<=YaMaHa=> Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Bi šel...najprej povejte ceno,točen termin,itd. potem pa mogoče prepričam še kolega da gre zraven! A se bo dalo dost stvari vidit??? Ker jst nakupoval ne bom bi pa mal pofirbcal :D
bLuZoNdEr Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 če boš priden boš mogoče tut Smrkce videl :lol1: ne saj je kar nekaj za videt, sploh če nisi nikoli bil na kakem motoshovu in če si vajen zgolj naših sejmov, potem ti bo prava paša za oči (tuthostesesenajdejo :grim )
andrej Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Videl boš večino modelov motorjev, ki so zdaj naprodaj, kar nekaj opreme (predvsem oblačila). Pa veliko gužvo in folk ki se drenja, da bi lahko zlezu na motor in navijal ročico ;) Aja, če boš hodil zaradi hostes -- se ne splača :grim Raje v Bologno ali kam drugam.
Hanzi Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 No očitno bom moral res vprašat kako bo tokrat Poročam, vi pa se veselo prijavljajte
bmw Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 ....count me in......jaz in moja "večja" polovica......... pa kot je napisal "žrebček"..........pivo krasno,družba pa še bolj......
volk Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Tudi jaz bi se pelala zraven. Pa se kdo. :?
Jure Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Jaz bi tudi šel.. Moram nabavit, hlače, rokavice in škornje. A mogoče kdo ve okvirno ceno v primeru organiziranega prevoza?
lederman Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Zainteresiran, če bo avtobusni prevoz.
Hanzi Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Evo sem bil na vezi s šoferjem. Hanzitours lahko organizira avtobusni prevoz (po enakem programu kot lani) za ceno 5.600 pri polnem avtobusu(51 sedežev). Cena je višja kot lani upam da veste zakaj :hmm: (če ne veste pa na petrol in DARS vprašajte)Če avtobus ne bo poln se cena sorazmerno zviša.(zato bomnajbrž pobiral po 6ksit, razlika pa se bo upoštevala pri ceni karte (8€ oziroma 1925 sit) Če kdo lahko dobi ugodnejšo ponudbo (bmw :hmm: )naj napiše v prihodnjih dneh (da ne rezerviram in organiziram avtobusa.) Gre se seveda v petek okoli pol treh zjutraj iz Tivolija, vračanje v soboto med polnočjo in eno O:-) ) Ajde prijave naj priletijo (vsaj okvirno da vidim če se bo sploh splačalo iskat še en avtobus, a se boste moral kam pridružit. $ predlagam da se začne pobirat po novem letu.(upamnainflacijopress)
Leteči Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Lahko računaš name in mojo boljšo polovico ← Hanzi prosim storniraj moje naročilo :P Dobil povabilo da se nekam priključim
<=YaMaHa=> Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Ah ti šment...ravn od 20.-22.1.04 sm na smučariji v Avstriji! Upam da bo drugo leto vse klapalo pa grem 100% :) P.S.: Sej drgač bodo pa kakšne fotke da vsaj mal vzdušja IMOTa občutmo tud tisti ki na žalost ne gremo :doze:
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Hanzi.....beleži 2 komada!!!!
Zoolo Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Hanzi na moj konto informativno 3 komade. :OK:
vragica Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 Tudi zame lahko rezerviraš dve mesti... Prosim. :)
karmen Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 (popravljeno) Hanzi, dodaj me naseznam :OK: Hvala :) Popravljeno December 13, 2004. Popravil karmen
Foggy Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Dodaj mene in boljšo polovico, torej 2.....
aja Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 ... pa še (najmanj) 2 dodaj... .) :)
Hanzi Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 No saj mogoče se nas bo pa nabralo za en avtobus :hmm: Zaenkrat cca 15. Prosim vsaj za informativne prijave
Twity Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Pozdrav ! Sem prav zastopu, da je sejem 21 in 22-tega 1.2005? Če ja, sem jst najverjetneje zraven, dva kolega pa tudi mogoče.. LP, T ! PS: zanimam se za nov kombinezon anti reflection od M-techa, lahko pricakujem, da ga bom na sejmu dobil, kaj pravte?
nowfak Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 :yea2: Če ne dobim prej opreme grem tudi jaz s polovico : 2kom
Jure Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Računaj še name in na mojo boljšo polovico. :) Ni še čisto 100% (je pa recimo 95%) da greva, tako da bom prijavo dokončno potrdil, ko se bo delalo končen seznam udeležencev.
lederman Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Hanzi, dodaj me na seznam. Kasneje sporočim še za dva prjatla.
Hanzi Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 No očitno se nas bo res nabralo za en avtobus :OK: Še malo počakam potem pa rezerviram avrobus
nowfak Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Ej sam če sem prow razumu se gre gor za SOBOTO.....To ni dobro :grrr Bodo švabi že vse pobrali u petek :kva2: Kaj se ne bi dalo it že za petek :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se