Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. smasher

  Hobiji

  Razlaga za @bajkr88, zakaj je hitri ali ali (aliexpress) zakon... Cel hobuk še zapakiranega takega "šrota", vsakič ko se mi ne da žene poslušat grem samo neki preverit al pa testirat, pa lahko zginem za par ur... 🤣 Če bi tolko časa pil kot ga orežuvim s spajkalnikom al oa gedorami bi imel že resne težave... Skoraj nič se ne nabvi po 1 kos.. 🤣
 3. DAMI34

  KORONA virus

  jebenti, ampak hudobni korona aerosoli zunaj zdržijo manj, če je dež, ker jih ta zbije na tla. Tut v burji niso lih kaj obstojni
 4. ftp

  KORONA virus

  aja, pa zunaj dež pada
 5. "Navadna" MotoSvet in z izohipsami, sem menjal še .typ za novejšega (eksperimentalen) običajna z izhohipsami in zamenjan .typ, bolj moderno Nisem pa še naložil (bo posebej), ko naredim celo Adrijo
 6. DAMI34

  KORONA virus

  A JJ se je že cepil, mislim, a je že prišel na vrsto? vsega pa tut ti ne morš razumet
 7. ftp

  KORONA virus

  Ok. To je itak že praktično od začetka, lani spomladi. Nič novega. Zato ne razumem pisanja.
 8. zgleda, da izrisuje izohipse, so po defaultu nastavljene transparentno (kar je logično, saj sicer tudi kot dodatek ne bi delale). in še primerjava za Adriatopo, kar podobno... @avtomoto poglejmo še Vis Nekdo je pot vrisal do špilje Adriatopo pa nima vrisane pa še povsem narobe lokacija
 9. DAMI34

  KORONA virus

  Bolezni se niso pridružile koroni, se je korona pridružila boleznim. Smrt je nastala zaradi: obstoječih pridruženih bolezni Toliko o pisanju: je umrl zaradi korone. Zato so začel pisat s korono.
 10. DAMI34

  KORONA virus

  aja če so bolni pa majo znake je drugo, jaz sem povedal, ko je test "false pozitiven". Pa covida ni prebolel.
 11. ftp

  KORONA virus

  fake Itak da večinoma imajo pridružene bolezni, a ne razumem poante stavka ???
 12. 3nity

  KORONA virus

  No, saj vse piše na strani NIJZ, mene samo zanima kako je to v praksi
 13. kronik

  MITAS pnevmatike

  prijatelj i ja u RH na jadranskoj magistrali - zaustavili su nas na granicnom prijelazu prema Neumu. Krenuo se lik derati na nas dvojicu kao da smo balavci. Kada smo skinuli kacige kaze policajac svome kolegi: ja mislio dvije mlade budale. A kada ono dvije stare budale!
 14. DAMI34

  KORONA virus

  lahko, ker eno je interes (ukaz, komanda politika), drugo je pa dejanski zaslužek Lahko pa čisto mirno priznaš, toliko vemo vsi, da jih največ umre s pridruženimi boleznimi, a so umrli zarad covida, ja verjetno ne, a so s covidom, ja so.
 15. ftp

  KORONA virus

  enak prvemu Precej kontradiktorno.
 16. DAMI34

  KORONA virus

  Ne poglabljam se v cepiva toliko, da bi vedel, kaj vsebuje drugi odmerek in ali je enak. Najbrž se da dobiti podatek. Srbi, kar sem prebral majo 3 vrste, tut Sputnika..Ne vem če samo EU vsiljuje neko svojo različico, namreč popolnoma vsa cepiva so več al manj nepreverjena, še. Proizvajalci so itak copy pejstali recepte drug od drugega. Menim, da za tvegano populacijo je cepljene smiselno, tut moja starša sta se naročila oziroma dala v vrsto. Za ostale, pa ne bi smelo biti niti obvezno niti pogoj.
 17. vandrovec

