DESMOSEIDICI Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 med motorji so zlo vidne oblike ce jih poznas po detajlih tko da ni blema okej pa kle je fun bike za info 29 v drugem poskusu,ni slabo sam se mi neda vec :D
gebre Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 Mami jest bi to mel :yea1: :yea1: :yea1:
kađiva Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 Mami jest bi to mel :yea1: :yea1: :yea1: ← Jz tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2:
DESMOSEIDICI Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 :D :D men je pa mau premau a veste da je valentino rossi zamenju stevilko na 65 pa sou k ducatiju ne verjamite,reste kviz pa boste vidl :D
Port Folio Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 Med prvimi si sam, če vse odgovoriš brez uporabe jolijev! :? Ko jih, si prec med prvih 100 :BUA: :fight1: skuterji :fight1: (so sam za do štrcune, ne za v kviz motociklov) :angry2: :angry2: :angry2: lp
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 O, eno strokovno vprašanje s področja motociklizma. Včeraj sem se veliko pogovarjal o Laverdah. Vprašanje - pri katerem forumašu sem se ustavil na obisk? :naughty:
Pervy Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 O, eno strokovno vprašanje s področja motociklizma. Včeraj sem se veliko pogovarjal o Laverdah. Vprašanje - pri katerem forumašu sem se ustavil na obisk? :naughty: kakemu mehaniku? :whistle:
motofrik Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 O, eno strokovno vprašanje s področja motociklizma. Včeraj sem se veliko pogovarjal o Laverdah. Vprašanje - pri katerem forumašu sem se ustavil na obisk? :naughty: SF je zagrižen ljubitelj te mladini premalo znane firme... Pri njemu?
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 SF je zagrižen ljubitelj te mladini premalo znane firme... Pri njemu? Yeah :-)
kađiva Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 a boš Laverdo kupu :naughty: pa sej drgač je pr nas kar nekej Laverdistov, sej mislim da majo register lastnikov in tud srečanje :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se