Skoči na vsebino

Črni forum 2005


Aleron

Priporočene objave

Pravila najbolj žalostnega dela foruma, to je Črnega foruma XXX, so čisto enostavna. Samo objava novice, nič komentarjev ali sožalj. V ta namen je možno odpreti novo temo. Zato so vse objave razen same novice izbrisane.

Noise Data

------

Se je že začelo letos :BUA: Danes okoli 16.30 - na Tržaški v Ljubljani naj bi motorist zbil pešca - neko žensko. Ve kdo kaj več?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...

Žal nič dobrega...

Na magistralni cesti med Rakičanom in Beltinci je v hujši prometni nesreči življenje izgubil voznik motornega kolesa.

Nesreča se je zgodila v križišču za naselje Lipovci, ko je voznik motornega kolesa trčil v traktor.

Poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Vir: www.rtvslo.si

Sem le prekopiral Jurijevo izjavo.

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljubljana - Včeraj ob 20.25 uri, se je v Mariboru, v križišču Betnavske ceste in ceste Proletarskih brigad, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 24 letni voznik osebnega avtomobila iz Maribora in 41 letni voznik motornega kolesa, prav tako iz Maribora.

Voznik osebnega avtomobila je v križišču, ki je urejen s svetlobnimi prometnimi znaki, zavijal levo. Pri zavijanju pa ni upošteval pravil prednosti in zaprl pot vozniku motornega kolesa, ki je v tem trenutku pripeljal iz nasprotne smeri in v križišču vozil naravnost. Voznik motornega kolesa kljub zaviranju trčenja ni mogel preprečiti in trčil v zadnji desni del osebnega avtomobila. Zaradi hudih telesnih poškodb je bil odpeljan v bolnico v Mariboru, kjer je nekaj minut pred polnočjo umrl.

Vir: Siol

Popravljeno . Popravil AlexG
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

27.04.2005

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dne 27.4.2005 ob 10.42 uri je na cesti Kočevje - Brod na Kolpi, v kraju Kostel, 26 letni voznik motornega kolesa iz okolice Velenja, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel po vozišču in na kraju nesreče poškodbam podlegel.

27 letna sopotnica iz Maribora pa je bila hudo telesno poškodovana in odpeljana v Klinični center v Ljubljano.

Vir: www.policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Petek, 29.4.2005

Prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila v Spodnjih Gorčah na cesti Braslovče - Gomilsko, v kateri je umrl 17-letni voznik motornega kolesa. V nesreči sta bila udeležena še osebno vozilo in kolesar. Slednji je utrpel hude telesne poškodbe.

vir: www.policija.si

:(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bolj podrobno:

Prometna nesreča z najhujšimi posledicami se je zgodila včeraj ob 21.33 uri na lokalni cesti Braslovče - Šmatevž, izven naselja Kamenče (UE Žalec). 41 - letni kolesar je vozil po lokalni cesti iz smeri Kamenč proti Braslovčam. Za njim se je pravilno pripeljal 16 - letni voznik motornega kolesa.

Ker voznik kolesa ni imel opremljenega s predpisanimi svetlobnimi znaki in ker ni vozil ob desnem robu vozišča v smeri vožnje, ga voznik motornega kolesa ni pravočasno opazil. Zaradi tega je z desnim delom motornega kolesa trčil v voznika kolesa.

Po trčenju je voznik kolesa padel na travnato površino in se huje poškodoval, voznik motornega kolesa pa je izgubil oblast nad motornim kolesom zaradi česar je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tem času iz nasprotne smeri pripeljal 19 - letni voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem se je motorist tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Vir: Radio Fantasy

Kolesar je vozil tudi pod vplivom alkohola.... :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kraj: MB - Ptujska pri McDonaldsu

Čas: 30.04.2005 cca 20.30 -20.40

Motor: temni Falco (verjetno črn), z Akrapoti

Soudeležen: Renault Clio

Kdo ima kaj informacij kdo pozna? Barto ma rdečega Falcota?!? :?

LP Bajsi - odgovori lahko tudi na PM.

Vir: Prijatelj se je peljal mimo, se opravičujem za morebitnp paniko..... :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.05.2005

V prometni nesreči na cesti Murska Sobota - Ljutomer sta umrli dve osebi.

