Jure007 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Zdej ne vem, če je to ta tema prava: Dobil sem informacijo da naj bi se nekje na Madžarskem na enem dirkališču ubil motorišt s priimkom Sršen, doma naj bi bil iz Volčjega Potoka. Ma kdo kake konkretne informacije morda :?
bOnZy Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Zdej ne vem, če je to ta tema prava: Dobil sem informacijo da naj bi se nekje na Madžarskem na enem dirkališču ubil motorišt s priimkom Sršen, doma naj bi bil iz Volčjega Potoka. Ma kdo kake konkretne informacije morda :? Gapi mi je okoli 15ure sporočil da se je v Panonii ubil nikoleta, ki je bil uporabnik tudi na tem forumu ... baje nej bi na ciljni ravnini padel in trčil v zaščitno ograjo, od tm naprej nej bi bla pa grozljivka :cry:
danci1973 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Zdej ne vem, če je to ta tema prava: Dobil sem informacijo da naj bi se nekje na Madžarskem na enem dirkališču ubil motorišt s priimkom Sršen, doma naj bi bil iz Volčjega Potoka. Ma kdo kake konkretne informacije morda :? Na žalost so informacije prave. :cry: D.
Jure007 Objavljeno April 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2006 :eek: O fak :cry: Zdej me je pa zmrazil po vsem telesu... Sožalje domačim in vsem prijateljem :(
billy Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 O,shit,3 tedne nazaj sem ga vidu še na Grobniku,zdej pa tole,ne morem verjet!
Bovi Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 ja res se ne oglaša več na mobi sem njegov sosed skupaj smo hodili dirkat z gokardi po Italiji in Slo (dirkala sta najina sinova in še drugi prjatli) bil je res dober človek in sosed in prjatu in ... Imel je rad hitrost in hitrost ga je ubila škoda bom še enkrat poklicu na mobi . . . . .nič lp bovi
Petzl Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 :( moje sozalje vsem prijateljem, domacim... RIP
misty Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 je bila ta novica že enkrat prilepljena tukaj v forum, pa kar nisem mogel verjeti :( :cry: RIP nikoleta
P182 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Žalostno res ne morem verjet, sožalje domačim Grega RIP
eMBe Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 jebemti krivično življenje :alien1: počasi bomo šli eden po eden :doze: naj mu bo lahka domača zemlja
Skubaduba Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Pa to ne moreš verjet. Sožalje vsem domačim. RIP
Godfather Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Sožalje vsem domačim in kolegom :cry: R.I.P. :cry:
ZOX Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 :cry: Pred pol ure sem dobil žalostni klic. Ne morem vrjeti. V sredo sva še telefonirala, dan pred tem smo se srečali ,danes pa to. :cry: :cry: :cry: Grega počivaj v miru Sožalje domačim
vuk76 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 R.I.P sožalje družini & vsem bližnjim :cry:
gapi Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 No še jst da povem iz prve roke. Grega je lovil dirkača pred sabo, ko mu je sredi ciljne ravnine iz neznanega razloga zalečo z vso silo metati balanco levo in desno...kljub temu da je probal ujeti motor mu nažalost ni zneslo in je z vso silo priletel v zaščitno kovinsko ograjo na izhodu iz boksov...naprej pa ne bom več govoril saj vsi vemo kaj taka ograja naredi. Dirkač ki je v enem letu naredil več kot nekateri v parih letih je za seboj pustil ženo in 2 otroka. Rip Grega
Terminator Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Sem upal, da ni res pa je, te stvari zmeraj so... Grega, see you on the other side. RIP.
PERO58 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 No še jst da povem iz prve roke. Grega je lovil dirkača pred sabo, ko mu je sredi ciljne ravnine iz neznanega razloga zalečo z vso silo metati balanco levo in desno...kljub temu da je probal ujeti motor mu nažalost ni zneslo in je z vso silo priletel v zaščitno kovinsko ograjo na izhodu iz boksov...naprej pa ne bom več govoril saj vsi vemo kaj taka ograja naredi. Dirkač ki je v enem letu naredil več kot nekateri v parih letih je za seboj pustil ženo in 2 otroka. Rip Grega Iskreno sožalje družini in vsem ki ga pogrešajo! :angry: Naj poćiva v miru :worship:
MareCBR Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Sem brez besed!Fejst dec si bil Grega! Počivaj v miru. Sožalje družini... :cry: :cry: Mare in Tina
Vojč Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Ob tragični novici je tudi mene zmrazilo :cry: na žalost ga nisem poznal, bi ga pa verjetno danes(včeraj) saj sem cel teden upal, da bom tudi sam šel na Madžarsko, ampak se pač ni izšlo :devil: sožalje :cry:
superstock600 Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Iskreno sožalje domačim izrekamo Pintarji iz Šk. Loke. Ostal nam bo v lepem spominu.
bOnZy Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Dirkač ki je v enem letu naredil več kot nekateri v parih letih je za seboj pustil ženo in 2 otroka. Rip Grega ne nooo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: R.I.P. :cry: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se