četrtek, 19. septembra 2024

Nega baterije: polnilci Oxford

Deli

Bliža se jesen in veliko motociklistov bo ob prvem daljšem deževnem obdobju svoje jeklene konjiče pospravilo vse do pomladi. A konec sezone ne pomeni tudi konca vzdrževanja motocikla. Tega je na zimovanje potrebno tudi pravilno pripraviti.

Da spomladi ne bo slabe volje, je potrebno negovati tudi baterijo motocikla. Proizvajalec dodatne opreme za motocikel in motociklista – Oxford, ponuja serijo polnilcev, ki bodo nežno, a odločno skrbeli za kondicijo akumulatorja skozi celo leto.

Večnamenski polnilec baterij Oxford Maximizer 3800 uporabniku ponuja tri načine in sedem stopenj polnjenja, oziroma upravljanja z baterijo ter to “postavi na noge” celo, če je sulfatizirana. Polnilec je primeren za polnjenje in vzdrževanje baterij osebnih avtomobilov, čolnov, motociklov in baterij vozil, ki delujejo v zelo mrzlih vremenskih pogojih. Oxfordov Maximiser 3800 omogoča sedemstopenjsko upravljanje z baterijo. S pomočjo mikroprocesorja  optimizira polnjenje baterije in podaljšuje njeno življenjsko dobo – preizkuša, analizira, obnavlja, polni, preverja, svetuje in vzdržuje ter o poteku postopka obvešča uporabnika. Polnilec je kupcem na voljo v paketu s krokodilčki, vodoodporno žično napeljavo za priklop, stenskim držalom in trajnimi konektroji z vodoodpornim pokrovčkom oziroma “čepico”. Paket “Dodatne opreme” vključuje 3-metrski podaljšek in vtikač za 12V vtičnico.

Cena: 79,99 €

Polnilec Oxford Oximiser 600 je primeren za polnjenje 12V gelnih in MF baterij. Preprost in nezahteven za uporabo. Napolni tudi zelo izpraznjene baterije ter celo preprečuje kratek stik.

Cena: 35,99 €

Oxfordov Oximiser 900  je profesionalen polnilec zasnovan posebej za nego in vzdrževanje 12V baterij. Te bo napolnil, nato pa vzdrževal na višku zmogljivosti. Obnovil in napolnil bo celo zelo iztrošene baterije katerih napetost je padla na 4,1 V, hkrati pa uporabnika o poteku postopka obveščal s pomočjo zaslona LCD in opozorilnih lučk. Preprečuje možnost kratkega stika.

Cena: 59,90 €

Press Release
Press Release
"Sporočilo za javnost" je v bistvu promocijsko besedilo športnika, ekipe, podjetja ali organizacije s katerim predstavljajo svojo verzijo realnosti, ki je lahko ali pa ni točna. Sporočila za javnost se izdajajo za namen obveščanja javnosti o dogodku, izdelku ali storitvi z vidika izdajatelja in če se zdi, da imajo informativno vrednost za naše bralce so objavljena na motosvet.com. Preberi več o tem...

Več novic

Zadnje novice