RupertC Objavljeno Avgust 19 Objavljeno Avgust 19 Ni tko fensiampak je praktično, sploh če se kaj po dežju voziš, sicer ta "repek" pride z motorjem, sam ga je makaronar odstranil, da je bil bolj šmeks Aja, pa dons u Hičkoku naročil za ene 150 evrčkov kosov, me bojo fajn naši cariniki olupli 1
RupertC Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 (popravljeno) Za 650 Interceptorje, Contije, pa verjetno tudi ostale variante na temo https://accu-24.de/INTACT-Bike-Power-Gel-12-14-BS-YTX14-BS-12V-12Ah-GEL-Motorcycle-Starter-Batterydimenzijsko čisto ista kot originalna, s tem da ima ta 250 A zagonskega toka proti 200 originalnih. Ker se je podoben akumulator iste znamke v Kitajcu več kot izkazal, sem si pač privoščil še enega😁 Original Exide zgleda da počasi "spušča dušo" in bomo kar menjali. No, saj pet oziroma celo šest let, kolikor je zdržal, mu ni kaj zamerit. Popravljeno Avgust 29. Popravil RupertC 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 30 minutes ago, RupertC said: Za 650 Interceptorje, Contije, pa verjetno tudi ostale variante na temo https://accu-24.de/INTACT-Bike-Power-Gel-12-14-BS-YTX14-BS-12V-12Ah-GEL-Motorcycle-Starter-Batterydimenzijsko čisto ista kot originalna, s tem da ima ta 250 A zagonskega toka proti 200 originalnih. Ker se je podoben akumulator iste znamke v Kitajcu več kot izkazal, sem si pač privoščil še enega😁 Original Exide zgleda da počasi "spušča dušo" in bomo kar menjali. No, saj pet oziroma celo šest let, kolikor je zdržal, mu ni kaj zamerit. Intacta ni treba narocat v nemciji. Gel mi je zdrzala 4 sezone, predlani pa so malenkost spremenili obliko in nova ni sla vec v moje nosilce. Reklamacijo so resli v 2 minutah. Vrnili par evrov in dali AGM Dynavolt. https://www.pro-bat.si/si/trgovina/akumulatorji/moto-akumulatorji/intact/bike-power-gel/p/2? 1 1
RupertC Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 Bi naročil pri nas, pa lih te baterije nimajo (pa še en kup evrčkov bi prišparal)
RupertC Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 Prvo na Tomosiado, poj v dežju pa...kabl z akuja na štart rele 16kvadrat, iz akuja na okvir pa 10? Sem dodal em mal kvadrature, škodit tko ne more je bil še original, ja, nafilan junija '19 je oddelal bogatih šest letsam to poj tudi pomeni, da je moped letnik 2019, sam kupljen je bil maja '20. Saj, to mi že s sprednjo lučjo ni šlo skup, ker te tavelike (kovinske) parabole in steklene šipce so vgrajevali do tega leta, leta '20 so pa začeli s plastiko. 4
RupertC Objavljeno September 11 Objavljeno September 11 Evo, Hitchcock poslal robo, sam, sem tko dobro računal, da sem za 29 centov presegel mejo za brez carine in sem državi odkartal 80 in nekaj evrov namesto 30sicer sem s tole železnino vse bogato not prnesel, ker je kao rabljena in za tretjino cene nove (sam mi je ni uspelo zmontirat, k sem tolk časa montiral kable in kapce svečk in ob tem pogruntal da so kapce še prekratke) mi je pa uspelo popravit odkruške barve na rezervoarju... 2
RupertC Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 Uspelo zmontirat zaščite motorja, so fajn, minimalistične, pa še zlo pocen, k so bile kukr rabljene škoda le da so črne, sam 40 evrov proti 200 z vsemi dajatvami, bom kr mal zamižal, če me bo kaj matralo, ko jih bom gledal ja, dokaj na tesno obvijejo motor. Aja, Hitchcocks, majo kr precej robe, tudi za starejše, edino... carina https://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/Royal-Enfield-Interceptor-650-Accessories?Page=1 Aja, service manual... 850 mega, ga verjetno ne morem kar pripeti v temo? 3
RupertC Objavljeno ponedeljek ob 18:40 Objavljeno ponedeljek ob 18:40 Tile Američani in njihov Iron butt tut jaz odvozil tisoč...... kilometrov v enem dnevu, pa sem ves "ustrojen"oni jih morjo še šeststo več.... v glavnem, če bo ko jamral, da so na Interceptorjih in Contijih slabi sedeži, naj si to nekam zatakne "ozadje" zdržalo relativno brez problema... pa avtoceste in njih hitrosti lih ne mara, tja do 120 gre čist brez problema, poj se pa začne upirat (pa se stegne do 160km/h, sam to je pa že ornk mučenje, tresenje, pa nekak nestabilen postane tam).v glavnem, če veš zakaj si izbral tak tip motorja, je best buy 8
smasher Objavljeno torek ob 05:19 Objavljeno torek ob 05:19 pred 10 urami, RupertC pravi: Tile Američani in njihov Iron butt tut jaz odvozil tisoč...... kilometrov v enem dnevu, pa sem ves "ustrojen"oni jih morjo še šeststo več.... v glavnem, če bo ko jamral, da so na Interceptorjih in Contijih slabi sedeži, naj si to nekam zatakne "ozadje" zdržalo relativno brez problema... pa avtoceste in njih hitrosti lih ne mara, tja do 120 gre čist brez problema, poj se pa začne upirat (pa se stegne do 160km/h, sam to je pa že ornk mučenje, tresenje, pa nekak nestabilen postane tam).v glavnem, če veš zakaj si izbral tak tip motorja, je best buy kje pa ti je uspelo 1000 v enem dnevu v naši okolici? do 600 še gre... pa je rit že kar trd ledr pa po lokalnih cestah (nič avtoceste) je bilo to 10ur na motorju. 2 1
Kugelschreiber Objavljeno torek ob 05:29 Objavljeno torek ob 05:29 6 minutes ago, smasher said: kje pa ti je uspelo 1000 v enem dnevu v naši okolici? do 600 še gre... pa je rit že kar trd ledr pa po lokalnih cestah (nič avtoceste) je bilo to 10ur na motorju. Jurja se slisi ful. Ampak to je samo Koper-Split-Koper. Za stajece je MB-Paklenica-MB. Se da, , ma raj ne, ce ni nujno. 3
RupertC Objavljeno torek ob 05:37 Objavljeno torek ob 05:37 Ja, Radovljica- Split in nazaj, dol po vavinkih, nazaj AC. Ves dan je šel, ja. Je kar izziv, ja. 5
RupertC Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Da namo sam "čoftal" Sem malce iskal katere ploščice, Brembo mi je vrgel ven tole https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue-bike/royal-enfield-interceptor/20090 sej so tudi zavore en derivat Bremba (Bybre nekineki)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se