Noise Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Koledar dogodkov se lepo polni! Od hrvaških klubov smo že dobili datume njihovih zborov, ki jih še prepisujemo :), slovenske pa tudi (zelo) počasi pošiljate... Če vašega dogodka še ni na koledarju, pošljite info! V primeru, da želite objaviti vabilo na vaš dogodek tudi na prvi strani motosveta, med novicami, pošljite material na info@motosvet.com !
Noise Objavljeno December 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2003 Hja, čas bo za vnos novih dogodkov, leto 2004 je tu :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 (popravljeno) Bi bla ura ja, da začnemo mal planirat pa sline cedit :rolleyes: Popravljeno Januar 6, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_
Vale Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Bi ba ura ja da začnemo mal planirat pa sline cedit :rolleyes: Ja Orašje bo ziher 30.04.-02.05.2004, za 100% pa lahko še Aja potrdi, pa baje je isti termin tudi Bolzano
.T. Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Zorko upam, da bo letos v petek boljsa striptizeta :ph34r: Tadej
pero Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Zorko upam, da bo letos v petek boljsa striptizeta :ph34r: Tadej Pište torej za v petek xx.yy.2004 boljšo striptizeto!!!!!!! :D :) :yea2: Ciao,by Pero PS:Gooooooooo Tadej!!!
.T. Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Pište torej za v petek xx.yy.2004 boljšo striptizeto!!!!!!! : Torej xx.yy.2004 bo 21.08.2004 :devil: Tadej
MaraudeR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 ...a je torej koledar dogodkov ZMKS že potrjen ?
Noise Objavljeno Februar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 ...a je torej koledar dogodkov ZMKS že potrjen ? To tudi mene zanima, glede na to, da je skupščina že bila.... KJE SO DATUMI?
jezdec Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Fantje vse ob svojem času. Sedaj se še usklajujejo datumi za državno prvenstvo v spretnostni vožnji potem je pa še samo vprašanje časa. Bi pa žežel povdarit da nam manjka sponzorjev, tako da ste dobrodošli.
.T. Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Datumi za motozbore so v glavnem potrjeni. Sedaj je pa potrebno najti najugodnejšega oblikovalca in najugodnejšega tiskarja za izdelavo koledarja. Pa tudi še kak sponzor, ki bo na koledarju, bi prav prišel.... Tadej
Noise Objavljeno Februar 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Aha, no, saj za objavo na motosvetu ne potrebujemo tiskane izdaje...
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Noise, jaz pa ne morem koledarja odpret. :cry:
Noise Objavljeno Februar 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Noise, jaz pa ne morem koledarja odpret. :cry: Čudno, jaz pa lahko.
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Čudno, jaz pa lahko. Poglej :) : The page cannot be found :wacko: OK. Se bom že znajdla. B)
Noise Objavljeno Februar 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 Poglej :) : The page cannot be found :wacko: OK. Se bom že znajdla. B) Ajaaa, Manuela jao jao jao, link na forumu ni bil pravi (še stari motosvet). Zdaj sem popravil link tudi tukaj... Tisti na prvi strani motosveta (vsebinski) pa seveda deluje...
MARJA Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 (popravljeno) To tudi mene zanima, glede na to, da je skupščina že bila.... KJE SO DATUMI? Jaz sem poslal že v nedeljo, pa še ni vpisano. Noise povej, če si dobil. Popravljeno Februar 7, 2004. Popravil MARJA
Noise Objavljeno Februar 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Noise povej, če si dobil. Mislim da ne... pošlji še 1x na info@motosvet.com !
tomazpozrl Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 A se bi dal na vašem koledarju objavt tudi seznam speedway dirk, al mate to samo za moto prireditve (bike week in podobno) - ker vidm da je gor tud koledar za MOTO GP svetovno prvenstvo. Tommy
Noise Objavljeno Marec 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 A se bi dal na vašem koledarju objavt tudi seznam speedway dirk, al mate to samo za moto prireditve (bike week in podobno) - ker vidm da je gor tud koledar za MOTO GP svetovno prvenstvo. Tommy Seveda bomo objavili! Uporabi tale link za vnos dogodka: http://www.motosvet.com/tun_koledar.php?cid=10_0_0_0 LP, Noise
.T. Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 To tudi mene zanima, glede na to, da je skupščina že bila.... KJE SO DATUMI? V sredo (10.03) izide koledar, tko da boste (bomo) že lahko vložili prošnje za "dovolilnice". Tadej
Noise Objavljeno Marec 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 V sredo (10.03) izide koledar, tko da boste (bomo) že lahko vložili prošnje za "dovolilnice". Odlično, torej bo v sredo objavljen tudi na motosvetu.
tomazpozrl Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 Seveda bomo objavili! Uporabi tale link za vnos dogodka: http://www.motosvet.com/tun_koledar.php?cid=10_0_0_0 LP, Noise OK, bom vnesu podatke za 11 dirk, ki bodo letos v Sloveniji, če nimaš nič proti pa še za 8 dirk svetovnega prvenstva - GP serije. Tomaz
Noise Objavljeno Marec 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 OK, bom vnesu podatke za 11 dirk, ki bodo letos v Sloveniji, če nimaš nič proti pa še za 8 dirk svetovnega prvenstva - GP serije. Tomaz Nimam nič proti, problem je edino, ker so zdaj ti dogodki tako vnešeni, da sploh ne vemo, da gre za speedway in bo potrebno vsak vnos popraviti... uhhh... no, bomo že poštimali, ni panike :D
tomazpozrl Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 Ups, sorry, na to pa sploh nisem pomislu. Če boste mel vi preveč dela s popravljanjem, jih lahko še enkrat vnesem. Tomaz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se