MiNa Objavljeno April 10 Objavljeno April 10 pred 12 urami, smasher pravi: Uživaj v vožnji, pa kar povej ljudem tle na forumu kolko kul motor je to Prepričevat prepričane!? Nima smisla. Bom napisal, tale ki sem ga vozil, žal ni moj. 2
vandrovec Objavljeno April 10 Objavljeno April 10 pred 38 minutami, MiNa pravi: Prepričevat prepričane!? Nima smisla. Bom napisal, tale ki sem ga vozil, žal ni moj. Je pa vseeno lepo brat pohvale ali graje posameznih motorjev, se ne gre za prepričevanje... 1
smasher Objavljeno Maj 10 Objavljeno Maj 10 Eko še en revju s katerim se večunoma strinjam, vedno so enduraši tisti ki pišejo mnenja.. In to je bolj motor za klatit okoli. 2
RupertC Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 ...da nadaljujem tule Ja, Mash je šel, da bi ga zamenjal Royal Enfield Interceptor650. Ta motor me je "žuljil" že od kar so ga začeli delat, pa ga pri nas kar nekako ni bilo možno kupit, tudi "uvoženih" ne. Sem ga najprej šel samo pogledat... in naredil napako, da sem se malce zapeljal z njim... in bil prodan. Mat, pa to je traktor, vleče noro iz nizkih obratov, v šesti prestavi komot kruzaš pri 60km/h in potem samo odviješ, do koder pač gre. Nobenih tresljajev, pri 100 na uro motorja niti ne slišiš, ogledala mirna pa izredno lepo vozen, čeprav eni jamrajo, da je "top heavy" in težje obvladljiv pri nizkih brzinah, ma ne vem, samo spelješ in je moto že v svojem elementu, med vožnjo bi rekel da ima ene 150 kil, tko fajn se pelje... 2 1
RupertC Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 Je pa pripeljan iz Italije, kar potegne za sabo tudi kako "fajn" stvar, tale zgleda da je preživel vseh prvih pet let na prostem...evo, doma najbolj so nastradali stranski dekli, so bili kar kosmati, je bil kar en šiht da smo od delč zrihtali 5 1
RupertC Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 Ni pa vse lepo... zobnik tretje prestave se rad razleti (ampak pravjo, da če je zdržal do 8kkm, da naj ne bi bilo problem), pri večjih hitrostih (avtocestne in naprej) naj bi bil prednji konec preveč na lahko, kukr en mal nestabilen. Pa elektrika, nihče ne ve zakaj dajejo na konektorje tisto belo mastin potem maš en kup problemov, dokler tega ne spucaš in pozamenjaš releje, Euro4 ima 4 njih, Euro5 pa samo še tri (brez releja za razne dodatke, ki jih priklapljamo na motor)Mast sem spravljal ven še iz hupinih konektorjev in enega masnega, ki je koj za akujemaku pa še prvavgradnja, pa 13 voltov v mirovanju... 3
Rdeči Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 pred 7 minutami, RupertC pravi: Pa elektrika, nihče ne ve zakaj dajejo na konektorje tisto belo mast verjetno zato, da nebi oksedirali 2
smasher Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 @RupertC ja tista mast je za italjane ki so šlampasti in puščajo motorje zunaj da se vouk ne nardi na kontakith. Če si kontakte sedaj dobro razmastil vsaj malo silikon špreja stisni not. Drugače pa vidim da imava podobne okuse za znamke ampak jaz se še nisem opogumil za nakup ta novega himalajca. Razmišljam pa da je bila napaka kupit masha in ne dat kakšen euro več za starega himalajca 411. 2
RupertC Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 Ne, to mast dajejo not v Indiji, in je splošno znana značilnost Enfieldov. To, če bi bili uvozniko za kaj, bi morali oni uredit, preden ti predajo motor. Tko da, krkol boš kupil, naj bi bila to prva stvar, ki jo moraš preverit. Aja, men pa ni blo prav nič žal da sem ga imel, je prav tak zanimiv mopi, mal pobalina. Je pa vibrator, da ga iščeš, pa sem vseeno prilezel do Bormia z njim in to večkrat.. 2
Kugelschreiber Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 1 hour ago, RupertC said: Je pa pripeljan iz Italije, kar potegne za sabo tudi kako "fajn" stvar, tale zgleda da je preživel vseh prvih pet let na prostem...evo, doma najbolj so nastradali stranski dekli, so bili kar kosmati, je bil kar en šiht da smo od delč zrihtali Zelo lepo spolirano. Kako pa to zascitis, de ne oksidira s prvim dezjem/pranjem? 1
RupertC Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 To so pa umazane podrobnosti, ki ti jih uben ne pove🤣 Po domače, drgni miško, ko se začne, ali pa stran poglej... in problem rešen. 2
RupertC Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 Nesrečni releji, je nekdo se pomatral in jih označil, največkrat heca starter rele mi je uspelo zamenjat zgornja dva s Panasonicovimi, ostala dva prideta na vrsto ob prilikiSem pa danes dobil Navodila za uporabo (Italijanska) in, ne boste verjeli, verjetno vse račune kar so delali na motorčku, delali so celo na zavorah (bil neki vpoklic), tko da če odmislim da je bil ves čas zunaj (pa še v Neaplju je bil), so se ga kr merkali... 2
smasher Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 Delaš pa pravilno, ne zaupat italjanom prva stvar servis in kontorla ventilu če ima ročno štelanje ventilov. Sicer radi servisirajo italjani ampak servisirajo po občutku pa včasih brez tovarniških navodil, razen če so ga servisirali na pooblaščenem servisu. Srečno naprej! 1
RupertC Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 Ja, sam moram najprej material zbombat na kup, bom zraven še relokacijo reglerja naredu in morda lovilc benz hlapov stran djal. Regler je čist zadaj, spodaj za motorjem in pred zadnjim kolesom, je masten, ma kilo šmira gor, ni čudno da crkavajo. Se dobi kit s kabli da ga premakneš spredaj nad filter, tako kot imajo novejši.
