Jump to content
 • Sign Up

Last active topics

Showing all content posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. https://leovince.de/downloads/ABE/co-7653.pdf Preveri številke na izpuhu
 3. MitjaF

  Kawasaki Versys 1000 (2019)

  Ne, na srečo, sem se že na prejšnjega napalil, je bil samo 14k+ s kufri seveda. Model Versys 1000 se ima vse serijsko, mislim ,da tudi kovčke. Ta cenejši mislim da nima ročk ima pa 12v.
 4. marincspeedshop

  Marincspeedshop delavnica

  Predelava dusilcev #MarincSpeedShop
 5. Today
 6. mladench

  Obisk sejma Bike Expo Show Verona

  Nekaj vizuelnih vtisov...
 7. Mavti

  Njam njam

  Pravkar naredil štrudelj, v pečico gre pa jutri zjutraj.
 8. DAMI34

  Motoristični video posnetki

  da ne bom nove teme odpiral, zanimiv posnetek o vtekanju novega motorja. In se strinjam z njim, enako počnem, pa mi niti en moped ni pil (in ne pije) olja.
 9. Snečer

  Kamere za snemanje med vožnjo

  absolutno, da bo razvidno tudi iz uradne tabele goproja...sicer pa se najbrž ne bo snemalo v max kvaliteti a ne... https://gopro.com/help/articles/block/microSD-Card-Considerations
 10. rudiz

  Honda CBF 1000

  ali ima kdo doma homologacijski list (TUW) za leo vince SBK slip on oval evo2 za Hondo CBF 1000 2008 SC58?
 11. Glede na to, da vas gre več je morda opcija celo, da se s kombijem vred zapeljete na trajekt in potem vse skupaj parkirate kar pred hotel. Če si za bazo izberete npr. Tortoli, imate odlično izhodišče za mnoge dnevne ture z minimalnim prekrivanjem. V teh nekaj mojih obiskih Sardinije sem namreč videl že precej takšnih skupin. Pretežno Nemci in Avstrijci. Nekateri imajo s seboj kar mini potujočo delavnico in potem na hotelskem dvorišču menjajo gume (ob tem pa seveda popijejo tudi veliko Ichnuse...)
 12. Bmflar

  Zgodbica

  ILirija dela dobre zaščitne kreme in lahko moto čevlje očistIŠ
 13. gaso65

  BMW S 1000 XR

  Meni so Bavarci isto povedali. Zato pa nameravam jet S1000XRa v živo pogledat v München na Imot za Valentinovo (če me moja pusti, ker ve kake bodo finančne posledice ... ).
 14. Cavallo

  Stroški z motorjem

  Moji stroški z R6, let. '04, v enem letu; prevoženih 14k, cca 940evr, brez registracije in goriva..
 15. DAMI34

  BMW F 900 R in XR

  Všeč mi je in kar skladen, pa sexi deluje sploh ritka.
 16. Akito

  Drugi štosi V

  videodd45fcdfb55e1a9003acd00907be7312-V.mp4
 17. ukica

  MITAS pnevmatike

  Ne. Ta popust je na priporoceno maloprodajno ceno. Sem siguren v to..
 18. Dr_Jakob

  Mamutovanje 2020

  Napumpaj, registriraj.
 19. skalar36

  Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

  Tudi ja. Ampak ne pri meni. Če boš kdaj kupoval moj motor, ti bom povedal, kaj je narobe z njim, ne tisto, kar je OK. Tisto vsak sam vidi. Prodal 12 rabljenih motorjev, pa še nihče ni prišel nazaj, da bi bilo kaj narobe.
 20. thumper

  Sam svoj mehanik (Vse mogoče okoli šraufanja)

  to je ena skica tipa naleganja .. pravilnega najdeš v workshop manual-u vključno s pravilnimi koti ležišča in ventila.. pomembna je tudi globina sedeža in debelina ventila zaradi dolžine stebla ventila s katerim je pogojena potem nastavitev zračnosti ventila.. nikoli se nisem zanimal za to potem pa sem enkrat zašel na yutubu..ne morš verjet koliko različnih mer in toleranc pogojuje pravilno zaprtost in tesnenje ventilov v agregatu..tu mač...
 21. BIF

  Podarim

  Hah...veliko sreče z dobrodelnostjo želim. Jaz sem se kar nekaj časa trudil z zavetišči za živali, da bi mi dali nek list papirja na podlagi katerega bi lahko na pult postavil posodo za finančne prispevke namenjene zapuščenim živalim....in to na iniciativo ljudi, ki hodijo k nam, ki želijo prispevat kak evro ali več. Kljub več kratnim pozivom zavetiščema na našem področju mi tega papirja ni nihče dostavil......kot se na Štajerskem reče...."te pa nič...ko jih jebe"....
 22. Kugelschreiber

  Adventure trip (by Dr. SPEED)

  Ful vprasanj. Se je Benelli zaletel v drugega? Pa nadmorska, je v juzni ameriki kej drugace kot v aziji? Kako motor to shendla? In tist internet cenik so tisto us dolarji?? hvala za update, in srecno srecno naprej.
 23. Snečer

  Suzuki V Strom

  vsem se dogaja podobno, poglej na aliju za plastične zatiče, so kar škatle z različnimi gume pa le menjaj, prva je zelo pomembna...
 24. Mazyk2

  AJP PR7

  Zdravo. Ze kar en cas ni nihce pisal v to temo. Motorji so ze kar en cas na trgu, pa se ji se nihce razen spuzvica opogumil? Spuzvica kako je kaj ajp, vtisi od 2019? Ze razmisljas kaj o 2020 modelu? Gledam tudi malo tuje strani rabljenih motorjev, in teh pr7 ni nikjer oz. Le tu pa tam kaksen. Se ni mijilo dovolj casa da bi se kaj rabljeno prodajalo?
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
 • Upcoming Events

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!