Onim Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 quote:saj pise POLEG rezervoarja.....kaj ne znate brati?! .... no pa saj me ni treba vikati.... .... še slabše, jo bom pa na masko dobil!!! lp, Omin GSF {Genuine Suzuki Fun}
RAF Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Pred kratkim dobil nalepko na prednje vilice. Pa ni tko hudo Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!!
hotschko Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Kot je meni znano poskušajo fantje na tehničnih, če se le da, nalepko na vilce nalimat. hotschko
marijan Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 v glavnem na vilice razen, če mi sami ne zakompliciramo. lp marijan
Thundercat Objavljeno Marec 26, 2002 Opozori Objavljeno Marec 26, 2002 Da vam povem kam sem jo pa jaz dubu! Imam yamaho xj600s in sem dobil nalepko-še dobro da sem poznal možakarja- pod sedež!Sedež se odpre s ključem in nalepka je na manjši plastični površini nad zadnjo gumo!! Tako da sem kar zadovoljen!Jo je vidit samo če odprem sedež! Obrazložitev!! Ta ki mi je nalepko nalepu je prijatu, ki ga poznam pa sem mu reku da nej jo da tja kjer jo ni vidt na 3 kilometre!Pa je reku odpri sedež in jo prpoku! Je pa reku da je že eden motorist prišel nazaj na tehnični ker naj bi mu nalepko UKRADLI!!! Tako da opozarjam vse nalepko je mogoče ukrasti jo prpokat na svoj motor/avto in se voziti!!! Thundercat
jozl Objavljeno Marec 31, 2002 Opozori Objavljeno Marec 31, 2002 v Brežicah so na tehnični bazi zelo prijazni, ker ne vedo kam postaviti nalepko(packa) se je dalo zmeniti. Predlagal sem mu da jo nalepi na registersko tablico(ki je last gnile države), vendar je rekel, da je ne sme. Potem sem mu predlagal da jo nalepi med vilice in tank, kjer je plastična okrasna zaščita(YAMAHA XWS 250). Najraje bi jo nalepil na desne vile, vendar sem nasproteval in mu predlagal svoje mesto. Ker pa ne vedo kaj sploh piše v zakonu, se je strinjal. POVRHU JE PA ŠE ZELO DRAG ŠPORT IN DONOSNA ZADEVA DRŽAVI V PRORAČUN!!!!:( P.S.: Njihova strokovnost je bisteno dražja na motorjih kot na 4 ali več kolesnikih, sem občutil na lastni koži in v denarnici (bilo je razlike tri mesece). Rad izdelujem razne zadeve iz odpada:) Večkrat (95%) rata-deluje
TOMY Objavljeno April 3, 2002 Opozori Objavljeno April 3, 2002 V Trbovljah se sami potrudijo, da ti ne zaserjejo motorja. Dobil sem jo lepo na vilce, in je popolnoma neopazno. Lepe pozdrave vam pošilja TOMY
udi Objavljeno April 7, 2002 Opozori Objavljeno April 7, 2002 CLIMBER : TUDI JAZ IMAM TDM-KO KOT TI PA BOMO VIDELI KAKO SE BODO PRI MENI POTRUDILI !!!
IKE Objavljeno April 7, 2002 Opozori Objavljeno April 7, 2002 Tud jaz dobo nalepko na desno vilco - niti ni tak hodo, je pa postrani - to pa je hudo. Še bolj hudo pa je to, da mam tablco še na občini . Je bla taka gužva da v petek nism prišo na vrsto. Jutri grem spet. Pa ne okol govort !
Ales Objavljeno April 7, 2002 Opozori Objavljeno April 7, 2002 Jaz jo mam na tanku, mi stricek ni hotel drugam nalimat. Sem mu predlagal na okvir al pa na plastiko pr armaturi pa ni hotel, tko da ne zgleda glih lepo tale nalepka na motorju sam, kaj pa cem. I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
Ice Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 quote: Jaz jo mam na tanku, mi stricek ni hotel drugam nalimat. Sem mu predlagal na okvir al pa na plastiko pr armaturi pa ni hotel, tko da ne zgleda glih lepo tale nalepka na motorju sam, kaj pa cem. ko bo cas za naslednje limanice pa ti lepo zopet k istemu po _strokovno_ od- in nalepitev - se bo bumbar ze naucil,kako je to nalepke s tanka praskat BREZ DA GA POSKODUJE! (drugaceplacapleskanjepress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
MaraudeR Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 quote: ko bo cas za naslednje limanice pa ti lepo zopet k istemu po _strokovno_ od- in nalepitev - se bo bumbar ze naucil,kako je to nalepke s tanka praskat BREZ DA GA POSKODUJE! zgleda da se jim na TP ne bo treba naučit kako nalepko odlimat....po zadnjih podatkih si bo lahko vsak sam nalimal (odlimal) nalepko s svojega konjička in pri tem prišparal 1.500 SIT
Zagi Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 Jaz sem imel srečo, da nisem naletel na nobenega idiota. Pa sem jo dobil lepo na vilco (čeprav malo postrani). Na tank pa je ne bi pusil lepit...(mu strokovno glavo vstran vtrgam).. lp, zagi Jebi ga....al pa tudi ne...
