mojcka_l Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 BIKER'S DRINK PARTY MK HOLCARJI in VINIJA- SUZI vas vabita dne 2. 5. 2009 od 20h dalje Kje: okrepčevalnica VINIJA-SUZI ORTNEK (med V. Laščami in Ribnico) VABLJENI vsi bikerji in ljubitelji dobrega žura, na žur do jutranjih ur. Vse informacije na tel: Janko 041964165 Suzy 040729764 Poskrbljeno bo za dobro glasbo, vroče hostese bodo poskrbele za žejne in kot se za Biker's Party spodobi hot striptiz show
jankolucka Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Pridem sigurnu , je glih po penziji , za kašn drink se bože najdlu drobiža :beer1: . Mau me pa za štango skrbi , tam najmajo nobene , punce pa rabjo kašno trdo opuro , de se pol ob njej lepu ovijajo , kaj naj toku ? Sicer pa kaj b' s' jest s tm glavo :headbang: , saj imajo Holcarji znajdliuga predsednika in lušno podpredsednico , bojo že poskrbajl' de bo lušnu , a ne ..
mojcka_l Objavljeno April 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2009 Pridem sigurnu , je glih po penziji , za kašn drink se bože najdlu drobiža :beer1: . Mau me pa za štango skrbi , tam najmajo nobene , punce pa rabjo kašno trdo opuro , de se pol ob njej lepu ovijajo , kaj naj toku ? Sicer pa kaj b' s' jest s tm glavo :headbang: , saj imajo Holcarji znajdliuga predsednika in lušno podpredsednico , bojo že poskrbajl' de bo lušnu , a ne .. hehe hvala :winkiss: itak da bo luštn..štanga pa tut ni problem..imamo stol pa mize...pa lohk tut tebe namest štange uporabmo :naughty: kaj prauš? sj prostovolcu se b še naštel hehe
jankolucka Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 hehe hvala :winkiss: itak da bo luštn..štanga pa tut ni problem..imamo stol pa mize...pa lohk tut tebe namest štange uporabmo :naughty: kaj prauš? sj prostovolcu se b še naštel hehe E de bi pa kašna na tacga fanta zlajzla , kokr sm jest , a se mau hecaš , b mogla mt že gasilske lujtre za tako osebo . No ja , kašna Jagoda b' se m' pa še u naročje zabrisala , sva prjatla velika Z E LO O ! Me prou zanima , če se bo lahku ona pršla mau slč u Ortnek :? Oboževaucu ima zadost , kar pogled
mojcka_l Objavljeno April 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2009 E de bi pa kašna na tacga fanta zlajzla , kokr sm jest , a se mau hecaš , b mogla mt že gasilske lujtre za tako osebo . No ja , kašna Jagoda b' se m' pa še u naročje zabrisala , sva prjatla velika Z E LO O ! Me prou zanima , če se bo lahku ona pršla mau slč u Ortnek :? Oboževaucu ima zadost , kar pogled opa opa dobr si ti...lujtre? hm mejnda ne...:D sj si ti dečko dobar a :naughty:
jankolucka Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Dobr Z E L O , pa tut star glih en prou , za dva orng dečkota :hmm: . Sicer pa dobrga fanta , al pa fajn punce naj nikdar preveč , a ne . Pa tud kašnga drinka , kratkga al doucga ni nikul preveč , pa kašne fejst gerle , pa če tut okul štange pleše , naj nkul zadost , tu je samu zdravje . Člouk more vse pokonzumirat , kar kul mu življajne ponuja , de ti naj pol na stara lajta pa žou , če si kaj spustu . Sej če tokle pogledaš , kaj pa nam vsm najbl škod? :slap: Ati povajm po pravic : " ŽIVLJENJE JE ŠKODLJIVU , SAJ DOKAZ ZA TU JE " SMRT " , a ne . :OK: Pa lajp dan želim usm skupa , kdurkul bo že sm pošnofou , na kašno pijačko pa le pridte , vas bo Suzanca vesela Z E L O .........
