Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Niti ne, samo 3 komentarje sem povzel. Pa potrditev iz tovarne, ki je prakticno enaka njegovi razlagi.
 4. MARE 65

  Morjeplovci

  Ta je pa dosadan u pm...mogoče pa kupuje traktor glede na nick, agro...
 5. Pismo, sam ti si pa res pravljičar 😁
 6. gusar

  Zgodbica

  JOj, eden mo je U ukrDU
 7. skalar36

  Kriptovalute

  Kadarkoli se na MS obudi tema kripto, gre kmalu vse v tri krasne. @TakeALookAround pejd do frizerke
 8. Glih nazaj s službene poti v Bosno. Mnogo su nas usrećili. 😂😂
 9. pik1

  Zgodbica

  EDin če s mislu na diskusiJO
 10. Nakup kart za Maroko! Cel teden sem poizkušal na tisoč in en način preko spletne strani GNV kupiti karte za trajekt za Maroko. Napisal par emailov, kombiniral s podatki itd itd pa mi ni uspelo. Trudil sem se z nakupom na PCju (MS Windows), potem pa danes poizkusim še preko telefona (Android) in je ratalo iz prve. Očitno me je čas povozil in ne razumem več logike računalnikov. V glavnem, karte mi je uspelo kupit. Preko Aferry ali Direct Ferries bi verjetno šlo, so pa tam karte malce dražje. Maroko mi pridemo, pa če pada sneg.
 11. DESMODUE

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Še vedno je lastnik Kove, se pa umika iz direktorskega položaja, ki ga je prepustil človeku,ki sem ga tudi osebno spoznal. In sem pomirjen. Smernice Kove se z odstopom ne bodo spremenile, Zhang pa se bo popolnoma posvetil svoji strasti: razvoj,zasnova dirkalnikov, ki bodo posegali po najvišjih mestih v vseh moto panogah. Kot CEO, tega ni vec mogel poceti in strast in veselje sta ga zacenjala minevati.
 12. gusar

  Zgodbica

  DIsksija gre lahko v nedoglED
 13. Zdravo. Nov Qulbix-ov model 2024 Q140MD OFF-ROAD je že na zalogi. Vse, ki bi vas zanimal nakup e-motocikla, se lahko oglasite pri nas. Termine za rezervacijo testne vožnje si lahko ogledate tukaj: https://qulbix.com/sl/rezervacije/ Kaj je novega pri modelu 2024: - novo vzmetenje - nov dizajn - nove opcije velikosti baterije - nova dimenzija zadnjega kolesa - NOVA CENA! Posebnost Qulbix motociklov je tudi v tem, da so modularni, saj vsi modeli omogočajo namestitev stopalk ali pedal, moto sedeža ali kolesarskega sedeža. Več info o MOTO verziji s stopalkami. Več info o BICI verziji s pedali. Prednosti Qulbix motociklov: Visoka moč in navor Popolnoma nastavljivo vzmetenje Variabilna regenerativna zavora Nastavljivo podajanje moči Popolnoma tih Hitro polnjenje Nizki stroški vzdrževanja Primeren tudi za začetnike Verzija BICI: Dodatna možnost treninga nog Verzija BICI: PAS (pedal assist system) Edini motocikel na trgu, ki omogoča dva različna sedeža ter možnost pedal in stopalk. Slovenski izdelek / rezervni deli in servis zagotovljeni Več info tudi na 064 277 377 ali info(at)qulbix.com.
 14. mogoče neb škodil prevod: Zagotovo bi morali vsi vedeti, da boli zapustiti podjetje, ki si ga sam ustanovil. Sprva ni bilo pritiska "odgovornosti", potem ko je bil čas za hrano je bilo vedno več ljudi in vedel sem tudi, da moja odgovornost postaja vse večja. Pravzaprav sem še vedno zelo sebičen, mislim samo na svoje sanje in me ne zanima dobiček vlagateljev, mogoče je rezultat že določen. Kakorkoli, vedno sem odgovoren za svoje življenje. Če ne ljubiš sebe, kako lahko ljubiš druge in svet?
 15. krucymucy

  KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

  Zhang Xue je sel stran. vir:
 16. Snečer

  Morjeplovci

  evo me, reci
 17. Zakaj bi pasel, če sem plačal? Ma da špila .... Ne vem, če se na Avijo programu tako zajebavajo...
 18. Nekako v tem smislu... Vsaka podobnost z resničnostjo zgolj slučajna...
 19. DAMI34

  Kriptovalute

  tako kot v vsakem ciklu pride tudi pri vsakem bull runu do korekcije in to prekleto močne med 40-70% padca cene. Je kar za pričakovati da bo zletelo dol v roku enega meseca na kakih 40k. Potem pa spet navzgor. Bo pa takrat kar primeren čas za nakup in hitro obrnit kak evrič. Se splača pogledat
 20. DAMI34

  Kriptovalute

  na banki zgubljam 7% letno
 21. MARE 65

  Vtisi z dnevnih voženj 2024

  Včeraj tudi jaz končno spravil konja z garaže, cilj Moto gel Soteska, po novi sedež (ko bo gotov pridejo fotke v kategoriji kamor spadajo, glede na poznano in videno, pričakujem top izdelek). Ko sem se "nagurtnal" z vso opremo glede na vremenske razmere in se komaj skobacal na motor sem se počutil točno tako kot po moje tale stric spodaj Normalno kot se za moje prve fure spodobi, me je že v Črnučah dobil dež (doma sem študiral a oblečem dežjaka ali ne...pa saj ne bo nič), sreča je bilo dost toplo pa mi ta dežek ni prišel do živega. Prvih 10 km je bilo katastrofalnih, okornost na višku kot, da sem prvič na motorju. Potem pa se človeku hitro vrne občutek in vožnja spet postane užitek tako, da prijetnih 50 km. Vseeno pa pazite ko se prvič po zimi odpravljate na furo, sami smo malo "zaležani", da voznikov štiri in več kolesnih prevoznih sredstev sploh ne omenjam, posebno čez mesto, kot je večkrat dejal Fičo, predvidevajte in še stokrat predvidevajte. Srečno vsem v novi sezoni. Štorklje so se vrnile, dober znak, da se sezona bliža.
 22. Prvi dan prvega pomladnega meseca (še malo pa Planica).
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!