Jump to content

motosvet.com

Forums

 1. O motosvetu, forumu, predlogi, pripombe, pohvale

  Vprašanja, odgovori in nasveti glede delovanja motosveta, foruma. Zanimivi predlogi, kritične pripombe, prijetne pohvale...

  31.6k
  posts


 • Zadnje objave

  • DAMI34
   ja vem. Hotel sem povedati, kako zadeva deluje. V primeru @Kugelschreiberrute  od do...in konvertiranja iz mapsov v gpx, bo zadeva poredvidoma šla malce po svoje. Problem sem rešil na način kot sem ga opisal že precej nazaj. Več pomembnih točk od do do do..transfer to gpx in kontrola na founu.
  • Joker
   Sled ni enako ruti. Ruta se lepi na ceste, sled pa ne.
  • DAMI34
   da bolj podrobno pojasnim: včasih kliknem v osmandu na relacijo od-do v načinu avto (dovoljene AC, prepovedan makedam) in se po nekaj 100m spomnim da sem falil. Ponovno grem v osmand izberem motor (prepovedane AC dovoljen makedam), prikličem ruto iz spomina (zgodovina) in lej ga zlomka: še vedno me pelje na AC.  Nauk: dobesedno je potrebno ponovno kreirat ruto, v "motor" načinu.  
  • DAMI34
   ne bo držalo, vsaj kar se TET rut tiče. Jo klofnem ko se mi dvigne in zadeva deluje od: moja trenutna točka  najbližja točka TET sledi in dalje po TET preverjeno nekajkrat. Občasno mi gre zadeva celo na kurac, ker imam nastavitve za avto čisto drugačne od nastavitev za motor, ampak ko neki ruti "udarim" torej v stilu od tu do tu..ga gladko boli kita, kake izogibe imam na "motor" nastavitvah. Sicer pa sledenje "poti ali sledi" ne igra vloge izogib nečemu, načeloma tudi rišemo ravno kontra. Moraš biti tudi totaln analfabet v v smislu navigiranja, če ne znaš povozit teženja navigacije, da ne bo šla na ac, na mestu in do mesta kjer si se sam odločil.  ne bo držalo, vsaj kar se TET rut tiče. Jo klofnem ko se mi dvigne in zadeva deluje od: moja trenutna točka  najbližja točka TET sledi in dalje po TET preverjeno nekajkrat. Občasno mi gre zadeva celo na kurac, ker imam nastavitve za avto čisto drugačne od nastavitev za motor, ampak ko neki ruti "udarim" torej v stilu od tu do tu..ga gladko boli kita, kake izogibe imam na "motor" nastavitvah. Sicer pa sledenje "poti ali sledi" ne igra vloge izogib nečemu, načeloma tudi rišemo ravno kontra. Moraš biti tudi totaln analfabet v v smislu navigiranja, če ne znaš povozit teženja navigacije, da ne bo šla na ac, na mestu in do mesta kjer si se sam odločil.  V glavnem kaj sem opazil, da premikanje rute na mapsih (torej primeš določeno točko in jo premakneš drugam) pa res ne deluje če konvertiraš v GPX. 
  • Joker
   Če imaš vklopljeno izogibanje plačljivim cestam, lahko narišeš 1000 točk pa te bo na zadnji točki pred cestnino vseeno obrnil in peljal okoli nje do točke za cestnino.
×
×
 • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!