tati Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 (popravljeno) Sej če tokle pogledaš , kaj pa nam vsm najbl škod? :slap: Ati povajm po pravic : " ŽIVLJENJE JE ŠKODLJIVU , SAJ DOKAZ ZA TU JE " SMRT " , a ne . :OK: Pa lajp dan želim usm skupa , kdurkul bo že sm pošnofou , na kašno pijačko pa le pridte , vas bo Suzanca vesela Z E L O ......... Janko res svaka čast.....tole tvoje narečje zahteva precej koncentracije za branje, pa vseeno...lepo, da si se logiral...se vidimo :winkiss: :winkiss: Popravljeno April 2, 2009. Popravil tati
hrčo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Janko res svaka čast.....tole tvoje narečje zahteva precej koncentracije za branje, pa vseeno...lepo, da si se logiral...se vidimo :winkiss: :winkiss: Jest najmam nobenh problemu z brajnam :evilgrin:
samosamo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 E de bi pa kašna na tacga fanta zlajzla , kokr sm jest , a se mau hecaš , b mogla mt že gasilske lujtre za tako osebo . No ja , kašna Jagoda b' se m' pa še u naročje zabrisala , sva prjatla velika Z E LO O ! Me prou zanima , če se bo lahku ona pršla mau slč u Ortnek :? Oboževaucu ima zadost , kar pogled janko če boš pa lojtro rabu pa ni problema bo pa hasilec SAMO ksno prpelu sam pomoje nav treba
mojcka_l Objavljeno April 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2009 Jest najmam nobenh problemu z brajnam :evilgrin: jst tut najmam problemu haha:P janko če boš pa lojtro rabu pa ni problema bo pa hasilec SAMO ksno prpelu sam pomoje nav treba no kr tut take rabmo :naughty:
jankolucka Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Pa še najkaj b' rad dodau . Tu naj vela vsm baykerjm in automobilistm' , k' se čez ORTNEŠKO RAVNICO pelajo , vzmite s' cajt , pelite vsaj m'mu Suzi bara in avtobusne postaje po predpish , saj je ta ravnica že spet enm' mladm' motorist' živlejne uzela , žalostnu , prou z'rajs . Če s' bo pa kdu mau cajta uzeu , pa se l'pu pred baram ustavu , pa kašno kavico al pa sokc prvošču , pol dobiš šele občutk brzine , k' vidš , koku en' ku brez glave norijo m'mu , pol te pa kar mau mraz strese . Je pa še ena dobra stvar , vsaj z tiste motoriste , k' so mau bl žajn' , u SUZI BAR' imajo us' MOTORIST' , k se z matorji tam ustavjo 10% popusta pr pijač :naughty: , tu je pa tut za pohva'lt .Se vidmo na zabav' :chase:
drmr1 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Pa še najkaj b' rad dodau . Tu naj vela vsm baykerjm in automobilistm' , k' se čez ORTNEŠKO RAVNICO pelajo , vzmite s' cajt , pelite vsaj m'mu Suzi bara in avtobusne postaje po predpish , saj je ta ravnica že spet enm' mladm' motorist' živlejne uzela , žalostnu , prou z'rajs . Če s' bo pa kdu mau cajta uzeu , pa se l'pu pred baram ustavu , pa kašno kavico al pa sokc prvošču , pol dobiš šele občutk brzine , k' vidš , koku en' ku brez glave norijo m'mu , pol te pa kar mau mraz strese . Je pa še ena dobra stvar , vsaj z tiste motoriste , k' so mau bl žajn' , u SUZI BAR' imajo us' MOTORIST' , k se z matorji tam ustavjo 10% popusta pr pijač :naughty: , tu je pa tut za pohva'lt .Se vidmo na zabav' :chase:Potlej si se pa že večkrat ustav tle,a si iz teh 10% za gumo pršparau al tud za registracijo :beer1: .Po kuk pa je :beer1: z popustom :? A je dobr
jankolucka Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Zdele se pa ne da nč več pr obisku bifeju pršparat za gume , pa registracijo , pa kaj vem , kaj še vse , zdele si umetnik , če lohka ob vseh teh stroških sploh še za kak :beer1: al pa dinčite pršparaš . Pa ni blema , če boš zlo žejn , pol kar prid u Ribnco na obisk , mam par piksn na hladnm , te nau nč kuštal , pa
BIG YELLOW Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) Kak s kej zverina stara?! se vidva jutr na Blokah! lp iz žirovskih hribov Popravljeno April 17, 2009. Popravil BIG YELLOW
jankolucka Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Čedalje mn sm mrcina , sam še starina , pa še ob zobe me je dala muja zobozdravnica , socjalne namreč in tu prou na današn' dan , bemti sveca vidva pa se u Loškm Potoku , če prideš na žegn , na Blokah naj nč' . Sm pa najdu eno sliko od ene Žirouske zverine , pogled koku je lajpa , ta je iz Štifte .... O:-)
drmr1 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Zdele se pa ne da nč več pr obisku bifeju pršparat za gume , pa registracijo , pa kaj vem , kaj še vse , zdele si umetnik , če lohka ob vseh teh stroških sploh še za kak :beer1: al pa dinčite pršparaš . Pa ni blema , če boš zlo žejn , pol kar prid u Ribnco na obisk , mam par piksn na hladnm , te nau nč kuštal , pa U mater tule sm pa šele zdejle vidu zdej pa najbrž nemaš več :beer1: .Ne vem kaku sm lahko tole spregledau LP
mojcka_l Objavljeno April 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2009 Zdele se pa ne da nč več pr obisku bifeju pršparat za gume , pa registracijo , pa kaj vem , kaj še vse , zdele si umetnik , če lohka ob vseh teh stroških sploh še za kak :beer1: al pa dinčite pršparaš . Pa ni blema , če boš zlo žejn , pol kar prid u Ribnco na obisk , mam par piksn na hladnm , te nau nč kuštal , pa pridm :naughty:
drmr1 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Počas se bo treba prpravt za parti :beer1:
helenca46 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Počas se bo treba prpravt za parti :beer1: jap...škoda k furam...
drmr1 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 jap...škoda k furam... do jutri boš že prfurala
mojcka_l Objavljeno Maj 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 do jutri boš že prfurala usi srečn dam pršl...pa tut prdsednik:P hehe
MareRS Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Biu tam enkrat popldan in še pol zvečer. Ugalnvnm carsko. Sploh hišna "hostesa" motoristka je bla zlo HOT
drmr1 Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Biu tam enkrat popldan in še pol zvečer. Ugalnvnm carsko. Sploh hišna "hostesa" motoristka je bla zlo HOT Najbrž si tole mislu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se