stuhec Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 (popravljeno) na Madzarskem, od Lendave naprej se trei 3 proge so motokros in enduro strekke se hodite kja tja vozit ? Komentar: Prosim, dajte vsaj malo poskušati pisati v pravilni slovenščini. Ne knjižno, bo dovolj če že vsaj besede poskušate pravilno napisati.. Noise Data Popravljeno Januar 17, 2005. Popravil Noise Data Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Napiši kaj bolj konkretno,kje je to...je kakšna net stran,koliko prog imajo,nekaj sem že slišal da je nekje blizu ena enduro strekke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 od kot pa si stuhec??????? prek od lendave je vec prog trenutna v zimi je odprta v pakiali tormafeldu :kva2: sem dvakrat tedensko tam na treningu z atv slika proge je v paki http://www.martinscrosscamp.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 v paki je proga dolga (mx-atv) 8000m enduro 36km okrog proge je vecino pesek tako je mozno se vozit v zimi zmenimo se vsi endurasi ter atv,mx in se dobimo na madzarskem :OK: :OK: slika je od 9.1.2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Zgleda kul, a praviš, da je večina pesek? Kdo bi se šel ganjat tja gor mal? Jaz bi šel mal probat :D Sam bi rabil prevoz mopeda... ker zdejle pozimi je mal brrrrr :eek: se vozit gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 A gremo :) pulej to....... Noise to bi blo nekej za nas :) hehehe LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 A gremo :) pulej to....... Pridem.... Tadej PS. A se da tam rentat kak ATV? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Pridem.... Tadej PS. A se da tam rentat kak ATV? ← Niso še tak daleč! :( Je pa dobra proga. Kdo bo organizator? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2005 od kot pa si stuhec??????? prek od lendave je vec prog trenutna v zimi je odprta v pakiali tormafeldu :kva2: sem dvakrat tedensko tam na treningu z atv slika proge je v paki http://www.martinscrosscamp.de ← paka ? to mislis Kanyavar mislim je je trenutno samo tu odprto, ker je tudi najmanj zrihtano obstaja pa se strekka v Tormafoldu, kot je bilo povedano in Gurtafelde (to mislim da ni dobro crkovano) te 3 strekke niso zelo oddaljene med sabo cca 20 km, od Lendave pa so 30 km :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2005 aja, jaz sem doma poleg tromeje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Noise to bi blo nekej za nas :) hehehe Niti ne :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 O hudo...če se organizira poleti kakšen izlet na katero od prog se pridružim z mojo endurco ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2005 sam da tam poleti ne bo guzve :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Eh, mislm da se na tolk dolgi progi kakih 20,30 motoristov za šalo porazgubi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2005 zato se tut mi ne bomo nasli :D nekje prej se dobimti moramo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se