pinjas Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 :angry2: DOBRO KAJ JE SEDAJ S TEM KOLEDARJEM ZA SEZONO 2006 :angry2: A VE KDO KAJ, vem samo da jih bo 6 oziroma 7-a je pod ???
Jure007 Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 :angry2: DOBRO KAJ JE SEDAJ S TEM KOLEDARJEM ZA SEZONO 2006 :angry2: A VE KDO KAJ, vem samo da jih bo 6 oziroma 7-a je pod ??? Potrplenje .) Je šele dobr koledar za sv. prvenstvo vn pršu :D Ni ga še ampak sej bo, sej bo, naumo nč zamudl :)
orjak1 Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Datum Kraj Organizator 14.05.2006 Murska Sobota Prometni center 02.07.2006 Ptuj AMD Ptuj 09.07.2006 Logatec ŠD IN Šport 03.09.2006 Ptuj AMD Ptuj 17.09.2006 Domžale AMD Domžale 24.09.2006 Kamnik AMD Sitar Dunlop racing
pogi Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 torej, kolko bo kej udeležbe v skuter klasi letos? koliko bo novih dirkačev, koliko starih odhaja? :? Za bonzyja pa gapija se že ve, kaj pa ostali? .) :? lebani, lipniki bojo al ne? :?
Jure007 Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 torej, kolko bo kej udeležbe v skuter klasi letos? k To ne ve noben lahk se pa ugiba: Lipnik B. Lipnik M. Leban A. Leban M. Gapi Bonzy Roost Čuk Koršič --------- No tle jih je 9 potencialnih, če bo pa še kakšen nov, bo pa super
pogi Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 No tle jih je 9 potencialnih, če bo pa še kakšen nov, bo pa super :hmm: :hmm: to bolj malo pove, lani je bilo tut registriranih 7 dirkačev, na dirkah so bli pa maksimalno 4je <_< več jih je bolše je, pa čimveč dirk odpeljat .) .) :)
bOnZy Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 (popravljeno) za letošnjo sezono Team Camuflage pripravlja še en dirkalnik poleg že obstoječega ;) seprav poleg voznika Čuka, lahko pričakujemo še enega voznika, to nas je potem 10 dirkačev ;) moje informacije govorijo tudi o še enem dirkaču, sam na tega se jest ne bo kej prou preveč zanašou ;) seprav nas je 10 za ziher ;) če bomo vsi redno na dirkah, bo to zelo zanimivo leto v skuter razredu :D Lp Popravljeno Januar 5, 2006. Popravil bOnZy
_Roba_ Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 Ce bodo kdaj pri nas 3je motorji v igri se bom jaz mogoce kaki trening probal :) Ampak ne me drzat za besedo :)
Jure007 Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 torej, kolko bo kej udeležbe v skuter klasi letos? koliko bo novih dirkačev, koliko starih odhaja? :? Za bonzyja pa gapija se že ve, kaj pa ostali? .) :? lebani, lipniki bojo al ne? :? :hmm: :hmm: to bolj malo pove, lani je bilo tut registriranih 7 dirkačev, na dirkah so bli pa maksimalno 4je <_< več jih je bolše je, pa čimveč dirk odpeljat .) .) :) :? Pol pa ne vem, kaj te zanima pri prvem vprašanju :hmm:
pogi Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 :? Pol pa ne vem, kaj te zanima pri prvem vprašanju :hmm: aja, bolj od udeležbe me zanima kolko jih bo VOZIL .)
