maXXXimum Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2005 (popravljeno) Čakaj malo, a si iz mesta ali v mesto peljal? Torej greš ali pred Mercatorejm not ali pa v Postojnsko, right? ← Vidim, da poznaš ta konec :OK: Zavijam desno pred mercatorjem, mimo knjiznjice. Aja, pozabil napisat.. peljal sem proti centru. Popravljeno Januar 27, 2005. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 če gre za nedolžen padec ja, v kolikor pa ti kost štrli iz komolca je pesem druga, preverjeno...sicer pa če nekoga povoziš verjetno tudi ni prva misel tvoj motor....če pa je, je pa nekaj hudo narobe.... ← Z motorjem.... Ker je padel po tleh, ko se je pesec nadvse agresivno postavil predenj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto Pssst... Se ti ne zdi,da si eno leto prepozen :? :grim (čeprav za dobre želje ni nikoli prepozno :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Pssst... Se ti ne zdi,da si eno leto prepozen :? :grim (čeprav za dobre želje ni nikoli prepozno :) ) :grrr Bartov čas ni naš čas. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :lol1: @maXXXimumova terapija je bila nadvse uspešna - v lanski sezoni je naklepal kar nekaj tisoč kilometrov. No, RSka ni bila tako uspešna. :D @elbarto, ti si car :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Jebo mater, pa res... :blush: Se mi je zdelo, da sem ga lani videl na drugačnem motorju, pa sem mislil, da ima RSo tak bolj za po mestu in pozimi :closedeyes: Dajte prosim zaklenit, da nebo še kdo vseku tak kot jaz mimo štora v nogo. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Elbarto, tebi v poklon... klonk! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave