Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me koliko obiskovalcev je primorskih krosistov ali h. endurašev.

p.s. v izdelavi je stran o motocrossu v slovenščini, prispevki zaželjeni na ralux@siol.net

Matej

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

OK!

Aja, po novem sem Freestyler in ne več sparonar- od takrat ko je forum odpovedal mi je zmešalo uporabniško ime!!!

Če še vedno iščeš kakšno trgovino z opremo je ena u Solkanu naprej od Simčiča (verjetno veš)proti Petrol-u u solkanu tam so hiše v vrsti ob cesti, tam pa je ena cela hiša pobarvana v modro barvo in tam notr imajo skorej vse za motocross in enduro.

Pol je še ena u Italiji, na travniku u Stari gorici greš naprej po cesti ki pelje do Črpalke in tam zaviješ na levo (torej v drugo smer kot je Črpalka) in greš po tisti ulici naprej.Magari imajo samo Škornje in Čelade.

In še trgovina Mauri tudi u Italiji, samo sem slišal za njo preko prijateljev in nisem še bil tam, baje pa imajo vse kar hočeš, Greš po cesti za Palmanovo ko greš preko mosta čez Sočo zaviješ na levo k je eno naselje spodej in tam bi morala ta trgovina biti.

Objavljeno

Prijatelj isče motocros skornje stevilka 45. Če ima kdo rabljene ali ve zanje? Ali mogoce veste za cene le teh v Italiji?

LP Boriss.

Objavljeno

Boris se mi zdi da eden u salomonu prodaja škornje pejd na internet pod Salomonov oglasnik pogledat. Za cene u Italiji pa je ena dobra stran http://www.motorsystem.com

V tisti trgovini na travniku pa so tam nekje od 20.000 do 30.000 sit

(al neki tazga).

Objavljeno

Za AXO škornje sm dal pri mauritu v italiji cca. 25k sit. Trgovina ma tudi svojo spletno stran http://www.mauriteam.com/. Poglej pod axo katalog. Oznako imajo MX28004KK(te imam) in se od modela 2944 ločijo po nekej malenkostih. 2944 model je profesionalen, in ima malo bolj podloženo notranjo stran. Bistvene rezlike ni.

NoFear

Objavljeno

Hvala za informacije. Kje pa se ta Maurite trgovina nahaja.

LP Boriss.

Objavljeno

Trgovina se nahaja v stari Gorici, če greš na njihovo spletno stran(glej prejšnje objave) imaš grob zemljevid pa še naslov imajo napisan:

"Motorcycle Store snc

di Mauri Davide e Luca

via Udine 43

34170 Gorizia

Tel e Fax: 0481/391725

P. IVA 00535720312

E-mail: mauriteam@libero.it"

Pa srečno.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Čudež!!!!!!!!!!!!

Na pop tv so pri športu pokazali freestyle tekmovanje v motocrossu ki je bilo v Nemčiji. Ali se nam obetajo boljši časi glede takšnih reportaž ali je bilo le to golo naklučje. Upajmo na najboljše.

Objavljeno

Tud jest sem pozjal,ko sem videl ta prispevek,sploh še ko so intervjujal norega Mike-a.Sicer pa bo v kratkem tko posnetek na DSF-u,pa bomo vidli še kaj več,predvsem Torronteras-a,ki je v tem še najboljši!

Objavljeno

Jeah!!! :) :) :)

Pa Carey Hart je tud car!

----------------------------------------------------------------------

UFO wrote:

Za AXO škornje sm dal pri mauritu v italiji cca. 25k sit. Trgovina ma tudi svojo spletno stran http://www.mauriteam.com/. Poglej pod axo katalog. Oznako imajo MX28004KK(te imam) in se od modela 2944 ločijo po nekej malenkostih. 2944 model je profesionalen, in ima malo bolj podloženo notranjo stran. Bistvene rezlike ni.

NoFear

----------------------------------------------------------------------

UFO a je ta cena škornjev z vrnjeno I.V.O. al ja?!

Objavljeno

Dejanska cena je taka... Za ivo morš met več kot 300000 lit nakupa.

NoFear

Popravil/a - U^F^O dne 16/03/2002 ob 14:05:40

Objavljeno

A je bil kdo danes na stajerskem v OSEKU na dirki za dp!!! če ne ste dosti zamudli!!! evo rezultate: open:sašo kragelj 125ccm:jaka može v 85ccm:matevž irt!!!

speed man

Popravil/a - lsabol dne 17/03/2002 ob 20:11:14

• 4 let pozneje...
Objavljeno

hejla, nism lih u pravi temi ma vsejn...

pozna kdo koga, ki bi prodajov gume za 250 kubično krosko... rabm 21 colsko, pa sam prva je pod nujo... hehe :blush:

Objavljeno

hejla, nism lih u pravi temi ma vsejn...

pozna kdo koga, ki bi prodajov gume za 250 kubično krosko... rabm 21 colsko, pa sam prva je pod nujo... hehe :blush:

poznamo :grim rabš novo al rabljeno... celo, znucano, mal več povej :D

Objavljeno (popravljeno)

poznamo :grim rabš novo al rabljeno... celo, znucano, mal več povej :D

lahko je rablena, sam d j še kokr tolk uporabna :?

pa ceno prbližn č poveš... tole je hitr pobral, no nč čudnga glede na to kok se je vozil po progi...

aja tenx že vnaprej!

Popravljeno . Popravil Irencko

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!