Skoči na vsebino

Črni forum 2008


Igorr

Priporočene objave

Tako kmalu, pa že prvi letos. :closedeyes:

V četrtek ob 19. uri se je na lokalni cesti iz smeri Gruškovja proti Podlogu v bližini Žalca zgodila nesreča, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. 81-letni voznik je v naselju Zalog pri Šempetru, kjer vozišče poteka naravnost v blagem klancu navzdol, zapeljal na levo preko makadamske bankine v obcestni jarek, kjer je obležal mrtev. Natančen vzrok smrti pa bo ugotovljen z obdukcijo.

Sožalje vsem svojcem.

:closedeyes:

SAMO PODATKI O NESRECI. debate in komentarji NE SPADAJO v to temo.

ice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale ni prvi!!

Motorist umrl zaradi kapi

Poročali smo o četrtkovi prometni nesreči na cesti Zalog-Andraž, v kateri je umrl 81-letni voznik motornega kolesa. Ta je s ceste zapeljal v obcestni jarek, kjer je obležal mrtev. Sodna obdukcija pa je pokazala, da motorist ni umrl za posledicami prometne nesreče, ampak zaradi kapi.

Vir: časopis večer(http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008021105293153)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Val202:

V Kranju se je popoldan zgodila huda prometna nesreča v kateri so umrle tri osebe. V nesreči naj bi bila udeležena motorno kolo ter osebni avto.

24ur

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V naselju Britof pri Kranju se je zgodila huda prometna nesreča. V trčenju osebnega vozila in motorja so umrle tri osebe.

Kot je za 24ur.com potrdil tiskovni predstavnik PU Kranj Zdenko Guzzi, se je prometna nesreča zgodila na cesti od krožišča pred hipermarketom Mercator proti Britofu. V nesreči, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motor, so po prvih podatkih življenje izgubile kar tri osebe.

V trčenju so umrli voznik motorja in njegov sopotnik ter voznik osebnega vozila. Nesreči naj bi botrovalo izsiljevanje voznika osebnega vozila ter neprilagojena hitrost voznika motornega vozila.

vir:24ur.com

LINK

Popravljeno . Popravil tom
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

Na cesti Latkova vas-Šempeter je umrl 37-letni motorist, ki je padel po vozišču in pri tem trčil v odbojno ograjo.

Trije motoristi so v koloni vozili iz smeri Prebolda proti Šempetru. Okoli 18. ure je prvovozeči v koloni izgubil oblast nad motorjem, padel po vozišču in pri tem trčil v odbojno ograjo.

Pri trčenju je 37-letni motorist utrpel tako hude telesne poškodbe, da je umrl na kraju nesreče, so za 24ur.com pojasnili na PU Celje.

Na Celjskem je to letos že peta smrtna žrtev v prometu, lani je na cestah v regiji umrlo 9 ljudi.

vir: 24ur.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vir: Dnevnik.si

KOPER - Slovenske ceste so danes terjale še dve smrtni žrtvi, saj sta malo pred 16. uro v prometni nesreči na regionalni cesti Koper-Kozina v naselju Dekani umrla voznik motornega kolesa in njegova sopotnica.

100d47b0b5197881e94a8324aba2eee7.jpeg

Nesreča v Dekanih, ki je terjala dve smrtni žrtvi. (Foto: Tomaž Primožič)

Do nesreče je najverjetneje prišlo zaradi izsiljevanja prednosti osebnega avtomobila, so povedali na koprski policijski upravi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

20. april - Dekani (2 mrtva, voznik in sopotnica) - Honda 600 / ST (po fotografijah, nenatančni podatki)

honda cbr 600 (policija.si)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kronika

26.04.2008

V prometni nesreči umrl motorist

26.4.2008, okoli 19.15, se je na regionalni cesti Rankovci - Gederovec, pri kraju Rankovci, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 43 letni voznik motornega kolesa iz Avstrije.

