo. Uspešno je premagal prvih šest vzponov, kar je glede na zahtevnost terena in velikost njegovega motorja izjemen dosežek.

Erzberg Rodeo

Erzberg Rodeo je v svetu motošporta prestižen dogodek, cenjen zaradi svoje edinstvene atmosfere in zahtevnih izzivov. Simon je bil ponosen, da je lahko sodeloval na tem spektaklu, še posebej ker je bil povabljen v tovarniško ekipo Ducati. Ta priložnost mu je omogočila, da pokaže zmogljivost Ducati Desertx v off-road terenu. Brez dvoma je to šele začetek njegove pustolovščine z Ducati motorji.

Simonova udeležba na Erzberg Rodeu je bila izjemna in navdihujoča, zato že komaj čakamo na njegove prihodnje podvige.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice