Skoči na vsebino

Crash & Burn

maXXXimum

Priporočene objave

2 leti in pol česa?

Odkar je mel Hanzi jebo...

BTW: Mike_E kva te boli kurac zanjo, ce je ona zajebala - ce bo prezivela stozit za nov motor, drugace pa njene dedice. Jebes humanost... Z njo tezko prezivis.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U stari dobr si tole zadel!

Čimprejšne okrevanje tebi in mamci...če je ona res kriva pol bo mogla s svojga žepa vse plačevat(ne samo motor kar že znese kakšen miljonček-ne vem kolk je bil motor res vreden-ampak tud vse tvoje zdravljenje kar pa mimo grede znese pol mio)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

joj :(

nč ni ostalo, prednja feltna

Kaj boš pa zdej glede motorja in odškodnine?

kako je peška?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mike E, me veseli, da ni bilo hujšega.

In kot so ti že svetovali, brez sentimentalnosti v nadaljnih postopkih proti povzročitelju nesreče. Najbolje kar preko odvetnika. Kontaktiraj ga pa TAKOJ!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pridružujem mnenju. V takih situacijah moraš najprej nase pomislit, ker v nasprotnem primeru ne bo nihče nate.

Me veseli da ti ni bilo kaj hujšega s tabo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

želim, da bi bilo z obema udeležencema v nesreči vse ok......

mislim, da mu gre sedaj marsikaj drugega po glavi kot pa iztrženje denarja, tako da zadržite komentarje, ki so bili že izrečeni....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah... polno glavo mam ze usega.. zdravniki, odvetniki, policija.. Vse sem mogu obletat :glare:

Danes sem končno (uradno) dobil podatke o peški, tako da se morem pozanimat kako je z njo, kako bo z odškodnino zaenkrat še ne vem..

Za povrh pa še poškodba moje rame ni tko nedolžna kakor je zgledal najprej.. v KC su predvidevali, da je samo od udarca, vendar sem bil danes pri zdravniku, ker se ne izboljšuje. Dobil sem napotnice za ultrazvok in fizioterapijo, ker sumijo na poškodbe ramenskih vezi :doze:

Po besedah zdravnice bi znalo tole z ramo kar trajat :huh:

Popravljeno . Popravil Mike_E_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po besedah zdravnice bi znalo tole z ramo kar trajat  :huh:

Stari, držim pesti, da se bo vse izteko OK, s teboj, motorjem in peško.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stari čim prej nazaj na cesto ti želim... Sej ni panike, sej motoristi smo trdoživi dej :)

Mamco pa ožet za novo mille R :angry2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MotoFreak:

Zna bit zahrbtna ta 250ka ja. Sploh, če se kak ki je komaj nardil izpit hoče preve izživljat nad njo.

Je super motor, pa tut zahteven hkrati.

Še cist podpisem pod tole :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se je zgodilo enkrat na Celovški... Jest se lepo počasi pelem mimo kolone in medtem se ravno prižge zelena (10 m pred semaforjem), dodam plin in isti moment prevozim zebro mogoče 10 cm stran od nekega pešca. Še krneki časa po tistem sem se tresel in razmišlal kaj bi lahko blo. Pa na glavni postaji je enkrat en taksist kr na lepem zapeljal pred mene. Tko da v Ljubljani je treba kar precej pazit med vožnjo, še posebej na motorju. Lahko da najebeš tudi če nisi povsem

nič kriv. Mike, želim ti čim uspešnejšo rešitev situacije, sj se vsak problem reši .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah... polno glavo mam ze usega.. zdravniki, odvetniki, policija.. Vse sem mogu obletat  :glare:

Danes sem končno (uradno) dobil podatke o peški, tako da se morem pozanimat kako je z njo, kako bo z odškodnino zaenkrat še ne vem..

Za povrh pa še poškodba moje rame ni tko nedolžna kakor je zgledal najprej.. v KC su predvidevali, da je samo od udarca, vendar sem bil danes pri zdravniku, ker se ne izboljšuje. Dobil sem napotnice za ultrazvok in fizioterapijo, ker sumijo na poškodbe ramenskih vezi  :doze: 

Po besedah zdravnice bi znalo tole z ramo kar trajat  :huh:

Srečno in hitro okrevanje!

Pojdi k odvetniku - za naslov lahko pokličeš Pimpi Limpi pa ti ga bo dala....začni zadeve urejati takoj, čeprab boste lahko v odškodninsko tožbo lahko šli šele ko se bo tvoje zdravljenje popolnoima končalo. Je pa dobro že sedaj iti k dobremu odvetniku da ti da pravne nasvete kako v takšnem primeru naprej! Verjetno boš potreboval policijski zapisnik v katerem naj bi pisalo da je kriva peška,.....

Je zajeban če enga zbiješ ampak če bi folk tkole skakal pod gume bi se človek lahko vsak dan tolkel po glavi. vsekakor pa ni dober občutek ampak navsezadnje si ti kriv samo zato ker si se pač vozil takrat tam...sej če bi bil avtobus namesto tebe bi bila zgodba drugačna.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še cist podpisem pod tole :D

Tejcy, motor ni NIKOLI zahrbten. Je kakršen je in takega je potrebno poznati in upoštevati! Zahrbtno je lahko le neznanje voznika!

Sploh pa je nakladanje o tem popolnoma :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šele dons sem se spravu prebrat to temo, in šele zdej vidm zakaj se gre :blink:

Mike želim ti uspešno okrevanje,prav tako starki, pa da čimveč iztržiš keša za motor, ker kar je ostalo od njega je res bl žalost :cry:

O pi*** jaz se zjokam na kraju nesreče,če bi mi motor pogorel :( (čeprov sej vem,da takrat na vse prej kt na motor misliš)

lp cagiva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mike res moje sožalje, pa glih dobr si zaplul v motoristične vode, upam da te ni minila volja do motociklizma. Želim ti hitro okrevanje in vrnitev na cesto...

LP

Foggy=Alfist(ex Audiox)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!