Noise Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Tema je namenjena lepljenju fotk najgrših predelav motociklov... :SS
Aleron Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 a je predelava sploh lahko lepa?! čisto moje osebno mnenje - najlepši je videt originalen motor (ok, sem ne štejejo izpuhi, vetrobranska stekla in podobne zadeve)... ko smo pa že pri slikah; Kdor ve, kakšen je motor originalen, bo že vedel, zakaj sem jo pripopal...
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 a bo kdo kaj primal al bote sam flancali? No, evo vam - najgrša predelava Yamahe V-max, kar sem jih našel ...
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 pa še ena grdosija ... čeprav, kinda Disney style :D
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 tle naj bi bila naj predelava moto booma?!? :blink:
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 aja, stvar je na osnovi CX-a...
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...torej je ze osnova grda... :D
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...edina zanimanja vredna stvar na njem se mi zdi...
Zok Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 ...airbrush na zadnji feltni... B) kipajetakoalitakozeoriginalgrdapress :ph34r: edina pametna stvar se mi zdi to, da so spredaj klasicne vilice od SPja, in ne original MonoTube.
Blame Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Specifications: Owner: Maik Morató Güell, Barna, Espania Make & Model: 1988 Harley-Davidson Sportster 883 Engine: Rebuilt 1988 4-speed Sportster 883 with gasflowed cylinder heads. S&S Super E carburettor and S&S air filter housing. Andrews high output ignition coil and 8mm silicon HT leads. Crane Hi-4 ignition. Engine powder-coated gloss black. Exhaust: SuperTrapp stainless steel 2-1 exhaust header pipes and aluminium racing spec 'shorty' end can. Transmission: One-off primary belt drive and outboard gearbox drive sprocket fabricated by Owner. Andrews gears, billet aluminium clutch basket and engine drive sprocket, heavy-duty kevlar clutch plates. Billet aluminium final drive sprocket. Frame: 1988 Harley-Davidson Sportster 883 modified by Owner. Frame braced, strengthened and rear subframe removed. New aluminium box section rear subframe and seat mounting. Suzuki GSX-R750 swinging-arm modified by Owner to fit Sportster frame. White Power shock absorber, shock linkages fabricated by Owner. Forks: White Power Roma USD forks and yokes. Front Wheel: Pirelli tyre on Kawasaki ZXR750 wheel Front Brake: Kawasaki ZXR750 brake discs and 4-piston Tokico callipers. Billet aluminium brake calliper conversion brackets fabricated by Owner. Kawasaki ZXR750 master cylinder with Earl's stainless steel brake lines with aluminium anodised fittings. Kawasaki ZXR750 clutch lever. Rear Wheel: Pirelli tyre on Kawasaki ZXR750 wheel Rear Brake: Kawasaki ZXR750 brake disc, calliper and master cylinder. Earl's stainless steel brake line with anodised aluminium fittings. Seat: By owner. Petrol Tank: Stock 2-gal Sportster fuel tank modified to accept flush-fitting cap. Oil Tank: Fabricated by Owner Paint: By Owner Handlebars: Modified WP clip-on handlebars. Wiring: Modified 1988 Sportster wiring harness. Minimal switch gear. Headlight: Twin projector type Tail light: Scooter Other mods: Modified aftermarket scooter headlight fairing and belly pan. Aluminium seat, box section and oil tank. Billet aluminium rear-set footrest hangers and levers fabricated by Owner. Španci so že od nekdaj na raziskovanja :lol1:
beno Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 A se temu sploh loh se rece skutr :kva1:
SiM Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Ni mi jasno kk mu je to ratal nardit iz SV-ja :o .. Pa sigurno se je trudu :cry:
ceco Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Tvoja želja Simči je meni ukaz: Poglavje RAT bikes Mogoče tole: Ali pa tole: Pa še modeli, ki tole delajo: Dost za danes
ceco Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Pa še iz "mojih"logov: Vmes že predelano v "kavbojskega konja" s ta pravim sedlom! Labod/orel ali kaj je že je bil lesen!
ceco Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Malce težavic. Varianta kavbojskega konja:
bobek Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 (popravljeno) Pa da še jaz enga RAT bike priložim, ki se mi zdi posrečeno skupaj dan! tudi v originalu ni bil nevemkak lepotec Popravljeno September 4, 2003. Popravil bobek
bobek Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 bobek, daj odpri topic pa se malo razpiši o tej temi, ker imam občutek, da stvar poznaš malce bližje. Glej sem definitivno sem simpatizer RAT bike-ov ne pa tudi survival bikes. Zdej ti govorim svoje osebno mnenje, saj teh stvari v Sloveniji skoraj da ni (razen bivši Satani so imeli podoben princip grajenja motorjev zaradi finančnih razlogov) V glavnem je pri obeh tipih motorjev važno samo eno! Čim ceneje priti skozi z predelavo(če se lahko tako izrazim). V osnovi so vsi te fantje, ki to delajo, dobro orodjarsko podkovani! Za osnovo vzamejo neko mašino in geštel. Vse ostalo je stvar posameznika, saj na motorjih najdeš od blatnikov za avto do luči od traktorja...... skratka vse kar se na odpadu da kupiti! Potem vse skupaj primerno prebarvaš (mat črna) In zakurblaš in odpeleš. Zdej razlika med njimi je po mojem mnenju ta, da je Ratbike vglavnem mat črn in je na njem samo tisto kar je potrebno za vožnjo na motorju! Recimo v MAD Maxu II so bili taki motorji! primer RAT BIKA!!! http://ratbike.org/photos2/y519hon.jpg http://ratbike.org/photos2/y520suz.jpg http://ratbike.org/photos2/y520-1suz.jpg Skratka ne marajo kroma in čiščenja motorja kajti vožnja je vse kar jih zanima :ph34r: To kar si pa ti zgoraj pripel so pa v glavnem survival bikes. Princip gradnje je približno isti, le da so ti motorji nadgradnja RAT bike-ov, zato na njih najdeš vse žive predmete, ki jih najdeš v vsakdanjem življenju. Tako da za temi motorji ne priporočam vožnje saj lahko marsikaj pade iz njih :lol: So pa tudi v glavnem namenjeni za daljša potovanja in so tudi veliko grši motorji saj folk na njih vse živo tlači od košar, kovčkov, metl ,lopat .... Primeri http://ratbike.org/photos/y55diesel1.jpg http://ratbike.org/photos/y55diesel3.jpg http://ratbike.org/photos/y346hd.jpg Definitivno pa so to motorji za ilegalno vožnjo po cestah, saj na registracije in razne holomogacije lahko kar pozabiš, ker če se pripelješ na tehnični pregled, lahko doživiš samo eno in to je :lol1:
Jason Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Tudi skuter ali vespa je lahko survival bike. Poglejte kako se ima tale parček fino. Moto je 125ccm 4-takten. Za srečo res ne rabiš nevem kakšne mašine. Samo prtljage mora biti dosti. :yea2:
bobek Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 (popravljeno) Manjka mu samo nekaj MAT ČRNA BARVA:lol: Popravljeno September 6, 2003. Popravil bobek
gizmOkak Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 kaj vam je to lepo al... ...meni NE ne gre za isti motor :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se