Nagaya Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) se bo že nauču bit hvaležn tistmu kretenu, k ga je razbremenil take glupače, a ne? ;) na konc bo šel še do njega in mu častil pir :OK: tejka honey ni vse tolk enostavno ... čustva so ipak čustva - človk se tut v nekoga, ki ni popoln, zaljubi ... in potem ipak mal trpi, k un nepopolnež pobegne iz emocionalnega radarja ... ← mhm...zenska populacija motosvet ti je pa brez dvoma hvalezna za tole ultra ŠOVINISTIČNO mnenje......zenske si podajamo....zenske prehajajo od enega moškega do drugega...ženske se ne gibljejo prosto.....samska zenska je....kaj ze :angry: .... mimogrede.....hvala za tisto ultra vljudno gesto na tiskovni konferenci danes....neotesanec :angry: Popravljeno December 22, 2004. Popravil tejka
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 mhm...zenska populacija motosvet ti je pa brez dvoma hvalezna za tole ultra ŠOVINISTIČNO mnenje......zenske si podajamo....zenske prehajajo od enega moškega do drugega...ženske se ne gibljejo prosto.....samska zenska je....kaj ze :angry: .... mimogrede.....hvala za tisto ultra vljudno gesto na tiskovni konferenci danes....neotesanec :angry: ← Huhhhhhhhhh.......... :( :(
SiR Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 mimogrede.....hvala za tisto ultra vljudno gesto na tiskovni konferenci danes....neotesanec :angry: ← "Tak sem, spremeniti me ne moreš." :lol1:
Zok Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 a bi se midva mal dol usedla enkrat pa bos tole men mal razložu...ker se mi zdi da ti kr ne morme verjet :grim ← bos za novo leto kje blizu portoroza? bos hodla kje po stajerskem? ...zenske ne dam vec na prvo mesto, pa da se vbije. kurc jo gleda. :)
Nagaya Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 "Tak sem, spremeniti me ne moreš." :lol1: ← nimam namena.....ga nikol nisem mela......niti slucajno se pa ne mislim vec delat fine zato da se bos ti bolje počutil....... nihce ti nikoli ni očital tega da si HLOD...to zna bit celo simpatično...tvoja nadutost je pa druga pesem :angry:
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Zdej pa še mal k temi....... Ne morem razumet,zakaj kalibri "orto dobrih jebačev" vedno postavljate pred vse tole železje :? :? :? :? Je morda odgovor v tem,da tisto vaše "orto jebačke sposobnosti" in oh in sploh "ultra oboževane sposobnosti" niso nič drugega kot "napuh petelina na vrhu gnoja"??????? BTW .....Zok.....sej ne da bi te hotel kakor koli žalit......samo,če se ne motim,si pred meseci na najbolj grd......( po moje podel....ampak to je moje osebno mnenje) način skenslal eno "bejbiko".....za katero si tdil če se ne motim.....še par dni prej,da je uuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh :wub: :wub: :wub: :wub: Sicer pa...... :SS :SS :SS
SONCE Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 .....ko bos velik in ti bo jasno kaj lahko dobis v zameno za to da svoji deklici zagotovis položaj prve dame....... :grim .....do takrat pa..... :hmm: tezko tebi :grim ← :hmm: Svoji deklici lahko zagotovim položaj prve dame brez tega, da se odpovem motorju. Lahko bi ti povedala moja prva dama. Sedaj imam dva motorja, pa je še vedno zame prva dama. Kako se bi pa ti - Tejka počutila, če bi te imel nek sluzavec za prvo damo. Tisti, ki se odreče sebi (svojemu veselju - motorju), je zame nekdo brez hrbtenice (sluzavec). Ne vem, kaj si hotela povedati z zgornjim stavkom, Tejka? Da se moram odrečti delu svoje osebnosti in veselju (beri motorju), da so bo punca počutila na položaju prve dame? :grrr Jaz sem brez motorja nekdo drug. Nisem več SONCE. Brez motorja nebi več sijal. Bil bi le _ON__.?!?!! :wacko: Jaz sem oseba s kupom slabih in nekaj dobrih lastnosti. Če me želi imeti, naj me ima takega, kot sem in naj ne izbira pri meni le dobre lastnosti. Če jo slabe lastnosti preveč motijo, .... adijo. :004 Čeprav je moja dama pri meni na zelo visokem 2. mestu, sem jaz še vedno zeloooo daleč višje na 1. mestu. :OK:
Zok Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 BTW .....Zok.....sej ne da bi te hotel kakor koli žalit......samo,če se ne motim,si pred meseci na najbolj grd......( po moje podel....ampak to je moje osebno mnenje) način skenslal eno "bejbiko".....za katero si tdil če se ne motim.....še par dni prej,da je uuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhh :wub: :wub: :wub: :wub: ← v bistvu sm dosegu d je ona mene skenslala. :) da je uhhhhhhhh :wub: :wub: :wub:, sm pa govoril 22. februarja, to je blo nekaj mescev prej. .)
