Mte :) Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 yo!!! mene pa zanima kk se mer pospesvanje do 100km/h??? majo to ksne instrumente na motorju al drugje? kk se to nardi... kok natancni so podatki??? tnx!!! Peace
lederman Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 yo!!! mene pa zanima kk se mer pospesvanje do 100km/h??? majo to ksne instrumente na motorju al drugje? kk se to nardi... kok natancni so podatki??? tnx!!! Peace Firma Dewetron (Graz, Trbovlje)izdeluje zelo dobre sisteme GPS, ki so sposobni pozicionirat od 100 do 200 krat na sekundo. Tud Avto magazin uporablja ta sistem...
Mte :) Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 kje pa to merjo? a mora bit ksna posebna proga? Uredil Gregs
HHV Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 :slap: Na travnikih, da ne škriplje preveč. Pa dobr no, a si ti iz vrtca al kaj. :eek: Jasno da merijo tam, kjer je prostor temu. Razna prazna letališča, večje asfaltne površine, kaj vem, testne in dirkalne steze itd, itd. Odvisno. V kakšnih revijah, kjer delajo take reportaže, vidiš več variant. Sigurno pa ne na prometni cesti, če si to mislil.
simonsi Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Kolikor jaz vem pospeške, zavorno pot, prožnost, Vmax merijo z enim takim kolesom ki je pripopan na bok avta, ki meri pač te parametre (hitrost, čas)
Zok Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 vcasih se je uporabljalo merilno kolo, ki se je z vakuumskimi priseski fiksiralo na (navadno desna) vrata, danes se uporablja GPS. to je vse.
Ice Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 ......ali sodobno verzijo "kolesa".... opticno "odjemanje" podlage.
Broj Jedan Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 kje pa to merjo? a mora bit ksna posebna proga? Uredil Gregs ← glej na TV VOX, Auto Motor Und Sport nedelja 17:00
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se