Dne 30.04.2005 ob 21.50 uri je 32-letni voznik iz okolice Ljutomera vozil osebni avtomobil po regionalni cesti I. reda iz smeri Ljutomera proti naselju Križevci pri Ljutomeru. Izven naselja Križevci pri Ljutomeru je v blagem levem preglednem ovinku z vozilom zapeljal na levo smerno vozišče v trenutku, ko mu je nasproti pravilno pripeljal 33-letni voznik iz Središča ob Dravi z motornim kolesom. Med voziloma je prišlo do čelnega trčenja, v katerem je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrla 33-letna potnica na motornem kolesu, iz Središča ob Dravi. Voznik motornega kolesa je bil prepeljan na zdravljenje v bolnišnico Rakičan, kjer pa je ob 00.10 uri, 1.5.2004 umrl. Voznik osebnega avtomobila in njegov sopotnik pa sta bila lahko telesno poškodovana.

Vir:policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj po 13. uri se je v Trebnjem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 23-letni motorist.

Iz novomeške policijske uprave so sporočili, da je motorist, ki je bil domačin, v bližini strelišča zapeljal na desni rob vozišča, kjer je izgubil nadzor nad vozilom in se prevrnil.

Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

vir RTV Slo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

na Vrhniškem klancu je pred cca 1. uro umrl motorist (s chopperjem) star nekje med 35-40 let, ki je zaradi prehitre vožnje čez tisti dolg desni ovinek zapeljal na sosednji pas pod kamion..... to mi je sporočil kolega policist, ki je bil tam.

r.i.p. :cry:

pa še uradno iz policije.si

14.05.2005

Na cesti Logatec - Vrhnika umrl motorist

13.05.2005 ob 20.27 uri je na cesti Logatec - Vrhnika 51 letni voznik motornega kolesa iz okolice Ljubljane v desnem ovinku, kjer je odcep za Strmico zapeljal čez neprekinjeno belo črto in trčil v priklopno vozilo tovornega avtomobila in na kraju nesreče umrl.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Ravno kar dobil SMS.

V tragični nesreči nas je za vedno zapustil dolgoletni motorist in član MK Skorpion Vlado Derenda. Poslovili se bomo v četrtek ob 16:00h Brežice-Artiče

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 smrtna žrtev na področju celjske regije

Operativno komunikacijski center (OKC) nas je v nedeljo obvestil (Pregled kaznivih dejanj in dokodkov v času od 20.do 22.5.05) o prometni nesreči, ki se je tega dne ob 17.45 uri zgodila na regionalni cesti, izven naselja Črnolica, v občini Šentjur. Sedeminštiridesetletni (47) voznik motornega kolesa je vozil iz Gorice pri Slivnici proti Šentjurju. Med vožnjo po klancu navzdol je v levem nepreglednem ovinku zapeljal iz vozišča in padel. Hudo poškodovanega so odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. Žal moramo to obvestilo dopolniti z vestjo, da je včeraj popoldne zaradi posledic poškodb, voznik umrl v celjski bolnišnici.

vir: radiofantasy.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

27.05.2005

Prometna nesreča s smrtnim izidom

27.5.2005 ob 10.54 uri se je v Vajdovi ulici v Semiču pripetila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila 33-letna voznica motornega kolesa iz okolice Maribora. Ta je v desnem nepreglednem ovinku zapeljala na del asfaltiranega vozišča, po katerem je bil razsut pesek, zaradi česar je padla. Med drsenjem po vozišču jo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je najprej trčila v levi spodnji del nasproti vozečega tovornega avtomobila, nato pa še v sprednji del za njim vozečega osebnega avtomobila.

Voznica motornega kolesa je med pripravo za transport poškodbam podlegla.

:( :( :( :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4.06.2005

V prometni nesreči v Veliki vasi pri Krškem je umrl voznik motornega kolesa.

Dne 03.06.2005, ob 18.30 uri, se je na lokalni cesti Drnovo - Smednik, v naselju Velika vas pri Krškem, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 24 letni voznik motornega kolesa iz okolice Krškega.

Vozil je iz smeri Drnovega, v ostrem desnem ovinku je zapeljal naravnost preko levega robu vozišča, kjer je trčil v brežino potoka in nato še v drevo. Pri tem je utrpel hude telesne poškodbe, zaradi katerih je na kraju nesreče umrl.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Vceraj, v sredo popoldan, se je na mobikrogu smrtno ponesrecil Lovro Mervar iz Novega mesta. Bil je dolgoletni tekmovalec, med drugim tudi soorganizator preteklih moto-dogajanj na mobikrogu. Sozalje njegovim bliznjim, vsem znancem in prijateljem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal še ena prometna nesreča s smrtnim izidom v Kamnici pri Mariboru danes popoldan. Avtomobilist vzel prednost motoristu na Varaderotu. Strašno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še uradno iz Policije :

20.06.2005

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Izven naselja Kamnica, na regionalni cesti Maribor - Slovenj Gradec, se je 19.06.2005 ob 16.15 uri zgodila prometna nesreča, v kateri je na kraju poškodbam podlegel voznik motornega kolesa.