  KORONA virus

  Je drugi odmerek cepiva enak prvemu ali gre za dopolnitev prvega...to je verjetno le pri genskem cepivu? Srbi se cepijo s kitajskim cepivom, Madžari želijo rusko in klasično Astrazeneca, le EU vsiljuje nepreverjeno cepivo...
 18. Za golo cestno uporabo bi moral narediti osnovni OSM zemljevid, ki nima topo dodatkov, ki lahko precej obremenijo izris. Zaradi tega so zemljevidi veliki pa tudi nimajo kompresije (NT), zato so kompatibilni prav z vsemi napravami... Na blizu pa verjetno res ne bo opaziti razlik. Jaz tele OSM zemljevide uporabljam za "lutanje" oziroma za pohodništvo. Na Velebitu se je tudi dobro izkazal.
 19. DAMI34

  KORONA virus

  s kovidom. In ne ni fejk njus. In ravno v tem je štos, pridružene bolezni, so pa običajno krivec za smrt. Med drugim je moja teta pred kratkim umrla, 88 let, diabete in tumor v glavi. Aja, umrla je s covidom. Večina jih itak umre v bolnici..pa še okužbe pobegnejo okrog, po drugih oddelkih. Sicer pa dvomim, da % umrlih brez korone, ki so fejkano pisani, kaj prinese bistveno k cifram zaslužka. In bolnica zdravi tudi mnogo takih ki ozdravijo. Zdravljenje pa stane točno toliko, kot piše v članku.
 20. Today
 21. DAMI34

  KORONA virus

  cca 35% (nekje je podatek objavljen javno, poguglaj) se je cepilo zdravstvenega osebja. In to šele prvi odmerek, kar ne pomeni da so že imuni. Preventivna testiranja so smiselna, kjer je tvegano okolje in tvegana populacija. Tako kot merjenje temperature pred vstopom v kako podjetje, to je ukrep, ki deluje kot sito, ni 100%, občasno pa koga ulovi. Da pa zdravi letijo na hitre teste, pa je bedarija.
 22. DAMI34

  KORONA virus

  DC Bled nima veze s Šempetrsko bolnišnico. DC Bled je lastnik Gastroenteorološke ambulante v Novi gorici. O tem, katera bolnica je slaba, pa ne bi. Po korupciji vodi itak Klinični ps. sem tok preležal v Šempetrski, da jih kjub kakem spodrsljaju lahko pohvalim. a nis prebral, o vsem ps. Mrtvašnica ne dobi 8 jurčkov za pokop.
 23. DAMI34

  KORONA virus

  delala je pred leti, že dolgo ne več, sedaj je v v DC Bled(bivša ordinacija od Seljaka v Gorici), gastroenteorološka, delala pa je njena dohtarca in občasno je prihajal zdravnik delat iz Šempetra. Lahko povem zanjo (torej gastro ambulanto v Gorici), pa kar so zdravniki povedali iz Šempetra. DC bled ima že vnaprejšnje preverjanje pacienta. Le ti so dan pred pregledom kontaktirani (simptomi pa to), na pregled vstopajo sami, spremljevalec ostane v avtu, pregled poteka v vsej zaščitni opremi in po pregledu se razkuži vse. Pri moji testirajo s PCR testom, pa so vsi negativni zaenkrat.
 24. vandrovec

  Smešne slike

  Enak tricikel sem imel, na prigovarjanje kupca sem ga prodal, tudi rabil ga nisem takrat. Mi je pa žal, ker sem ga prodal...
 25. Najots

  Kofi tajm

  Ti bi rajši obratno?
 26. Popravljena karta na obeh garminih dela občutno bolje. Ni več zmrzovanja, nalaganje strani map pa je bistveno hitrejše. Na XTju topo mapo skupaj z CN še vedno ne preklaplja. Do zdaj sem testiral z Topo mapo naloženo na kartico. Bom preizkusil še kakšna je razlika , če jo pošljem direkt na Garmina. Samo odpiranje map bo med vožnjo verjetno bistveno manj opazno in moteče, kot je sedaj med "igranjem".
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
 • Upcoming Events

  No upcoming events found

Motosvet Chat

Motosvet Chat

  You don't have permission to chat.
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!