četrtek, 30. maja 2024

Všeč nam je: Givi V47

Deli

Topcase z uporabo motornega kolesa ali skuterja kot vsakodnevnega prevoznega sredstva hitro postane nuja. Vanj na poti v službo vtaknemo prenosi računalnik, službena oblačila in obutev, ali vanj spravimo zaščitno opremo. Bolj prožni ga s pridom izkoristijo tudi za skok po vsakodnevnih nakupih. Čeprav priročen, pa med motoristi zagotovo ne velja za všečen modni dodatek.

Givi V47

V Ljubljanskem moto salonu TC Motoshop na Leskovškovi smo našli Givijev kovček V47, ki utegne postati prav to – modni dodatek motocikla. Givi V47 je 47-litrski top case sodobnih oblik. Vanj lahko spravite dve integralni čeladi. Prtljago varuje vgrajena aluminijasta armatura, kovček pa se poslužuje Givijegeva sistema zaklepanja Monokey. Kovček ponuja možnost menjave zgornjega “kozmetičnega” pokrova – na voljo je sedem barvnih različic, s katerimi boste kovček lahko barvno uskladili z jeklenim konjičem.

Zakaj nam je všeč: Ker ni samo knedlast črn kovček, pač pa ga je veselje pogledati. Ponuja vse kar ponujajo tisti najbolj preizkušeni in najbolj prodajani Givijevi topcasei (in več). Odpiralni sistem je bolj elegantno oblikovan in brez ročaja, ki pri malce površnem odklepanju skoči iz ležišča. Zanj si lahko omislite celo sistem za daljinsko odklepanje. V TC-ju boste zanj plačali 215 evrov.

Mateja Pivk
Mateja Pivk
Od leta 2009 urednica. V desetletju novinarskega udejstvovanja nabirala znanje kot del ekipe Avtomagazina, Playboya, siolovega Avtomoto portala in revije Motorist, kjer se je dobro leto dni udinjala tudi kot izvršna urednica in fotografinja.

Več novic

NOVICE