41 letni voznik osebnega vozila iz Maribora je vozil po Kobanske ulici, izven naselja Kamnica. V križišču z glavno cesto je zavil levo v križišče. V tistem trenutku je v križišče zapeljal 30 letni voznik motornega kolesa iz Maribora. Voznik motornega kolesa se kljub zaviranju ni uspel izogniti trčenju in trčil v levo bočno stran osebnega vozila.

:topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal smo motoristi izgubili še enega izmed naših vrst. V Postojni na Titovi cesti v neposredni bližini Špara je pred eno uro življenje izgubil motorist iz okolice Postojne(Hrašč), vozil je yamaho R1(r6).

Naj počiva v miru :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22.06.2005, www.policija.si:

V Postojni je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Ob 19.50 ure, 21.6.2005, je 22-letna voznica, iz okolice Postojne, pripeljala z osebnim avtomobilom po parkirišču pri trgovini Spar v Postojni in v križišču zavila levo na Titovo cesto ter nadaljevala vožnjo v smeri centra Postojne. Takrat pa je za njo pripeljal 28-letni voznik motornega kolesa iz okolice Postojne in zapeljal desno mimo njenega vozila. Pri tem pa je trčil v desno stransko ogledalo osebnega avtomobila in zaradi tega padel po vozišču. Zadobil je tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl. Med vožnjo je uporabljal varnostno čelado.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22.06.2005, www.policija.si

Na lokalni cesti pri naselju Gorenje Sušice je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Ob 17.45 uri, 21.6.2005, je 23-letni voznik iz okolice Metlike vozil motorno kolo po lokalni cesti iz smeri Dolenjskih Toplic proti Uršnim selom. Ko je pripeljal na začetek naselja Gorenje Sušice, kjer cesta poteka iz ravnine v oster desni, slabo pregledni ovinek, je izgubil oblast nad vozilom in padel na desni bok. Skupaj z motornim kolesom je drsel po vozišču, preko nasprotnega smernega vozišča, po katerem je v tem trenutku iz smeri Uršnih sel, pripeljal 46-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Dolenjskih Toplic. Motorist je na levi bankini, gledano v smeri njegove vožnje, siloviti trčil v prednji del osebnega avtomobila in se pri tem tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Med vožnjo je uporabljal varnostno čelado.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

26.06.2005 Na lokalni cesti Spodnja Lipnica - Talež je v prometni nesreči umrla sopotnica

26.06.2005 ob 12:03 uri se je na lokalni cesti Spodnja Lipnica - Talež zgodila prometna nesreča, v kateri je sopotnica izgubila življenje.

27 letni voznik štirikolesnika iz Tržiča, je vozil iz smeri Taleža proti naselju Spodnja Lipnica in v bližini križišča za Talež z motornim vozilom zapeljal levo na rob vozišča, zaradi česar ga je zaneslo izven vozišča na strmo pobočje. Med prevračanjem sta voznik in sopotnica padla iz vozila. 27 letna sopotnica iz Kranja je med prevozom v bolnišnico umrla.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Slika: časopis DELO

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 12. ure smo v kraju Šmarju pri Jelšah žal izgubili še enega motorista.

Pripeljal sem se tam mimo ravno takrat, ko je rešilec odpeljal (kdo je bil notri - ali mogoče sopotnik od motorista ali voznik avtomobila, ne vem)

V središču Šmarij "klasična" nesreča, kjer avto vzame prednost motoristu! Avto sredi manjšega križišča s stransko cesto, motorist ležal pokrit na travi ob križišču. Motorja nisem videl.

Previdno in po pameti skozi naselja in križišča!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 12. ure smo v kraju Šmarju pri Jelšah žal izgubili še enega motorista.

2.7.2005 ob 11.35 uri se je na Celjski cesti v križišču z Ulico Franca Skaze v Šmarjah pri Jelšah, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motornega kolesa.

31 letni voznik osebnega avtomobila iz Šmarij pri Jelšah, je iz Celjske ceste zavijal na Ulico Franca Skaze, v času, ko ga je prehiteval 30 letni voznik motornega kolesa iz Šempetra v Savinjski dolini. Pri tem je motorist trčil v levo stran osebnega avtomobila, zaradi česar je z motornim kolesom padel po vozišču in z zgornjim delom telesa in glavo, trčil v prometne znake. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, voznik osebnega avtomobila pa se je lažje telesno poškodoval.

vir: policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!