Skoči na vsebino

Črni forum 2008


Igorr

Priporočene objave

  • 2 tedne pozneje...

Na lokalni cesti od Ormoža proti Tomažu se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik kolesa z motorjem.

Včeraj okoli 16. ure je 73-letni motorist iz okolice Ormoža vozil iz smeri Dobrave proti Gornjim Ključarovcem zunaj naselja Lešnica. V izteku blagega desnega ovinka je pripeljal do traktorja s priključenim predsetvenikom, ki ga je vozil 28-letnik. Traktorist je nameraval zaviti na levo, na dvorišče stanovanjske hiše, takrat pa je motorist trčil v priključek traktorja. Po trku ga je odbilo v obcestni jarek, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

Vir: 24ur.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V četrtek okoli 22.20 se je v Sežani zgodila huda prometna nesreča. 55-letni motorist iz Sežane je pravilno vozil po Kosovelovi ulici iz smeri križišča z Bazoviško cesto proti železniški postaji. Ko je prišel v bližino kulturnega doma, mu je nasproti pripeljal 47-letni voznik avtomobila iz okolice Sežane. Ta je iz neznanega razloga zapeljal v levo na nasprotni pas in trčil vanj. Pri tem se je motorist tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Pri reševanju so sodelovali gasilci Zavoda za gasilno in reševalno službo Sežana in ekipa nujne medicinske pomoči Sežana. Ogleda kraja nesreče sta se udeležila preiskovalna sodnica in državni tožilec. Sodnica je odredila obdukcijo za pokojnega, strokovni pregled za voznika avtomobila in tehnični pregled za obe vozili, so sporočili s Policijske postaje Koper in dodali, da informacije o okoliščinah prometne nesreče še zbirajo.

vir:24ur.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Topolšici se je smrtno ponesrečil 25-letni motorist

Topolščica - V Topolšici se je danes nekaj po 14. uri zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila 25-letni motorist - domačin in voznik osebnega avtomobila.

V nesreči je motorist, ki mu je voznik osebnega vozila pri zavijanju zaprl pot, izgubil življenje, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Vir: www.siol.net

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Novo mesto (Vir: Radio Krka) - Na cesti cesti iz Straže prek Vavte vasi do Novega mesta se je v kraju Potok nekaj minut pred 14. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.

Po neuradnih informacijah naj bi bil motorist 22-letni J.P. iz Straže mrtev, sopotnica na motorju, doma iz Vavte vasi, pa hudo poškodovana.

Cesta je bila zaprta slabo uro in pol.

:cry: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nesreča s smrtnim izidom pa se je zgodila tudi na cesti Draženci - Ptuj, ki je bila zaradi prometne nesreče nekaj časa zaprta, a so jo do sedaj že ponovno odprli. Tam se je 46-letni motorist zaletel v stožec in pri tem izgubil ravnotežje ter padel. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

by žurnal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!