SiR Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 "Tak sem, spremeniti me ne moreš." :lol1: ← em, upam, da se zavedaš, da je tole bil joke? Zato je v navednicah ... ;)
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 v bistvu sm dosegu d je ona mene skenslala. :) da je uhhhhhhhh :wub: :wub: :wub:, sm pa govoril 22. februarja, to je blo nekaj mescev prej. .) ← No....sej veš,da mi sive celice ne beležijo več datumov....sam nekje iz malega mozga sem potegnu dogodek. S tem sem ti hotu sam pokazat,da se je treba "prizemljit" in ne gont neki za vsako ceno. Lep dan še naprej. :OK:
LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 ...zenske ne dam vec na prvo mesto, pa da se vbije. kurc jo gleda. :) Stari... sam ne glede na vse tole napisano... Bo zanimivo, ko/če bova srečala kako, ki ti zmeša glavo... takrat bomo vidl kako pa kaj :grim ... Kaj češ... mlada pa neumna :lol1: :lol1: :lol1: @ Tejka... men čist sede, da je šla... nč bat zato...
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 :hmm: Svoji deklici lahko zagotovim položaj prve dame brez tega, da se odpovem motorju. Lahko bi ti povedala moja prva dama. Sedaj imam dva motorja, pa je še vedno zame prva dama. Kako se bi pa ti - Tejka počutila, če bi te imel nek sluzavec za prvo damo. Tisti, ki se odreče sebi (svojemu veselju - motorju), je zame nekdo brez hrbtenice (sluzavec). Ne vem, kaj si hotela povedati z zgornjim stavkom, Tejka? Da se moram odrečti delu svoje osebnosti in veselju (beri motorju), da so bo punca počutila na položaju prve dame? :grrr Jaz sem brez motorja nekdo drug. Nisem več SONCE. Brez motorja nebi več sijal. Bil bi le _ON__.?!?!! :wacko: Jaz sem oseba s kupom slabih in nekaj dobrih lastnosti. Če me želi imeti, naj me ima takega, kot sem in naj ne izbira pri meni le dobre lastnosti. Če jo slabe lastnosti preveč motijo, .... adijo. :004 Čeprav je moja dama pri meni na zelo visokem 2. mestu, sem jaz še vedno zeloooo daleč višje na 1. mestu. :OK: ← Viš ga vraga,pa sem našel problem.......pa nekdo pač noče razumet,kaj je bilo z odpovedovanjem mišljeno...... Odpovedati se nečemu, je gest,ki jo narediš,da s tem dosežeš neki višji cilj. Naprimer:Ustvariš družino,najeto stanovanje je predrago in premajhno.....na tem mestu bi se takoj odpovedal motorju , če bi lahko šel v večje,si morda zaradi tega zmanjšal stroške življenja(al pa družinskega proračuna).....itd Nebi pa se odpovedal,če bi to z lahkoto nadomestil z dodatnim delom,zaslužkom,podedovanimi materialnimi sredstvi WE..... In dragi moji....verjemite....vse to vas "TAMLADE" še čaka!!!!!
