Gas_gas Objavljeno December 25, 2004 Opozori Objavljeno December 25, 2004 Zanima me vaše mnenje o tem motorju. Gre se pa za ta model Bimota BB1 Mislil sem ga vzek kot svoj 1 motor. Za seboj imam že nekaj km. ampak brez vozniškega :P zdaj sm pa še to pridobil :OK: Je mogoče v Slo. kak prodajalec al se bi moralo uvozit iz tujine? thx :)
Jure Objavljeno December 25, 2004 Opozori Objavljeno December 25, 2004 (popravljeno) BB1 je meni zelo všečen motor, vendar je to tudi več ali manj vse kar vem o njem.. Enkrat pa sem tudi sam iskal po internetu kakšnega zastopnika za te motorje v slo, vendar brez uspeha.. <_< Odločitev ali bo to tvoj 1. motor je pa tako in tako izključno tvoja, če ti je všeč in si zadovoljen z njegovimi specifikacijami go for it! :) Popravljeno December 25, 2004. Popravil DeX
BiciMiX Objavljeno December 25, 2004 Opozori Objavljeno December 25, 2004 za Bimoto ni uvoznika.. pa saj smo u Evropi..
frankie Objavljeno December 26, 2004 Opozori Objavljeno December 26, 2004 tega ne boš več novga dubu, zastopnik u slo... :grrr še doug ne Maš kašno sliko? 1 cilinder?
Gas_gas Objavljeno December 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2004 Ja slika je tukaj: Za tisto inf. pa da ne bom dobil nove pa to vem. Če pa v primeru ne bi dobil tega motorja, bi pa se pozanimal za tega :D Buella So mi bolj pri srcu taki streetfighterji :OK:
flero Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Za Buell-a, greš lahko na Zaloško v LJ. pogledat...se že drugo sezono trudjo prodat XB9S Lightning...bi ga moral dobit dokaj ugodno :D ...še cenejša varianta pa je: novi XB9SX Lightning CityX :OK: ...dost cenejš - okol 2.200.000...pa tud boljš zgleda...ima prozorno modro plastiko...blue je modro.. :kva2: ...še slikca...sorry za mal :topic: ... lp flero
bLuZoNdEr Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 tole izgleda kot kakšna neposrečena igračka na akumulator :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se