Vozil je po regionalni cesti izven naselja Rankovci v smeri Gederovec. V desnem preglednem ostrem ovinku je prehiteval neznan osebni avtomobil in pri tem zaradi neprimerne hitrosti izgubil oblast nad vozilom. Zapeljal je na levo bankino in nato preko nasipa na njivo, kjer se je pričel prevračati. S kraja je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico v Murski Soboti, kjer pa je poškodbam podlegel

Policija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na regionalni cesti Nova Gorica-Ajdovščina se je pred naseljem Črniče zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.

57-letni motorist je v desnem dolgem ovinku po desni strani prehiteval drugega motorista. Med prehitevajem sta se motorista z vozili oplazila in padla. Voznik, ki je prehiteval, je zletel čez cesto in zadel ob robnik na levi strani. Skupaj z motorjem ga je odbilo izven vozišča, kjer je okoli štiri metre od roba ceste zadel v betonski zid. Od tam je motorista odbilo nazaj na vozišče, motor pa je pristal v jarku ob cesti.

Zaradi hudih poškodb je 57-letni motorist umrl na kraju nesreče, drugi motorist pa ni bil poškodovan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opis taiste nesreče na strani policija.si:

2.5.2008, okoli 12.15, se je na cesti Ajdovščina - Nova Gorica, pri kraju Črniče, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 56 letni voznik motornega kolesa iz okolice Nove Gorice.

Vozil je iz smeri Nove Gorice proti Ajdovščini. Pred naseljem Črniče je v desnem ovinku dohitel 29 letnega voznika motornega kolesa, prav tako iz okolice Nove Gorice. Zaradi prevelike hitrosti motornega kolesa ni uspel ustaviti in je z prišlo do oplaženja. Oba motorista sta padla po vozišču. Dohitevani voznik po padcu ni bil poškodovan, 56 letni voznik pa je zdrsnil s ceste in trčil v betonski zid. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

V naselju Kungota pri Ptuju se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 42-letni motorist iz okolice Kidričevega. Motorista je, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, zaneslo na levo stran vozišča, kjer je trčil v betonski zid, nato pa še v drog električne napeljave. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.motorist je vozil brez čelade.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto 24.5.2008 se je na cesti Mejni prehod Ljubelj - Unterloibl smrtno ponesrečil 42. letni slovenski motorist Sergej L. iz Ribnice. Pri padcu je trčil v obcestno ograjo, preko ograje ga je vrglo po pobočju, kjer je z glavo trčil v drevo. Poškodbam je podlegel na kraju nesreče. Vozil je Hondo CBF 1000, srebrne barve, l.2008.

Vir: http://www.kleinezeitung.at/tirol/lienz/1289858/index.do

sergejl... r.i.p. :cry:

Maksiskuteristi

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nesreča se je okoli 18. ure zgodila na regionalni cesti Kočevje-Dvor pri kraju Lašče. Trčila sta tovornjak in motorno kolo, ki ga je po neuradnih podatkih vozil 22-letni mladenič iz okolice Trebnjega. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Nesreča se je zgodila na priljubljenem 'dirkališču' za motoriste, kjer je postavljen tudi poseben prometni znak, ki motoriste opozarja na nevarne ovinke. Motorist naj bi zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tovornjak, ki je nesrečneža vlekel še nekaj časa s seboj, nato pa se je, zaradi silovitega trčenja vnel. Posredovati so morali gasilci.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi prometne nesreče polovična zapora na regionalni cesti Dvor - Kočevje pri Laščah. Promet poteka izmenično enosmerno.

vir. 24ur.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prometna nesreča, ki je danes tudi terjala življenje motorista se je zgodila na regionalni cesti Vojnik - Frankolovo, ko je motorist trčil v ograjo. Zaradi poškodb je kljub pomoči reševalcev umrl na kraju nesreče.

vir: teletext rtv slo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Na Štajerskem umrl motorist

10.6.2008, okoli 19.45 se je na glavni cesti Maribor - Ruše izven naselja Jelovec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

76 letni voznik osebnega avtomobila iz Maribora, je zapeljal iz stranske na glavno cesto in izsilil prednost 42 letnemu vozniku motornega kolesa, iz Lovrenca na Pohorju. V trčenju je motorist umrl na kraju nesreče, voznik osebnega avtomobila je bil huje poškodovan, njegova sopotnica pa lažje.

vir: policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na cesti med Logatcem in Planino se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.

