jose Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Predlagam pa, da se za Marof naredi rubrika MAROF 2006 ...a gremo pucat sneg dol s piste :hmm: :whistle:
danci1973 Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 ...a gremo pucat sneg dol s piste :hmm: :whistle: A misliš, da je na pisti sneg? Če je, bi bilo zanimov it s kakim 4WD malo 'splužit'... :naughty: D.
krava Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Oouu jea, rominski Aro želi, želi... :grim :OK:
jose Objavljeno Januar 27, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 .... bi bilo zanimov it s kakim 4WD malo 'splužit'... :naughty: gremo :yes: ....bo še Gregs s svojo toyoto prileto, tako da bo hitreje spucano :whistle:
Sanda7 Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 pridem še jaz pomagat kidat,vse za motorje :D
Gregs Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 ....bo še Gregs s svojo toyoto prileto, tako da bo hitreje spucano ....Gregs trenira pluženje s Toyoto Revico na Kanin... :whistle:
Gregs Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Imam krizo... veeeeeeliko... zato vsaj malo, da se zrajcam... ena slikica... :whistle: Kdaj bomo spet žgali po pisti?! :(
Red Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Imam krizo... veeeeeeliko... zato vsaj malo, da se zrajcam... ena slikica... :whistle: Kriza ja...... :whistle: ....le nekam zelo naprej (za kom) zreš, Gregs, se ti ne zdi? :hmm: :lol1: :P
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 ....le nekam zelo naprej (za kom) zreš, Gregs, se ti ne zdi? Hehehe.... le čakaj letos... boš večkrat mojega novega Akrapota od zadaj občudoval.. :naughty: :lol1: :whistle:
atek Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Hehehe.... le čakaj letos... boš večkrat mojega novega Akrapota od zadaj občudoval.. :naughty: :lol1: :whistle: kaj se pa hvališ nisaš sam ti akrapota
misty Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 akrapo je za pozerje... ... tahudi racerji vozmo ... porajsane akrapote :P :lol1:
jose Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 ...da ne boste vi vsi z akrapoti wingsove pline vohali :whistle: :lol1: :P
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 kaj se pa hvališ nisaš sam ti akrapota :whistle: .... če pa Škorpijon ne bi imel akrapota... potem pa tudi ne vem, kam pridemo... :naughty: Še enkrat hvala.. .) akrapo je za pozerje... ... tahudi racerji vozmo ... porajsane akrapote Ahahaha... Misty, saj na Marofu bo najbrž kar ta porajsan ostal... .) Samo je bilo treba reda malo podrezati... :naughty: ...da ne boste vi vsi z akrapoti wingsove pline vohali ....ko te bomo prehitevali?! .... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :lol1: .)
jose Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Hehehe.... le čakaj letos... boš večkrat mojega novega Akrapota od zadaj občudoval.. :naughty: :lol1: :whistle: Gregs sam tko za info....Red svoj motorino 'frizira' z dirkaškimi kiti in ne vem s čim še vse ne.....in če ti lani ni uspelo slediti njegovemu tempu po pisti, bo letos tolk težje :rolleyes: ;) ....ko te bomo prehitevali?! .... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :lol1: .) O:-)
stuhec Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 z malo boljsimi gumami bo lazje :naughty: bomo vidli
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Gregs sam tko za info....Red svoj motorino 'frizira' z dirkaškimi kiti in ne vem s čim še vse ne.....in če ti lani ni uspelo slediti njegovemu tempu po pisti, bo letos tolk težje Jose, lani mi je sfalilo 6 stotink... :naughty: Tudi jaz friziram svojo lubico... pssssst... pa ne tega povedat Redu... ;) :D
krava Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ja pa ja, vi kar sanjajte. Saj je lepo. Tudi dovoljeno, tako da brez strahu. :OK: In pol pa vleti debitant Krava in izboljša čas kroga za pikolovskih 12 sek. :grim :yea1:
fp4492 Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 In pol pa vleti debitant Krava in izboljša čas kroga za pikolovskih 12 sek. :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 In pol pa vleti debitant Krava in izboljša čas kroga za pikolovskih 12 sek. vsekakor... to je možno... in izvedljivo... samo boš vozil notranji krog... :D
krava Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ni problema, ni problema sploh... :OK: Kam te me "nasadil", tam bom vozu. Samo na travnik ne prosim. :grrr Če pa dobim dovolenje za "tapravi" krog, pa že vnaprej naprošam,...malo mesta prosim ludi moji!! :grim Ker Krava je tako nepredvidljivo, neuravnovešeno bitje, da se zna zgodit, da sredi kroga obrne in... :o :grim
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ni problema, ni problema sploh... :OK: Kam te me "nasadil", tam bom vozu. Samo na travnik ne prosim. :grrr Če pa dobim dovolenje za "tapravi" krog, pa že vnaprej naprošam,...malo mesta prosim ludi moji!! :grim Ker Krava je tako nepredvidljivo, neuravnovešeno bitje, da se zna zgodit, da sredi kroga obrne in... :o :grim Dobiš dovoljenje za vse, če se boš pa na sredi obračal, boš pa že dobil lekcijo, da se to ne sme... :lol1: ...od Krešota... .)
misty Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 jose, ne vsega tolk resno uzet, mal se hecamo no za dajanje z Gregsem po pisti mam pa že neki časa prpravlen en stroj doma, če bom kdaj s kombijem na marofu ga naložim ...stroj pripravljen za dirke, direktno iz cenjene italijanske firme ... pinarello :P :naughty:
Lindau Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Ja pa ja, vi kar sanjajte. Saj je lepo. Tudi dovoljeno, tako da brez strahu. :OK: In pol pa vleti debitant Krava in izboljša čas kroga za pikolovskih 12 sek. :grim :yea1: Gregs sam tko za info....Red svoj motorino 'frizira' z dirkaškimi kiti in ne vem s čim še vse ne.....in če ti lani ni uspelo slediti njegovemu tempu po pisti, bo letos tolk težje akrapo je za pozerje... ... tahudi racerji vozmo ... porajsane akrapote Fantje ??!?!? :grim A vas malo daje? :grrr Merite keri ma ... :hmm: :lol1: Imam krizo... veeeeeeliko... zato vsaj malo, da se zrajcam... ena slikica... :hmm: mene zankreat ne mika, vas pa pridem pogledat. :naughty: :yea1:
krava Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Dobiš dovoljenje za vse, če se boš pa na sredi obračal, boš pa že dobil lekcijo, da se to ne sme... :lol1: ...od Krešota... .) Hja, dobro te. Samo ni pošteno, da imate neka svoja pravila! :D jose, ne vsega tolk resno uzet, mal se hecamo no Kaj kaj hec!! :kva2: Tu se ni zaheca,t lejga ej. :grrr To so debate prefesionalcev, na profesionalni ravni. :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se