Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me če kdo ve ali obstajajo v sloveniji kakšna

tekmovanja s cestnimi motornimi kolesi (pomožnosti razred

do 125 ccm), ki niso frizirani za na tekmovanja in so

brez posebnih predelav (identični kot za na cesto, recimo:

aprilia rs 125, cagiva mito 125, yamaha tzr 125....) in da

za takšno tekmovanje ne potrebuješ licence?

Takšna tekmovanja so mi znana iz motocrossa; jaz pa bi raje

tekmoval s "cestnaki".

Če kdo ve, kje, kdaj in kako so takšna tekmovanja organizirana, naj lepo prosim napiše kaj več...

LP

jura

Objavljeno

Včasih so se gorske spretnostne dirke vozile brez licenc (ne vem, če je še tako), pa na Grobniku na motohepeningih vedno organizirajo dirke, kjer se lahko vsak prijavi, samo tam brez frizure (motorja) ni nič (vsaj v tamalih klasah).

Objavljeno

quote:

Bilo je organizirano prvenstvo z Apriliami RS250. Vsem zainteresiranim so ponudili tudi motocikle po bistveno nožjih cenah. Pokliči uvoznika in dobil boš podrobnejše informacije.

lp Easyrider

jap aprilia rs 250 serijski pokal. lahko poklices tudi crnologarja na motorista, mislim da je on mel nekaj zraven. drugace pa je to slo-hrv pokal in je lani bil kar dobro zastopan.

drugih dirk pa razen DP in alpe-adria ne poznam!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

Če bi rad dirkal poceni, potem poizkusi minimoto. Zanj sicer potrebuješ licenco in zavarovanje, vendar pa je svar nujna če se kaj pripeti. Sezoma stane kot dva vikenda treninga na Grobniku (brez motorja), v to sem vštel licenco, zavarovanje in štartnine za 6 dirk, pa tudi hrano in pijačo... Potem si predstavljaj da so dirke krožne, da ne rabiš prikolice ( sam svoj mitor vozim v Peugeotu 16 ne da bi podrl sedeže),pa tudi na pravo dirkališče ni potrebno iti, saj zadostuje že večji parkirni prostor. Največja prednost je da ponavadi poškodbe niso navzoče če se dobro poskrbi za varnost, saj se hitrosti gibljejo nekako do 90 km/h, adrenalin pa je še večji zaradi nenormalnih nagibov... Par fotk si lahko ogledaš na strani ki je sicer še v prenovi - http://minimoto.scena.net ali pa me pokličeš za dodatne informacije na telefon 041 732362

Jebeš ili ne jebeš, kurcu vreme prolazi!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kolk pa pride pol ena sezona ca. ?

Verjetno moraš biti tu tudi kaj mehanika, - ce se predeluje.

Sam verjetno rabis bit za ta sport dovolj suh in majhen ce se hoces na cilj pripeljati pred zadnjim.

DDV in baterije ze vkljuceni v ceno

Objavljeno

Sezona tko kot en vikend na Grobniku - Cca 110000 sit...Licenca zavarovanje, štartnine za 6 dirk... Kar se pa tekesnih dimenzij tiče je pa tkole..

Jest mam 90 kil, pa air bag (sprožen), pa nimam nobenih problemov...

Je pa važno da ti nekdo pokaže pravilno pozo, saj v nasprotnem primeru takoj izgubiš vse veselje... Drugač ma pa en znanec 190 cm, pa zaradi pravilne poze nima nobenih problmov z vožnjo...

Nije pička sapun da se troši...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kaj pa motorcek, ga mora mehanik frzirat, al je dosti standardna makina ?

... matr sem pameten ...

Objavljeno

Vsi imamo standard 40 ccm

Nije pička sapun da se troši...

Objavljeno

Nadovezu bi se na starega fakerja in te povabu na celjski

sejem kjer bo pista in če bo vreme dovoljevalo bomo tudi

posodli kašen minimoto za kakšen krog.

Pa tudi na rastavnem pšrostoru jih bo kar nekaj za videt.

Objavljeno

Jest ti pa motor prodam!

rs250 garantirano dober motor za začet dirkat na grobniku!

Popravil/a - a dne 01/03/2002 ob 19:44:48

Objavljeno

...mogoče se bo pa dal kak minimoto tud kupit...

Jebeš mir bez rata!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!