Ceste so terjale novo smrtno žrtev med motoristi. Po nekaj deževnih dneh so ob lepem vremenu številni dan izkoristili za vožnjo na motorju. Za enega od njih se je pot končala tragično.

Prometna nesreča, v kateri je umrl motorist, se je zgodila na regionalni cesti Logatec-Planina pri Lipju, kjer je na cesti zaradi nesreče še vedno polovična zapora, promet pa poteka izmenično enosmerno. Kot je za 24ur.com povedal tiskovni predstavnik PU Postojna Maks Oblak, v nesrečo ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo, pač pa je motorist padel po cesti in mrtev obležal. Ker ogleda kraja nesreče še poteka, ni znano, kaj je vzrok.

vir: 24ur

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da bo statistika popolna. Čeprav je po moje nepomembno...........

Tud od mene enako...

22. maj, četrtek - Novo Mesto-Metlika (1 mrtev, švicarski državljan) - ni podatkov o motociklu:

piše v policijskem poročilu (drgač sem pa to že po nesreči objavu... klik)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

citirano z foruma: gasilci.org

Ob 21.35 uri je prišlo do hude prometne nesreče na cesti Velenje - Celje na Vinskogorskem klancu med voznikom osebnega vozila in voznikom motornega kolesa. Več podatkov sledi kasneje, ker v trenutku ko to pišem intervencija še vedno poteka.

Iz ReCO Celje smo dobili obvestilo da je prišlo do karambola vendar je med oblačenjem prišlo obvestilo da gori vozilo in nas rabijo zaradi vžiga vozila. Zaradi tega smo izvozili z GVC 1625 in ne z HTV. Ko smo prišli na kraj je močno gorelo motorno kolo katerega smo seveda takoj pogasili.

Seveda je za nami izvozil tudi HTV.

Voznik MK je bil v vozilu v katerega je trčil in sicer na sopotnikovem sedežu, z glavo je trčil v sredinski steber in kljub temu, da je uporabljal varnostno čelado mu je dobesedno odprlo glavo tako da so se videli m...ani, telo pa je bilo.....

ne vem kako naj opišem, bilo je grozno :(

Razlog za kaj sem odprl to temo je ta, da v dvanajstih letih odkar opravljam intervencije še nisem videl tako hudega karambola. Takšne stvari sem do zdaj videl samo na svetovnem spletu in TV :( in seveda da vas obvestim o tem res hudem karambolu :(

Zgleda, da se je spet končalo tragično.

www.rtvslo.si

V soboto ob 21.30 je v nesreči na cesti Velenje-Celje pri odcepu za Pirešico umrl voznik motornega kolesa. Nesreča se je zgodila, ko je 67-letni voznik osebnega avtomobila zavijal v levo v trenutku, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 26-letni voznik motornega kolesa. V silovitem trčenju je voznik motornega kolesa umrl na kraju nesreče, voznik osebnega avtomobila pa je bil hudo poškodovan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vir: 24ur.com:

Do nesreče je prišlo, ko je 68-letni voznik osebnega avtomobila peljal po regionalni cesti iz smeri Mačkovcev proti Gornjim Petrovcem. Pred naseljem Gornji Petrovci je zavijal levo na stransko lokalno cesto, ki pelje v vas Gornji Petrovci. Pri zavijanju je vzel prednost in zaprl pot 30-letnemu motoristu, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Motorist je želel preprečiti trčenje, zato je začel močno zavirati. 30-letnik je padel in drsel po vozišču, nato pa trčil v osebni avtomobil.

Zaradi hudih poškodb je motorist na kraju nesreče umrl.

(zgodilo se je včeraj)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preberite si prvo objavo! Brez komentarjev!

In pa žal še več žalostnih novic:

Druga usodna nesreča se je zgodila ob 20.40 uri na regionalni cesti izven naselja Spodnja Brežnica v občini Poljčane. 25-letni voznik motornega kolesa je vozil po regionalni cesti izven naselja Spodnja Brežnica in zaradi neprilagojene hitrosti v levem nepreglednem ovinku padel po vozišču in trčil v drevo. Voznik je na kraju nesreče umrl.

Več: Črn konec junija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!