dejanc Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 mojemu prijatelju, ki ima motor r1, je zgubu zivce zaradi punce, ki mu je dala ultimat JAZ ALI PA MOTOR. prosim, svetujte mu, ker ga bolj vlece na stran motorja. NAJBOLJ SO DOBRODOSLI ZENSKI NASVETI
dejanc Objavljeno December 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2004 PROSIM ZA RESNE ODGOVORE, KER GRE TUKU ZA RESNE ZADEVE. GRE ZA MOCNO LJUBEZEN DO ZENSKE IN PRAV TAKO DO MOTORJA
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 zenski kupit motor :grim ← tejka... a...mislm....uhm...bi...kej prispevala? :cry:
LordSmith Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 mojemu prijatelju, ki ima motor r1, je zgubu zivce zaradi punce, ki mu je dala ultimat JAZ ALI PA MOTOR. prosim, svetujte mu, ker ga bolj vlece na stran motorja. NAJBOLJ SO DOBRODOSLI ZENSKI NASVETI ← Če mora izbirati med tabo (tisti JAZ) ali motorjem bi mu vsekakor svetoval motor :lol1: . Drugače pa... če mu je dala ta ultimat.. al res še njej motor :OK: pa da je tiho in vesela... al pa naj se odpelje naprej do druge, ki ne bo rekla tega...
Leteči Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 (popravljeno) Ultimat postavit nazaj napadjenajboljšaobrambapress Drugače pa mislim da tole ne paše kle v to temo, bolj sodi v ljubezen kjer že obstaja nekaj takega http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=1673 Popravljeno December 15, 2004. Popravil Leteči
LordSmith Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Ampak resno. Naj se pogovorita o tem zakaj mu je dala ultimat. Bejba se očitno počuti nekje prikrajšana. Zdej pa al ima prav in tip res pretirava.. al je pa neka posesivna ženska, ki ne razume, da partner ni lastnina ampak bolj sopotnik... Torej... pogovort... pogledat, če so razlogi utemeljeni... če se čuti za kaj prikrajšano in ima bejbika prav... potem ji bo lahko ustregel in ne bo več imela tega ultimata, ker verjetno ga ni imela na začetku veze, če je on že imel motor.... Če hočeta bosta oba zadovoljna, če pa nekdo samo jemlje brez, da bi dal... bo čas pokazal...
Špilferderber Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 pusti babo.. če te ne podpira v tem, nima kaj mrdat.. vsa filozofija, pri meni davno razčiščena..
Marky Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Dam tri rešitve: 1. Prepriča naj punco, da naj ga neha srat z neumnimi idejami. Rezultat: Vsaj zaenkrat ostaneta skupaj! 2. Nažene naj punco. Rezultat: Obdrži motor in v kratkem času bo spoznal drugo, se na novo zaljubil in bo spet fajn. 3. Proda naj motor. Rezultat: S punco je itak neki narobe. Se prav, da se bosta tko al tko kmal skregala in bo ostal brez motoja in brez punce. Ta prve dve možnosti mu priporočam, ta tretje naj se pa čim bolj izogiba! .)
Špilferderber Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 :OK: marky, človek, ki je tokrat zadel žebljico na glavico ..
Zok Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 JAZ ALI PA MOTOR. ← moj odgovor: KURC TE GLEDA. noben mi ne bo postavlu ultimatov glede motorja, se najmanj pa nekdo, ki bi me naj imel rad, in bi mi naj privoscil to veselje. :angry:
c0Li Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Nedvomno, bi se bilo dobro najprej pogovoriti in celotno situacijo analizirati. Na podlagi slednjega bo odlocitev lazja, kot bi sicer lahko bila!
rebel Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 js pravim tako.... motor ti bo vedno zvest in ne bo šou od hiše po lastni volji ženska pa.... torej glede odločanja na začetku nekega razmerja je rezultat jasen...
Nagaya Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 PROSIM ZA RESNE ODGOVORE, KER GRE TUKU ZA RESNE ZADEVE. GRE ZA MOCNO LJUBEZEN DO ZENSKE IN PRAV TAKO DO MOTORJA ← aja..a ma nemoj..a samo vprasanje...kaj nardit v tvojem primeru je resno zastavljeno al kaj? :angry: :angry: :angry: ce mas punco res rad in ce si ona to zeli iz tehtnih razlogov...recimo da nacrtujeta familijo in si ti tako porazen voznik, da ji dajes vtis da se bos razbil na cesti....pol mislim da je odgovor na dlani... ...če deklica to pocne zato ker bi rada pac izvajala malo terorja nad teboj...pa mislim da je odgovor tudi vec kot ociten..... to da ji kupi moped pa je daleč najboljsa srednja pot ki jo lahko uberes....zadovoljna bo da te bo lahko spremljela in mogoce celo uvidela da je motociklizem cist ok zadeva.... tolko o neresnotni mojega odgovora
Nagaya Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 tejka... a...mislm....uhm...bi...kej prispevala? :cry: ← ne...jest bom ze za svojega dala....ni pa dvakrat za rect da kdaj nisem komu prispevala za motor :angry:
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 ne...jest bom ze za svojega dala....ni pa dvakrat za rect da kdaj nisem komu prispevala za motor :angry: ← ne bit jezna no... :cry:
Nagaya Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 ne bit jezna no... :cry: ← :doze: ......ne...kr bom :angry: :angry:
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 mojemu prijatelju, ki ima motor r1, je zgubu zivce zaradi punce, ki mu je dala ultimat JAZ ALI PA MOTOR. da nisi ti ta ''PRJATU''??? :naughty:
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 :doze: ......ne...kr bom :angry: :angry: ← ne no O:-)
Amper Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Jest pa mislim, da bo mogu ta tvoj prjatu ta odgovor sam pri sebi najdt ne pa na nekem forumu, kjer nobeden ne pozna točne situacije. In potem bo za svojo odločitev tudi odgovarjal. (da nebo poj na ta forum pizdu, k smo mu narobe svetovali) Lp
Erik Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Jaz pa ne bi bil rad v tej situaciji, ker nastopata pač dve največji ljubezni v življenju :wub: :wub: :wub: :wub:
kOdEbLuE Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 to je bol globoko vprašanje kot se zdi... kolk je pošten do nekoga k ga ljubiš, da mu postavljaš take pogoje (ultimat je pa še hujše) kolk lahk rečeš nekomu rad te mam al pa ljubim te... in pol dodaš zraven ampak...(morš prodat motor, avto, računalnik, psa...whatever stvar k ti neki pomen) pomojem se to enostavno ne dela... mislm ne med dvema zrelima odraslima človekoma... če gre pa za zadevo k ne bo trajala do velike noči...pol pa ni ne dileme in ne debate... punca rab samo to da jo nekdo postavi na trdna tla in jo skensla še preden se(te) preveč udomači ampak po drugi strani je pa življenje polno kompromisov ti se odrečeš nečemu, ona se odreče nečemu in pol živita srečno do konca svojih dni...ampak... ko je odrekanja preveč pol se je pa treba vprašat če ne bi blo bolš začet znova to je sam moje predvidevanje ker mam k sreči punco po duši motoristko
Zoolo Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 BTDT, ... in epilog? Motor je ostal, ostalo je zgodovina. Lep pozdrav iz jebeno meglenega močvirja. Zoolo :blink:
SHARKi Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 ti mu kr predlagej naj se odloči za motor. R1 je le R1, naslov punce pa lohka tuki prlimaš nas je kr neki ki bi ji pomagali
don3 Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 Jaz tu sploh ne vidim vprašanja! :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se