Ales Objavljeno April 13, 2002 Opozori Objavljeno April 13, 2002 Ja piz... strokovne zdaj ko so mi na tank zalepili to nalepko pa jim ne bo treba vec odstranjevat. Ma to se vidi v kaki glupi drzavi zivimo, najprej neka ful strokovno usposobljena oseba mora lepit nalepko, nato si pa zmislijo da lahko vsak sam nalepi nalepko??!! I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded.
mat Objavljeno April 14, 2002 Opozori Objavljeno April 14, 2002 Če sem prav prebral v sobotnem Delu, si bomo po novem nalepke sami limali na motorje. mat http://vara_mat.tripod.com/
klimbra Objavljeno April 14, 2002 Opozori Objavljeno April 14, 2002 quote: Če sem prav prebral v sobotnem Delu, si bomo po novem nalepke sami limali na motorje. mat http://vara_mat.tripod.com/ Večja zabava jih bo dol spraviti...... Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
premza Objavljeno April 14, 2002 Opozori Objavljeno April 14, 2002 quote:Ja piz... strokovne zdaj ko so mi na tank zalepili to nalepko pa jim ne bo treba vec odstranjevat. Men jo je tip na tehničnem nalimu, pa mi jo bo tud odlimu! Če bodo pa kake posledice... quote:...(mu strokovno glavo vstran vtrgam).. ne se hecat
lojzi Objavljeno April 15, 2002 Opozori Objavljeno April 15, 2002 V soboto sem v Dnevniku prebral, da bomo nalepke lahko lepili tudi sami (in ne plačali tistih 1.500 SIT). Sam to vidim kot problem odstranjevanja nalepk, zato je dobro, da tisti, ki ste plačali "strokovno lepljenje nalepk" račun tudi shranite, da boste lahko zahtevali tudi "strokovno" odstranjevanje nalepk. Po tistem, ko sem vidu, kam vse so vam jih lepili, bo znal to biti največji problem. Lojzi ma vas rad
D.J. Objavljeno April 15, 2002 Opozori Objavljeno April 15, 2002 jaz slišal isto, zihr se bo pojavilo na trgu sredstvo za nestrokovno odstranjevanje nalepk ki bo stalo 2.000 sit (ali več)in bo imelo rok uporabe 11 mesecev "byte" mi dust
Ice Objavljeno April 15, 2002 Opozori Objavljeno April 15, 2002 quote: jaz slišal isto, zihr se bo pojavilo na trgu sredstvo za nestrokovno odstranjevanje nalepk ki bo stalo 2.000 sit (ali več)in bo imelo rok uporabe 11 mesecev "byte" mi dust yep....imenuje se "tajvanski spahtl" (hhhrrrrrrssssssssskkkpotankupress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Najbrž bo to kar dobri stari fen za lase, tako, kot je uporaben za odstranjevanje avtocestnih vinjet! Lojzi ma vas rad
Pravokotar Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Fen za lase!!! To, Lojzi, Zdaj vsaj vem, zakaj ga še nisem podaril Rdečemu križu LP, PEPE
lojzi Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 quote: Fen za lase!!! To, Lojzi, Zdaj vsaj vem, zakaj ga še nisem podaril Rdečemu križu LP, PEPE Pepe, midva ga doma sigurno nimava za lase sušit !? Lojzi ma vas rad
Pravokotar Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 Nikakor ne!! Midva si lase sušiva na zraku in soncu. Imajo lepši lesk, pa tudi konice se manj cepijo. LP, PEPE
Ice Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 quote: Nikakor ne!! Midva si lase sušiva na zraku in soncu. Imajo lepši lesk, pa tudi konice se manj cepijo. LP, PEPE yep....zato pa sedita vedno zunaj na soncu z rokami za glavo (podpazduhojedzunglapress) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se