Cola400 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Pozdravljeni, ali so vas kdaj dobili brez izpita? (sam ga grem lahko delati v začetku naslednjega leta)...in kaj so vam naredili? LP, Luka PS. Če tema že obstaja se opravičujem
xr800 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Obstajajo podobne teme.....iskalnik, maybe?? :evilgrin:
bambi Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Pozdravljeni, ali so vas kdaj dobili brez izpita? (sam ga grem lahko delati v začetku naslednjega leta)...in kaj so vam naredili? LP, Luka PS. Če tema že obstaja se opravičujem Nič niso kaj hudega naredili. Ponavadi so me vedno razumeli, pa rekli, da se to lahko vsakemu zgodi (mislim vožnjo brez izpita), pa, da ga bom že enkrat naredil. Pa da naj pazim, kako vozim drugič, vsaj dokler še nimam izpita. Vedno sem se lahko z njimi zmenil, ponavadi smo še na kaki pir pol skup šli. Naši policaji namreč sploh nič ne rečejo, če nimaš izpita, zato pa ima tako malo motoristov izpit. Pri vožnji avtomobila pa sploh ne rabiš izpita, ker ima štiri kolesa in je veliko bolj varen kot motor.Policaji, tudi če te kontrolirajo nikoli ne zahtevajo izpita od tebe.
Ice Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Policaji, tudi če te kontrolirajo nikoli ne zahtevajo izpita od tebe. salis se. kenede, da se salis ? :blink: prvo kar rece policaj: "kontrola prometa, voznisko in prometno." vcasih pristavi se "prosim". namesto da bi bilo prvo: "dober dan/jutro/vecer". yea yea, vem, sem naiven. :rolleyes:
KeC Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Vozniško in prometno prosim, pol pa gremo na pir.
Ice Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 nimam in nimam. pira pa ne pijem. ka pa zaj ?! :alien1:
KeC Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Nič ne de vseeno bomo vzeli. :evilgrin:
Ice Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 tudi tega nimam. tistega pa ne dam. :P :grrr
Frips Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 2Cola....vidim da si še friški. Prvo uporabi iskalnik. Drugo..priporočam ti, da zelo dobro preštudiraš ZVCP, preden postavljaš takšna in podobna vprašanja :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Vse lepo in prav s policaji zaenkrat..kljub temu da sm jim že 2xplačal(pas :headbang: :headbang: ) nism mel večjih problemov z njimi...razn ko so mi več kot 1mesec pisali poročilo o nesreči in sm jim skor vsak dan mogu težit :headbang:
Frips Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 2 KEC: njah, danes grizem, tepem inp :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) izkušnje- so bile in verjetno še bodo.... no... kar pa se tiče štajerskih policajov, jim lahko samo dam kapo dol, ker so res carji... je pa tak, da lepa beseda vedno lepo mesto najde, pa če se malo bogega nardiš tut pomaga...heheh :D Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil _Nejko_
Andrej.d Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Danes sem pred celjsko bolnico opazoval pregon skuterja z BMW. Vsaka čast policaju.
Cola400 Objavljeno Junij 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Hvala =)----sj sm najdu v brskalniku sam ne tisto kar sem želel!
motofrik Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 cola400, zakaj bi pa delal izpit. Saj ga ne rabiš. Poglej: mene so v 25 letih, kar imam izpit, ustavili le..., kaj vem, recimo 10x. Od tega sem bil 7x z avtom. Torej 3x z motorjem. Pa še to, ker je policaja zanimalo, kakšen je motor. Če pa te bo že ustavil, mu pa ponudi flašo šnopca, da se skupaj zapijeta. Pa najmanj za 100% moraš vedno voziti preko omejitev,- take imajo policaji radi. Malo si se šalil s tem vprašanjem, kajne?
motofrik Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Aja, pa motorja ni treba registrirati, čelada pa tudi ni obvezna. Vse skupaj pod pogojem, da si V GARAŽI.
Cola400 Objavljeno Junij 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Ne...lej nism se šalu..sam fora je utem da se tak sam po nedržavnih cestah vozim..sam ko se pa (kr drugač ne morem kroga nrdit) me je pa mal strah...zato pa hočem čimprej izpit nrdim, da grem lahko še malo dlje...upam da kdo razume :whistle:
JeRn3j Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 prvo vedno ko slišm ko me ustav je ... boste mal dokumente pokazal :whistle: letos so me že 2x ustavli.... kazen je 500€ pol bi biu že lepo ob 1000€ :krneki:
FlamE#7 Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 mene je pa v letu in pol samo 1x ustavil... videl me je ko sem 2x izsilil pešce :whistle: pa me je sam opozoru pa je reku da ve da je tesko bremzat z motorjem.. ah ko bi on vedel :unsure:
BremzPenzl Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Če te z lizalko ustavlja, malo upočasniš in mu jo proč vzameš, sem prepričan da se bo obrnil in razjokal ko mali otrok, vsi so namreč zelo čustveno navezni nanje. Če pa te ustavlja brez lizike, pa itak ni po predpisih, verjetno ti hoče pomahati, ker občuduje tvoj motor. Če te lovi z motorjem, se ne smeš pustit ulovit.... ..če pa te ulovi, se mu pa ziher prikupiš, če mu rečeš kaki frajer je in da bi ti tudi rad taki bil in da boš ziher policaj ko boš velik. :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) Ne...lej nism se šalu..sam fora je utem da se tak sam po nedržavnih cestah vozim..sam ko se pa (kr drugač ne morem kroga nrdit) me je pa mal strah...zato pa hočem čimprej izpit nrdim, da grem lahko še malo dlje...upam da kdo razume :whistle: ne sekiraj se, če boš razmišljal, da te bojo ustavli in nonstop študiral o tem, te bojo res....ne smeš razmišlat o tem in se pač vozi kje ti paše, pa tud če te vstavijo ne bo konec sveta, kaj pa je teh 500 evrov proti užitkom ki ti ga da motor.... :D - aja, pa še vedno sn mnenja da lepa besede vedno lepo mesto najde... pa če je kolktolko normalen policaj se bo dalo zmenit...preverjeno .) Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se