Nagaya Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 :hmm: Svoji deklici lahko zagotovim položaj prve dame brez tega, da se odpovem motorju. Lahko bi ti povedala moja prva dama. Sedaj imam dva motorja, pa je še vedno zame prva dama. Kako se bi pa ti - Tejka počutila, če bi te imel nek sluzavec za prvo damo. Tisti, ki se odreče sebi (svojemu veselju - motorju), je zame nekdo brez hrbtenice (sluzavec). Ne vem, kaj si hotela povedati z zgornjim stavkom, Tejka? Da se moram odrečti delu svoje osebnosti in veselju (beri motorju), da so bo punca počutila na položaju prve dame? :grrr Jaz sem brez motorja nekdo drug. Nisem več SONCE. Brez motorja nebi več sijal. Bil bi le _ON__.?!?!! :wacko: Jaz sem oseba s kupom slabih in nekaj dobrih lastnosti. Če me želi imeti, naj me ima takega, kot sem in naj ne izbira pri meni le dobre lastnosti. Če jo slabe lastnosti preveč motijo, .... adijo. :004 Čeprav je moja dama pri meni na zelo visokem 2. mestu, sem jaz še vedno zeloooo daleč višje na 1. mestu. :OK: ← bedarija....kje sem rekla da se je treba cemurkoli odrekat......
SLEPEC Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Ženska mora biti vedno na prvem mestu,če gre, pride nova ,pa je spet na prvem mestu,pa tako naprej,jih nikoli ne zmanka :OK:
Zok Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 S tem sem ti hotu sam pokazat,da se je treba "prizemljit" in ne gont neki za vsako ceno. ← true, true... :huh: mah.. ...kje je ze tisti matematicni dokaz... ...women = evil...?? :hmm:
LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 @ Klimbra.. sej to je fora... ni se kriza odpovedat stvarem za dosego nekega cilja... fora je pol, ko te nekdo okol prnese in vsa ta odpoved ni več vredna ničesar in potem veliko ljudi (tudi jaz) sklene, da ni šans, da se boš odpovedal nečemu... Itak se potem to spremeni, če je poleg prava oseba in "pozabiš" na to, kar si pisal po motosvetu :D oz. se pač odločiš za tisto, kar bolj ceniš. Je pa tud res, da partner ne more postavit pogoja al motor al jaz... razen recimo (pa še to zelo, zelo pogojno) v tistem primeru, ko je nekdo napisal, če je tip kakimaza pa to delaš zarad skbi in ne izsiljevanja/dokazovanja/itd.
