LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 pa še v provokacijo: neki ženski posvetim vso svojo energijo.. postavim jo daleč na prvo mesto.. pa mi še vedno brani motor :? Če bi ti njej res dal vso energijo... pol je nebi nič za motor ostal.. zahtevno maš stari.. to je catch :lol1: :lol1: :lol1:
SONCE Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 nihce ni govoril o odrekanju.....govorili smo o dajanju občutka deklici da je najpomembnejša......kajti če ga bo imela bo srečna in bo ljubila fanta taksnega kot je in ga ne bo zelela spreminjat..... če ne bo imela občutka da je ljubljena ..pa bo hotela na vsak način nekje najt nekaj kar bo potrdilo njen položaj...in spravila se bo na cisto vse kar se ji bo zdelo grozece...motor...prijatelji....hobiji taki in drugacni...vse.... kako poskrbet da se bo zenska pocutila ljubljeno je pa na vas....jest poznam sam drugo stran... ← Mislim, da se razumeva tejka. :OK: Prej sem res narobe razumel tvojo trditev. :xx: Sem izhajal iz tega, da govorimo o odrekanju motorju zaradi ženske. To kar si napisala, mi je kristalno jasno. Dodal bi le to, da mora ženska prva poskrbeti zase in se imeti rada. Sebi mora biti na prvem mestu. Šele nato jo ima lahko nekdo drug rad in jo postavi na njej tako pomemben položaj, kot si sama želi. Če se nima sama rada in le joka, da bi rada bila No. 1, je ne more imeti rad nekdo, ki ga sama zaradi tega drži za jajca. Kastrirani moški ni nikoli mogel zadovoljiti ženske. :blink: Ženska, ki postavlja ultimate na motor, prijatelje, hobije... po mojem išče srečo na napačnem koncu. Če ima težave s tem, da se njen izbranec ukvarja s tem in onim, naj sebe vzame v roke in naj ne spreminja njega, ker nikoli ne bo tak, kot je ona. Če hoče nekoga, ki je tak kot ona, naj se poroči sama s sabo. Ženska, ki ima pri vsebi vse pospravljeno, takih ultimatov zagotovo nebi postavljala. Ko ima nekdo dovolj rad sam sebe, ne išče toliko ljubezni naokoli. Npr. pri svojem partnerju. :grrr
Zok Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 p.s. hit me! ← * zok[mf] slaps Špilferderber around a bit with a large trout :afro1: pi es: ni vazno kolk kilobajtov teksta damo skoz, stvari se ne bojo spremenile - zal vecina zensk ne bere motosveta. moje mnenje je, da zenske niso bozji dar, vsaj v taki meri, kot same mislijo da so. jebes matriarhat. :devil:
kOdEbLuE Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 uh... tle so se pa strasti zdej že malpreveč vnele mal se pomirte no... brezveze se je kregat zarad enga x para k ma probleme al kva? :hmm:
Nagaya Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 * zok[mf] slaps Špilferderber around a bit with a large trout :afro1: pi es: ni vazno kolk kilobajtov teksta damo skoz, stvari se ne bojo spremenile - zal vecina zensk ne bere motosveta. moje mnenje je, da zenske niso bozji dar, vsaj v taki meri, kot same mislijo da so. jebes matriarhat. :devil: ← mali ti malo premalo poznas zenske da bi lahko takole moraliziral.....
Špilferderber Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 zahtevno maš stari.. to je catch :lol1: :lol1: :lol1: ← ah, moja pa je hvalabogu predana zadnjemu sedežu z dušo, telesom in usnjem.. in zadnje čase na široko cilja na prvi sedež, buh mi pomagej.. B)
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 mali ti malo premalo poznas zenske da bi lahko takole moraliziral..... ← glih ti ves... :devil:
Sam dePihlja Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Sem že ene parkrat posodil motor, pa me je vedno bolj skrbelo za voznico kot za motor :kva2: . Ob vsem prebranem me bo začelo še skrbeti, da ni kaj narobe z mano :hmm: :?
LordSmith Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Sem že ene parkrat posodil motor, pa me je vedno bolj skrbelo za voznico kot za motor :kva2: . Ob vsem prebranem me bo začelo še skrbeti, da ni kaj narobe z mano :hmm: :? ← Nč bat... Mene bi tud bol skrbel za voznico kot motor... .)
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 damn... :blink: ...js se pa vedno vsaj malo bojim za motor, veste... :ph34r:
Fazer03 Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 damn... :blink: ...js se pa vedno vsaj malo bojim za motor, veste... :ph34r: ← Saj ti ni treba govort na glas, ker to itaq že vsi na MS vemo !
Nagaya Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 glih ti ves... :devil: ← vidim....
ixs Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 seveda.. žensko pred motor!!! PA ČEZ ZAPELAT ČE POSTAVLJA ULTIMATE! :devil:
Kruse Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Vceri slisu en dobr komad v Twinu: Mi trije smo najboljsi par :P
Špilferderber Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) seveda.. žensko pred motor!!! PA ČEZ ZAPELAT ČE POSTAVLJA ULTIMATE! :devil: ← :devil: končno eden, ki je skapiral :devil: Popravljeno December 23, 2004. Popravil Špilferderber
Marky Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 A zdej smo pa že pri podiranju žensk? :hmm: :kva2: :OK:
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 vidim.... ← ...si prpravlena spremenit moje mnenje? :wub: :devil:
kOdEbLuE Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 seveda.. žensko pred motor!!! PA ČEZ ZAPELAT ČE POSTAVLJA ULTIMATE! :devil: ← mam boljšo idejo... žensko na motor, pa do najbližnje avtobusne postaje z njo, pol se ji pa že kovčke naknadno pošlje .)
SiR Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 able bable :wacko: :ph34r: :xx: O:-) :unsure: :doze:
flero Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Ultimati so ADIJOOO :BUA: ...ga že nima rada...torej motor :grim ! lp flero
SONCE Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 Tako je flero! :OK: Kratko in jedernato. :grim :notworthy: :grim
Nagaya Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 ...si prpravlena spremenit moje mnenje? :wub: :devil: ← prpravlena?......a ti men neki dil ponujas al kaj :doze: ..... :grim .....kaj pa veš...mogoce bi mi pa ratal :doze: ...če bi bla prpravlena :grim
Zok Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 ......a ti men neki dil ponujas al kaj :doze: ..... :grim ← eno ninjo 9ko mam naprodaj... ...mislim d bo kr 2,1 maljuna cena... :)
Wobewt Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 ....a ti men neki dildo ponujas al kaj :doze: ..... :grim .....kaj pa veš....če bi bla prpravlena :grim ← :grim :grim :grim :grim :grim B)
Nagaya Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 :grim :grim :grim :grim :grim B) ← :grim ...pacek nemarni...in ti s temi prsti drzis zlico ko ješ al kaj :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se