SiMoN` Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 TrT tuning torej boš ti vozil? :) Lepo to, letos bo bolj zanimivo gledati skuter pokal, če bo toliko tekmovalcev :OK: . Lp
_Roba_ Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Jst bom sam ne vem če že na taprvi dirki.. Torej zdaj si 1000%?Ker en teden kupujes dele,drugi teden pa spet vse prodajas :blink: No super ce bos :)
pinjas Objavljeno Januar 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 lepo lepo, no team cmauflage bo (če bo vse po sreči in načrtih) prišel z 4 oziroma 5 dirkači 3 iz italije, ne vem pa če bodo na vseh dirkah, delamo pa na tem. zdej je treba jim porihtat licenco pa motor itd. ( vsi so še začetniki zato jim bo prva sezona koristila za velik trening, nikol se pa ne ve:) najmlajši ima 15 let najstarejši pa 19:) )
bOnZy Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 se pravi da je možno da nas bo celo 13-14 skuterašev??? :eek: :eek: hehe, tale sezona pa bo pol huda če je to tko :OK:
Jure007 Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Pozor vsem dirkačem: ZA LICENCO: Skladno s sklepom strokovnega sveta, mora vsak voznik na zdravniškem pregledu opraviti tudi elektrokardiogram (EKG). Po dogovoru z dr. Andrej Staretom, je EKG možno opraviti tudi pri njem, cena zdravniškega pregleda vključujoč EKG pa znaša 7.000 SIT (brez EKG je cena 5.000 SIT). Dr. Stare preglede opravlja vsak delavnik, razen petka, v popoldanskem času, obvezna pa je predhodna najava, preko e-pošte andrej.stare@siol.net ali preko gsm 041 696 672. V času od 10 do 25 februarja pri dr. Staretu ne bo možno opravljati pregledov. Sicer pa morajo vozniki, starosti 5 do 30 let EKG opraviti vsako tretje leto, vozniki starosti 31 - 40 let vsako drugo leto, starejši vozniki pa vsako leto. vir: AMZS
Jure007 Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Postopek za izdajo licenc/izkaznic Voznike, športne funkcionarje in društva pozivamo, da popolno izpolnjene vloge za izdajo izkaznic športnih funkcionarjev vrnete najkasneje do 01.03.2006, vloge za izdajo vozniških in tekmovalnih licenc pa najkasneje 30 dni pred prvo dirko v panogi. AMZS Če se pa da sred sezone, pa ne vem. Najbrž bi se dal...
ŽILA Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Mene pa zanima če se da licenca za dirkat nardit tud sred sezone?? :? Vsekakor se da ,moj sin jo je naredil v avgustu 2004 se pravi na polovici sezone,veljajo pa ista pravila kot za celo sezono.
bOnZy Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 ekola, še jest da se mal javim :D skuter čaka še nekaj izboljšav na podvozju, zavornem in hladilnem sistemu ter obnovitev plastičnih delov, tko da bo skutr dodelan kot je treba ;) prošnjo za licenco in vse te obveznosti sem oddal (čeprav sem spet imel nekaj neprijetnih komplikacij glede očetovega podpisa za dovoljenje za dirkanje, samo sem se spet moral po svoje znajti in sem uspešno najdu drugo rešitev) aja, omenim pa lahko da sem član AMD Domžal, prav tako tudi Gapi :) opremo za stezo sem si tudi zrihtal, tko da eko, zej pa res lahko čisto mirne vesti rečem da se 100% vidimo na dirkah ;) pa še ena slikca moje opreme za na stezo :D
gapi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Prodaja se Zip SP od Danijela Računice!! Malossi predelava mašine (kompletna), malossi hladilni sistem, DERC računalnik, dodatne plastike!! Pripravljen na dirke!! Cena 600.000sit Informacije na PM ali direkt na št. lastnika: 051/337-473 Danijel
gapi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 Prodaja se tudi piaggo ZIP SP. Motor ki ga je vozil Max Sabbatani, celotna polini predelava, hladilni sistem, DERC Računalnik! lepo ohranjen, obnovljen, pripravljen na dirke! Cena: 500.000 sit! Inf. na 031/755-578
gapi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 ka 50ccm klasa je se sploh Ni je več! ni dirkačev! Prodaja se tudi piaggo ZIP SP. Motor ki ga je vozil Max Sabbatani, celotna polini predelava, hladilni sistem, DERC Računalnik! lepo ohranjen, obnovljen, pripravljen na dirke! Cena: 500.000 sit! Inf. na 031/755-578 Se ne prodaja več .)
BR-Racing Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Zanima me kolko ljudi se pripravlja za tekmovanje v kategoriji scooter 70, in koliko je kakšnih ki bi poskusili? :yea1:
bOnZy Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 mi smo bli danes na prvem treningu :D blo je bombastično :D jutr sledi podrobn opis in pa slike ;) Lp
Noise Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 mi smo bli danes na prvem treningu :D blo je bombastično :D jutr sledi podrobn opis in pa slike ;) Lp No, da vidmo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se