ixs Objavljeno Februar 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 a bo padl še kej torkovih fotk?! Žal sem "izdihnil" že dan poprej in nisem zakumuliral dovolj energije da bi prišel še v torek.....
Icy Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 (popravljeno) a bo padl še kej torkovih fotk?! Žal sem "izdihnil" že dan poprej in nisem zakumuliral dovolj energije da bi prišel še v torek..... ← JAZ je tudi torek poslikal, vendar le nekaj fotk pride v ožji izbor: Na obisku je bila ena blooooooooondinkaaaaaaaaaaaaaa :kva2: Popravljeno Februar 10, 2005. Popravil Icy
Icy Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 ... pa ena muca jezička kazala ... :love1: :blush:
Icy Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 ... in pa superskrivnostno zamaskirani gost!!!
ixs Objavljeno Februar 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 glede na to da sedi na šanku verjetno nima dovolj dolgih nog da bi sedel na stolu ob šanku......hmmm....a je kakšna politična osebnost......morda Milan kučan?!?!?
Pimpi limpi Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 glede na to da sedi na šanku verjetno nima dovolj dolgih nog da bi sedel na stolu ob šanku......hmmm....a je kakšna politična osebnost......morda Milan kučan?!?!? ← Ne ne ni Kučan, to je pa moj PIKI! A ni posrečen? :wub:
Icy Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Ne ne ni Kučan, to je pa moj PIKI! A ni posrečen? :wub: ← Saj sta oba :wub:
hrčo Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Saj sta oba :wub: ← Kdo! Kučan in Piki? :lol1:
Icy Objavljeno Februar 10, 2005 Opozori Objavljeno Februar 10, 2005 Kdo! Kučan in Piki? :lol1: ← Hrčooooooooooooo :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se