Skoči na vsebino

zenska vs. motor

Priporočene objave

Objavljeno

mojemu prijatelju, ki ima motor r1, je zgubu zivce zaradi punce, ki mu je dala ultimat JAZ ALI PA MOTOR.

prosim, svetujte mu, ker ga bolj vlece na stran motorja.

NAJBOLJ SO DOBRODOSLI ZENSKI NASVETI

Objavljeno

PROSIM ZA RESNE ODGOVORE, KER GRE TUKU ZA RESNE ZADEVE. GRE ZA MOCNO LJUBEZEN DO ZENSKE IN PRAV TAKO DO MOTORJA

Objavljeno
mojemu prijatelju, ki ima motor r1, je zgubu zivce zaradi punce, ki mu je dala ultimat JAZ ALI PA MOTOR.

prosim, svetujte mu, ker ga bolj vlece na stran motorja.

NAJBOLJ SO DOBRODOSLI ZENSKI NASVETI

Če mora izbirati med tabo (tisti JAZ) ali motorjem bi mu vsekakor svetoval motor :lol1: . Drugače pa... če mu je dala ta ultimat.. al res še njej motor :OK: pa da je tiho in vesela... al pa naj se odpelje naprej do druge, ki ne bo rekla tega...

Objavljeno

Ampak resno. Naj se pogovorita o tem zakaj mu je dala ultimat. Bejba se očitno počuti nekje prikrajšana. Zdej pa al ima prav in tip res pretirava.. al je pa neka posesivna ženska, ki ne razume, da partner ni lastnina ampak bolj sopotnik... Torej... pogovort... pogledat, če so razlogi utemeljeni... če se čuti za kaj prikrajšano in ima bejbika prav... potem ji bo lahko ustregel in ne bo več imela tega ultimata, ker verjetno ga ni imela na začetku veze, če je on že imel motor.... Če hočeta bosta oba zadovoljna, če pa nekdo samo jemlje brez, da bi dal... bo čas pokazal...

Objavljeno

pusti babo.. če te ne podpira v tem, nima kaj mrdat..

vsa filozofija, pri meni davno razčiščena..

Objavljeno

Dam tri rešitve:

1. Prepriča naj punco, da naj ga neha srat z neumnimi idejami. Rezultat: Vsaj zaenkrat ostaneta skupaj!

2. Nažene naj punco. Rezultat: Obdrži motor in v kratkem času bo spoznal drugo, se na novo zaljubil in bo spet fajn.

3. Proda naj motor. Rezultat: S punco je itak neki narobe. Se prav, da se bosta tko al tko kmal skregala in bo ostal brez motoja in brez punce.

Ta prve dve možnosti mu priporočam, ta tretje naj se pa čim bolj izogiba! .)

Objavljeno

:OK: marky, človek, ki je tokrat zadel žebljico na glavico ..

Objavljeno
JAZ ALI PA MOTOR.

moj odgovor: KURC TE GLEDA. noben mi ne bo postavlu ultimatov glede motorja, se najmanj pa nekdo, ki bi me naj imel rad, in bi mi naj privoscil to veselje. :angry:

Objavljeno

Nedvomno, bi se bilo dobro najprej pogovoriti in celotno situacijo analizirati. Na podlagi slednjega bo odlocitev lazja, kot bi sicer lahko bila!

Objavljeno

js pravim tako....

motor ti bo vedno zvest in ne bo šou od hiše po lastni volji

ženska pa....

torej glede odločanja na začetku nekega razmerja je rezultat jasen...

Objavljeno
PROSIM ZA RESNE ODGOVORE, KER GRE TUKU ZA RESNE ZADEVE. GRE ZA MOCNO LJUBEZEN DO ZENSKE IN PRAV TAKO DO MOTORJA

aja..a ma nemoj..a samo vprasanje...kaj nardit v tvojem primeru je resno zastavljeno al kaj? :angry: :angry: :angry:

ce mas punco res rad in ce si ona to zeli iz tehtnih razlogov...recimo da nacrtujeta familijo in si ti tako porazen voznik, da ji dajes vtis da se bos razbil na cesti....pol mislim da je odgovor na dlani...

...če deklica to pocne zato ker bi rada pac izvajala malo terorja nad teboj...pa mislim da je odgovor tudi vec kot ociten.....

to da ji kupi moped pa je daleč najboljsa srednja pot ki jo lahko uberes....zadovoljna bo da te bo lahko spremljela in mogoce celo uvidela da je motociklizem cist ok zadeva....

tolko o neresnotni mojega odgovora

Objavljeno
tejka... a...mislm....uhm...bi...kej prispevala? :cry:

ne...jest bom ze za svojega dala....ni pa dvakrat za rect da kdaj nisem komu prispevala za motor :angry:

Objavljeno
ne...jest bom ze za svojega dala....ni pa dvakrat za rect da kdaj nisem komu prispevala za motor :angry:

ne bit jezna no... :cry:

Objavljeno
ne bit jezna no... :cry:

:doze: ......ne...kr bom :angry: :angry:

Objavljeno

da nisi ti ta ''PRJATU''??? :naughty:

Objavljeno

Jest pa mislim, da bo mogu ta tvoj prjatu ta odgovor sam pri sebi najdt ne pa na nekem forumu, kjer nobeden ne pozna točne situacije. In potem bo za svojo odločitev tudi odgovarjal. (da nebo poj na ta forum pizdu, k smo mu narobe svetovali)

Lp

Objavljeno

Jaz pa ne bi bil rad v tej situaciji, ker nastopata pač dve največji ljubezni v življenju :wub: :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

to je bol globoko vprašanje kot se zdi...

kolk je pošten do nekoga k ga ljubiš, da mu postavljaš take pogoje (ultimat je pa še hujše) kolk lahk rečeš nekomu rad te mam al pa ljubim te... in pol dodaš zraven ampak...(morš prodat motor, avto, računalnik, psa...whatever stvar k ti neki pomen)

pomojem se to enostavno ne dela... mislm ne med dvema zrelima odraslima človekoma... če gre pa za zadevo k ne bo trajala do velike noči...pol pa ni ne dileme in ne debate... punca rab samo to da jo nekdo postavi na trdna tla in jo skensla še preden se(te) preveč udomači

ampak po drugi strani je pa življenje polno kompromisov ti se odrečeš nečemu, ona se odreče nečemu in pol živita srečno do konca svojih dni...ampak...

ko je odrekanja preveč pol se je pa treba vprašat če ne bi blo bolš začet znova

to je sam moje predvidevanje ker mam k sreči punco po duši motoristko

Objavljeno

BTDT, ... in epilog? Motor je ostal, ostalo je zgodovina.

Lep pozdrav iz jebeno meglenega močvirja.

Zoolo :blink:

Objavljeno

ti mu kr predlagej naj se odloči za motor. R1 je le R1, naslov punce pa lohka tuki prlimaš nas je kr neki ki bi ji pomagali

Objavljeno

Jaz tu sploh ne vidim vprašanja! :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!