maXXXimum Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 (popravljeno) Čakaj malo, a si iz mesta ali v mesto peljal? Torej greš ali pred Mercatorejm not ali pa v Postojnsko, right? ← Vidim, da poznaš ta konec :OK: Zavijam desno pred mercatorjem, mimo knjiznjice. Aja, pozabil napisat.. peljal sem proti centru. Popravljeno Januar 27, 2005. Popravil Mike_E_
Einherjar Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 če gre za nedolžen padec ja, v kolikor pa ti kost štrli iz komolca je pesem druga, preverjeno...sicer pa če nekoga povoziš verjetno tudi ni prva misel tvoj motor....če pa je, je pa nekaj hudo narobe.... ← Z motorjem.... Ker je padel po tleh, ko se je pesec nadvse agresivno postavil predenj.
elbarto Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto
Moto32 Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto Pssst... Se ti ne zdi,da si eno leto prepozen :? :grim (čeprav za dobre želje ni nikoli prepozno :) )
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Pssst... Se ti ne zdi,da si eno leto prepozen :? :grim (čeprav za dobre želje ni nikoli prepozno :) ) :grrr Bartov čas ni naš čas. ;)
Gregc Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Faaaaaak.. šele danes videl :eek: :eek: :eek: Čimprejšnje okrevanje obema. LP, El Barto :lol:
jetman Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :lol1: @maXXXimumova terapija je bila nadvse uspešna - v lanski sezoni je naklepal kar nekaj tisoč kilometrov. No, RSka ni bila tako uspešna. :D @elbarto, ti si car :OK:
elbarto Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Jebo mater, pa res... :blush: Se mi je zdelo, da sem ga lani videl na drugačnem motorju, pa sem mislil, da ima RSo tak bolj za po mestu in pozimi :closedeyes: Dajte prosim zaklenit, da nebo še kdo vseku tak kot jaz mimo štora v nogo. LP, El Barto
Priporočene objave