pjotr Objavljeno April 29, 2005 Objavljeno April 29, 2005 Sam lahka bi šli pa sv-jevci res na kako skupno furco. Tko k počnejo to alfisti ;) . Sploh me pa zanima 1000-ka z akrapoti. My dream bike :OK: . Kaj pravte? ← Glih takega imam. Če ste za kakšno furco se rade volje pridružim. lp, Pjotr.
SiM Objavljeno April 29, 2005 Objavljeno April 29, 2005 Tudi jaz bi prišel. :) Predlagam Marijo Reko. V nedeljo?
danci1973 Objavljeno April 30, 2005 Objavljeno April 30, 2005 Tudi jaz bi prišel. :) Predlagam Marijo Reko. V nedeljo? ← Sure - kje pa bi bilo 'zbirališče'? Bencinska črpalka v Šempetru morda? Aja, pa ob kateri uri? D.
danci1973 Objavljeno April 30, 2005 Objavljeno April 30, 2005 Kaj pa danes, na ridah....??? ← Meni danes ne znese. D.
danci1973 Objavljeno April 30, 2005 Objavljeno April 30, 2005 Kaj zdaj? A bo 'skupinska' fura al ne bo? :) D.
danci1973 Objavljeno Maj 1, 2005 Objavljeno Maj 1, 2005 Kaj zdaj? A bo 'skupinska' fura al ne bo? :) D. ← !?!? Po MotoGP dirki se bom odpravil proti Mariji Reki. Poskusil bom načrtovati tako, da bom ob 11:30 na bencinski črpalki v Šempetru. Pa sad, ko voli, nek izvoli! D.
SiM Objavljeno Maj 1, 2005 Objavljeno Maj 1, 2005 Se opravičujem, ampak ne morem priti, ker sem včeraj zlomil stopalko za zadnjo zavoro. :doze: Sem ga preveč podrl v ovinek :slap:
danci1973 Objavljeno Maj 1, 2005 Objavljeno Maj 1, 2005 (popravljeno) Bila je zanimiva SOLO vožnja... :) Maribor, Sl. Bistrica, Konjice, Celje, Šempeter, Prebold, Marija Reka, Trbovlje, Litija, Trebeljevo, Zalog-LJ, Vrhnika, Logatec, Kalce, Postojna, Divača, Pivka, Postojna, Logatec, Žiri, Škofja Loka, Kamnik, Tuhinjska dolina, Šempeter, Celje, Sl. Konjice, Maribor... Žal se je zgodilo tudi to (malo za odcepom za Prebold se je zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in menda kolesar): Razen tega pa lep dan za vožnjo... D. Popravljeno Maj 1, 2005. Popravil danci1973
Foggy Objavljeno Maj 1, 2005 Objavljeno Maj 1, 2005 Bo kak ride jutri, jest grem kam, naj se javi še kdo....sej ni nujno da je 1000, važn da je SV :yea2: LP
Brihta Objavljeno Maj 2, 2005 Objavljeno Maj 2, 2005 Bo kak ride jutri, jest grem kam, naj se javi še kdo....sej ni nujno da je 1000, važn da je SV :yea2: LP ← Pizda, k nism mel neta ta vikend. Bi se ziher pridružu. Pa sej bodo še lepi vikendi, mogoče že nasledn tedn. Kaj pravte?
pjotr Objavljeno Maj 2, 2005 Avtor Objavljeno Maj 2, 2005 Jao sorry, sem pozabu spremljat tole temo, tko da sem neupravičeno manjkal in sem se fural po drugih koncih. Bom bolj spremljal takale najave, še boljš bi pa blo, če se obvestimo kar po PM ali GSM. Načeloma sem tudi za fure med tednom; če se bo le dalo, si bom vzel čas. lp, Pjotr.
Brihta Objavljeno Maj 2, 2005 Objavljeno Maj 2, 2005 Dej pjotr, vzemi pobudo, in določu datum. U sredo bo še lep vreme.
pjotr Objavljeno Maj 2, 2005 Avtor Objavljeno Maj 2, 2005 Dej pjotr, vzemi pobudo, in določu datum. U sredo bo še lep vreme. ← Ja, rade volje ampak vremenska napoved kaže takole: V sredo bo naše kraje od severa prešla vremenska fronta s padavinami, deloma plohami in nevihtami. Hladneje bo. V četrtek bo spremenljivo oblačno s posameznimi krajevnimi plohami. Dajmo raje mal počakat, pa da vidimo kako bo v petek. Čez vikend pa me žal ni. Kdo pa so kandidati za furco?
Brihta Objavljeno Maj 2, 2005 Objavljeno Maj 2, 2005 (popravljeno) Me, drgugač bo v sredo čez dan 19 stopinj. Za kako kratko turco po službi bo, pa kakšen perčk se bo tut prlegu. Drugač pa se mi zdi da sta sim pa danci 1973 tut zainterisirana. Sej več nas pa že skor ni. Aja pa še foggy. Popravljeno Maj 2, 2005. Popravil Brihta
Foggy Objavljeno Maj 2, 2005 Objavljeno Maj 2, 2005 Sem koj zraven, pomoje bo najbolj v petek....ali pa vikend... LP
Brihta Objavljeno Maj 3, 2005 Objavljeno Maj 3, 2005 Petek pol, če bo vreme. Vikend odpade k pjotr nima časa.
pjotr Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Objavljeno Maj 3, 2005 Petek pol, če bo vreme. Vikend odpade k pjotr nima časa. ← Jao, jao ljudi moji. Pravkar sem zvedu, da tudi v petek ne morem; žena ima izpit na faksu, sem varuška, vozim na plesne vaje.... na spljošno drek. :blush: Se opravičavam, tole furco boste moral narest brez mene. Ej, ko se vam uspem pridružit na furci dam za rundo. Drugače sem iz Komende, če vas bo pot vodila mimo, se pa le oglasite. lp, Pjotr. PS: A gre kdo od vas 14.5. ali 15.5. na Motohappening na Grobnik?
Brihta Objavljeno Maj 3, 2005 Objavljeno Maj 3, 2005 PS: A gre kdo od vas 14.5. ali 15.5. na Motohappening na Grobnik? ← A je to vikend? Če je, pa če bom mel čas lahka grem. Lepa turca do grobnika. :yea2:
Brihta Objavljeno Maj 3, 2005 Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Iz kje ste pa ostali??? Jst sm iz kresnic (med Lj pa Litijo) Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil Brihta
hector Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 Iz kje ste pa ostali??? Jst sm iz kresnic (med Lj pa Litijo) ← ....Sl. Bistrica. Se vam pridružim na Grobnik.
Foggy Objavljeno Maj 4, 2005 Objavljeno Maj 4, 2005 Sem iz Lj, za Grobnik če bo vreme se pa zagotovo udeležim. LP
Brihta Objavljeno Maj 5, 2005 Objavljeno Maj 5, 2005 Sem iz Lj, za Grobnik če bo vreme se pa zagotovo udeležim. LP ← Cool, pol pa dolocmo datum 14 ali 15. 5 za naso turo.
pjotr Objavljeno Maj 8, 2005 Avtor Objavljeno Maj 8, 2005 Z ženo greva na Grobnik ampak bolj verjetno v nedeljo. Bi pa šel ful zgodaj, ker bi šel na prosti trening. lp, Pjotr.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se