ZOX Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 No da mal slišmo kdo ima namen it :naughty:
gapi Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Midva z Koršičem greva vrjetno furat endurance dirko (tko mal za hec), pa on bo mal testiru nov motor za naslednjo sezono :naughty: (če ga do takrat dobimo)
Anze750R Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 :PJast :P :P sem pa ze pospravla za letos jebilo kar dosti dirkaških dni se vidimo drugo leto :naughty: -_-
siks Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Midva z Koršičem greva vrjetno furat endurance dirko (tko mal za hec), pa on bo mal testiru nov motor za naslednjo sezono :naughty: (če ga do takrat dobimo) a koršič je un iz primorske s staro r6 z belimi plastikami! če je, ga rad gledam. doro ga žge!
Stric Burek Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 A to pride tudi kak stunt pizdarija?
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 a koršič je un iz primorske s staro r6 z belimi plastikami! če je, ga rad gledam. doro ga žge! točno tako! :D
siks Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 točno tako! :D smo bli na zadnjem motohapp. sosedi, pa parkrat me je orng prehito, od takrat navijam zanj!!! :worship:
billy Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Če bo vreme kolktolk dobr,pa pridem pogledat pa navijat mal.
gapi Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 kok jih gre pa kej endurance dirko pelat?
gapi Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 smo bli na zadnjem motohapp. sosedi, pa parkrat me je orng prehito, od takrat navijam zanj!!! :worship: A sej res :winkiss: Ker pa si ti? z modrim zjem al črnim?
siks Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 A sej res :winkiss: Ker pa si ti? z modrim zjem al črnim? črnim!
rude Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Obsatja kakšen link z razporedom za Action Bike??? :?
gapi Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 evo: http://www.yahosuka.si/index.php?option=co...ge&Itemid=1
rude Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 evo: http://www.yahosuka.si/index.php?option=co...ge&Itemid=1 Hvala :beer2:
tangoracing Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Vas pridemo mal pogledat :naughty:
Jure007 Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Midva z Koršičem greva vrjetno furat endurance dirko (tko mal za hec), pa on bo mal testiru nov motor za naslednjo sezono :naughty: (če ga do takrat dobimo) :grrr :grrr Ne gresta. Pa tut nouga motorja nau testiru :grrr
dj_ftw Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Zanima me če gre kdo preko tega organizatorja www.yahosuka.si?
Yahosuka Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Zdravo, Veliko se jih zanima, vendar končnih prijav iz celotne SLO samo 13kom. Smo pa res dirkači!!! Če bo še koga zanimalo naj me kontaktira na sms ali mail. Upam pa, da bo naslednje leto veliko večji odziv, saj začnemo že marca v Misanu potem pa naprej. Več o tem bo kmalu na naši spletni strani. lep pozdrav vsem iz Grobnika. Yahosuka racing
k0ci Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 mogoče bi jih pa res nabrali malo več če to ne bi bilo novembra!!!
Rock-46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ampak dogajalo se bo vseeno kajne..... Ce bo vreme pa cas, bi se jutri oglasil dol, mal pogledat... Bo kak vstopnina, da vem kune promenit... LP;Rok
frankie Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Sem videl da so se lotili obnoviti napacen del grobnika. Od zdaj naprej je prvi ovinek neviden, so dvignili škarpo in ne mores niti splezat gor...Ne vidim smisla, res ne... Pa se mal fotk:)
Yahosuka Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Zdravo, Ja saj ni bilo tk slabo za November. V Petek je bila res katastrofa, je bilo pa v Soboto ter Nedeljo prav dobro. Iz Slovenije se nas udeležilo 19kom. Dobili smo tudi novega dirkača starega komaj 15 let. Rezultati ter časi bodo objavljeni popoldan na moji spletni strani. lep pozdrav vsem Yahosuka racing
ZOX Objavljeno November 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2007 Evo rezultate, bravo naši :worship:
picka Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Evo rezultate, bravo naši :worship: Zakaj so pa Tino K diskvalificirali? A so kej goljufal spet :unsure: :unsure:
fp4492 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Zakaj so pa Tino K diskvalificirali? A so kej goljufal spet :unsure: :unsure: Piše na listu z rezultati da zato, ker je "active licence driver". Ob tem pa se mi poraja vprašanje, a ni ALbreht tudi dirkal v AA? Tam namreč potrebuješ licenco.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se