klimbra Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 @ Klimbra.. sej to je fora... ni se kriza odpovedat stvarem za dosego nekega cilja... fora je pol, ko te nekdo okol prnese in vsa ta odpoved ni več vredna ničesar in potem veliko ljudi (tudi jaz) sklene, da ni šans, da se boš odpovedal nečemu... Itak se potem to spremeni, če je poleg prava oseba in "pozabiš" na to, kar si pisal po motosvetu :D oz. se pač odločiš za tisto, kar bolj ceniš. Je pa tud res, da partner ne more postavit pogoja al motor al jaz... razen recimo (pa še to zelo, zelo pogojno) v tistem primeru, ko je nekdo napisal, če je tip kakimaza pa to delaš zarad skbi in ne izsiljevanja/dokazovanja/itd. ← Okol prnest...... :? :? :? :? Z odebeljenim se v celoti strinjam.....in na tem mestu podpiram izsiljevalca v celoti!!!!!!.....zakaj.......lastnik mopedina dokazuje,da nima kančka odgovornosti!!!!! HOUGH
LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Okol prnest...... :? :? :? :? Nism hotu napisat, da te "zaje**"... LS
SONCE Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 bedarija....kje sem rekla da se je treba cemurkoli odrekat...... ← tejka! Saj te ne napadam. :004 Napisal sem, da ne vem, kaj si mislila s tem, kar si napisala. Zato sem tudi postavil vprašaje na koncu stavkov. klimbra@ To, kar sem napisal, drži za moj primer ter moj pogled na odločanje med motorjem in žensko. Za ustvarjanje višjih ciljev meni osebno ne bi pomagala prodaja motorja. Komentiral sem odrekanje motorju izključno in le zaradi ženske. Glede tvojega mnenja se pa drugače popolnoma strinjam. :OK: LordSmith@ :OK:
Nagaya Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 tejka! Saj te ne napadam. :004 Napisal sem, da ne vem, kaj si mislila s tem, kar si napisala. Zato sem tudi postavil vprašaje na koncu stavkov. ← nihce ni govoril o odrekanju.....govorili smo o dajanju občutka deklici da je najpomembnejša......kajti če ga bo imela bo srečna in bo ljubila fanta taksnega kot je in ga ne bo zelela spreminjat..... če ne bo imela občutka da je ljubljena ..pa bo hotela na vsak način nekje najt nekaj kar bo potrdilo njen položaj...in spravila se bo na cisto vse kar se ji bo zdelo grozece...motor...prijatelji....hobiji taki in drugacni...vse.... kako poskrbet da se bo zenska pocutila ljubljeno je pa na vas....jest poznam sam drugo stran...
gizmOkak Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 mah.. ...kje je ze tisti matematicni dokaz... ...women = evil...?? :hmm: ← Mislu tega: Proof: Girls are evil: First we state that girls require time and money :- Girls = Time x Money And we know that time is money :- Time = Money Therefore :- Girls = Money x Money Girls = (Money)^2 And because 'money is the root of all evil' Girls = (Evil)^1/2 x (Evil)^1/2 Girls = Evil Na FMF-ju je precej dokazovanja tko d s kar dosti s tem ukvarjamo, pa še jih je na zalogi :lol1:
Špilferderber Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 to večno M vs. Ž nabijanje mi je vedno bilo :lol1: keep goin'! je pa zanimivo opazovat, kako se nekateri razburjajo in spuščajo žolč ob takih debatah.. in s kakšno vnemo.. komaj folgam dodatne strani v debati.. :devil: :D pa še v provokacijo: neki ženski posvetim vso svojo energijo.. postavim jo daleč na prvo mesto.. pa mi še vedno brani motor :? :grrr halo? :grrr p.s. hit me!
LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 (popravljeno) če ne bo imela občutka da je ljubljena ..pa bo hotela na vsak način nekje najt nekaj kar bo potrdilo njen položaj...in spravila se bo na cisto vse kar se ji bo zdelo grozece...motor...prijatelji....hobiji taki in drugacni...vse.... ← Pa... sej tipi so tukaj čisto isti... in bejbike in tipe, ki so "nezreli", če se tako izrazim, ogroža večina stvari, ki partnerju prinašajo užitek in to še posebej, če ta užitek ni vezan na njih osebno. In treba je priznat, da je motor lahko zelo individualna in lušna zadevca, ki te lahko čisto zasvoji (moja R6 :notworthy: :notworthy: :wub: :wub: :wub: :wub: ) :lol1: Tega novmo rešl... tko to je... tko to bo... dokler se 2 s počiščenim podstršjem ne srečata bo v večini primerov en "nasrkal" in pol bo :fight2: Dva s počiščenim podstršjem bosta pa medtem, ko se drugi kregajo lepo.. :004 :004 :yea2: :ph34r: :kva2: :wub: ... Popravljeno December 22, 2004. Popravil LordSmith
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se