boli Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 http://www.motorcyclenews.com/news/detail?...=128692&navID=9 Bmwjasi to pa si le natancno poglejte. Ce bo polovico tak dobr kot je lep, bo kar hudo. ------------------------- Ma... boli me.... Uredil - Ice on 28/01/2002 13:14:07
Andrej666 Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 uf... lep? ne vem ce bi ravno tko reku, tiste polne feltne neki ne sedejo :) LP, Andrej
RAN Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Prednosti polne feltne ? Ker se lažje očisti ? Manjši zračni upor ? Ali samo oblikovalski kapric ? lp RAN
vrho1679 Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Motor, kot večina ostalih BMWjev izjemno GRD. Pa še izjemno drag bo sigurno. Kako se bo obnesel kot super moto motocikel mi pa sploh na misel ne pride. No sicer ima pa vsak svoj okus, da ne bom koga uzalil, saj je tudi mnogim vsec novi F650 cestna verzija, meni je pa smešen. Če je motor grd je še vse v redu, ne sme mi pa bit smešen. DDV in baterije ze vkljuceni v ceno
Andrej666 Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 najprej da upravičim svojo prejsnjo 'prijavo'... ze res da se leps cisti pa neki, ampak ZGLEDA pa (IMHO) pa ne kej prevec... špriklezakon LP, Andrej
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 ker vem kako se da to "kravo" metati skozi ovinke bi rekel,da bodo nekateri preseneceni ...in to ne prijetno. sicer me pa edino moti zasnova masine (kot pri vseh boxerjih). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Rudolfo Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Pizda, ti švabarji majo pa že res čudaške designe... Kaj si bodo še izmislili? Pa tale bike ne zgleda men glih tako okretno, da bi bil supermoto. Prevelka krava, IMHO.... Lp Rudolfo
suzuki Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Hola! Glede na to, kako grd je, so mu vsaj "dobro" ime izbrali (SM)... lepo pojasni situacijo... LP suzuki
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 eh ne vem,dalj ko ga gledam,manj grd se mi zdi.ima neko "animalisticno" privlacnost.ko bi vsaj masina izpolnila "obljube" optike (ene 120 KM). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Nitro Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Supermoto? Men bolj deluje kot križanec med Dukom in kamionom s kolesi od šajtrge. FFFuuuujjjj!!! Eat my dust!!!
GUMY Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Res ne vem po kaksni logiki lahko recejo 236 kg tezkemu motorju sumermoto? Bi prav rad videl junaka, ki s tako posastjo slajda pocez na vstopu v ovinek.
Roman Objavljeno Januar 28, 2002 Opozori Objavljeno Januar 28, 2002 Lahko je komu tudi všeč, amak supermoto pa to ni !!!!
mat Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Meni je pa všeč, glede na to da se da že navadnega GSa peljati zelo hitro čez ovinke, in da ima 93 km na kolesu, mora biti prav zabavna zadeva. mat http://vara_mat.tripod.com/
alena_bmw Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Sicer vozim bmw-ja (no, ne ravno po moji izbiri), ampak ta je 'jak'. To bi naj bil supermoto? hmm... Mogoče bi se dalo z njim zelo turistično vozit. lp alena
Noise Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Meni pa ni tako zelo grd... Pravzaprav mi je že kar malo všeč... Po moje bi se bilo pa prav zabavno peljat... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
pero Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Ja se sicer povsem strinjam samo pri supermotu je pa teža le malo bolj pomembna kot na ceti (npr caponord)!Hm! Pa še tole-Alena BMW lepo pozdravljena med nami! Ciao,by Pero
mat Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 quote: Jaz sem že vozila aprillienega capo nord-a...in moram reči, da ne glede na to kaka ogromna 'krava' je (to sem si mislila, ko sem ga prvič videla) pa ga je vozit mega!! ...tako, da zna videz varati. lp alena Je zanimivo, kako se da te velike krave lahkotno in hitro peljati. mat http://vara_mat.tripod.com/
mat Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 quote: R 1100 GS in starega tigra (885).....ampak samo toliko,da vem kako se priblizno obnasata na cesti.in v primearjavi podvozja je BMW skoraj nedosezen.v _vseh_ situacijah zelo lepo vodljiv,vzmetenje zaradi telever in paralever prvovrstno,komforten,nobenega posedanja vilic pri mocnem zaviranju.to kombinirano z sirokim krmilom naredi GSa zelo okretnega. kar me moti so nabavni stroski (skoraj dva bandita!),izgled masine (boxer pac) in nekako "samo" 85 KM.----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Kaj misliš, kje si hitrejši z Banditom ali GSom? Sam se vozim(trenutno ne )veliko hitreje z tako veliko kravo, kot pa z kakšnim športnikom. Mislim da ti da široka balanca , boljši občutek kontrole vožnje. mat http://vara_mat.tripod.com/
Ice Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 glede na to,da je balanca pri banditu samo 8 cm ozja od GSa,bandit ima prednost pri moci in je podvozje GSa toliko boljse (odvisno od nastavitve),ima GS v zelo zelo ozkih ovinkih prednost.in veliko je tudi odvisno od voznika. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
andrej Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 saj ta motor ni misljen za supermoto. to je le po izgledu, sicer je pa malo predelan GS. podnaslov vas je zavedel. po izgledu mi je pa vsec. andrej
alena_bmw Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Ti veliki enduri so super za vozit in na cesti se obnaša, boljše kot kar nekaj motorjev, ki sem jih vozila, samo en 'rahel' problem je... 'en mal' previsoki so za mene... sicer mam dolge noge ampak, ko stopim dol, stojim na pol podplata...tako, da mi je pri vsakem ustavljanju bila panika, da me ne bo 'malo'preveč zamajalo... pol bi pa takoj šlo plastike za kakega jurja (mark, da ne bo pomote...aja pardon - bomo evropski - kakih 500 eurov..) lp alena
hotschko Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Hja, men kar dobro zgleda. Sicer še nisem vozil nobenega BMW-ja vendar verjamem, da je motor, kot se za Nemce spodobi, dober. Aja, čez Duce-ta ga pa ni na tem sveti. hotschko Uredil - hotschko on 29/01/2002 23:46:29
mimixtz Objavljeno Januar 29, 2002 Opozori Objavljeno Januar 29, 2002 Lep mi glih ni, sem pa tut že kej gršga vidu (npr. proti G-RACERJU je maneken). Pelat se mi je pa itaq z vsakim motorjem zabavno in bi se blo verjetno tut s tem. ace
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se