smasher Objavljeno Avgust 5 Objavljeno Avgust 5 Sicer se je tema že premaknila naprej ampak mi je bil spet všeč video... (Sem poskusil z loterijo ma se mi niti ena številka ni prejela) 😆 1
RupertC Objavljeno Avgust 5 Objavljeno Avgust 5 Ko takole gledam tole našo babo bi skor ne mogu verjet, da se je vozila z mano več ko pet let, poj pa ko bi odrezal, nič več (verjetno je faktor tudi sladkorna in obrabljeni- boleči sklepi?) Ta pa itak, nikol na motorju, pa ji ne gre 5 1
RupertC Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 Škoda, k sem pozabil "fotoaparat", ker, včeraj sem letu na Vršič in bil prijetno presenečen, kako lahkoten je motor na serpentinah, gume šle "do konca"pa se sploh nisem matral za to, je čist res, kar pravijo, kot tudi da nad 110- 120km/h sprednji konec postane "prelahek" 1
RupertC Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 Včeraj prispele zajle gasa (je bila samo ena) in danes je bilo treba zamenjat, pa mimogrede sem še ventile malce podrozalse vidi, da je od druge zajle ostal samo bovden, najhuje je bilo pa da nisem mogel nastaviti mrtvega hoda ročke plina, ni fajn vozit, k morš ročko obrnit za en cm predno zagrabi gas...tole je pa čisto druga pesem, tudi peljat je prav fino ventilci so bili čisto v redu, so jih mogli že vsaj enkrat štelati, ker naj bi motorji prišli iz fabrike s preveč na tesno nastavljenimi ventili. Za ves vrh sem pa še evap kanister odklopil- odstranil 3
smasher Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 pred 8 urami, RupertC pravi: Zanimivo, da ni nihče opazil Italjanski servis 😆😆😆 , to je bilo tisti dan pri roki. Kaj hod ročke gasa si uspel naštimat? 1
RupertC Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 Ko bi bilo le🤥 Ko sem iskal svečke, dobavljive tu, sem našel CR7HSA kot zamenljive za originalne Boscheve. A nisem opazil da so precej krajše😡. In mi poj ni šlo v glavo zakaj motor vroč precej slabše vžiga. Dobro da sem jih ob menjavi slikal skupaj da sem potem opazil napako in tokrat poisksl prave sveče. To so NGK CR7E ali 8, so iste kot za Masha. Gas pa dela u piko. 2
Popularna objava Kiri Objavljeno Avgust 14 Popularna objava Objavljeno Avgust 14 En teden sem vozil Himalayana 450 in en dan 411 po Ladakhu. Motorja sta neprimerljiva. 411 je old fashion traktor, 450 je pa že kar spodobna igračka. Na njem sve se peljala dva, s stranskimi torbami in nahrbtnikom... bi rekel, da kar naložena (po evropskih standardih, ne indijskih). Motor me je presenetil s par stvarmi. Prva stvar, ki me je res presenetila, je poraba. V več kot 1200 km sva imela porabo točno in natančno 2,5 l/100km. Z vsemi možnimi visokogorskimi prelazi, par prečkanji vode, nekaj terena... res šparovček. Druga stvar, ki me je presenetila... motor je res dobro vodljiv tudi po slabem terenu. Bi rekel, da je vzmetenje napram 411 kot dan in noč. Brez težav sem prevozil razna prečkanja vode (polna velikih kamnov, ne cest). Brez večjih težav sem prevozil kamnite ostanke plazu, kjer so večino motorjev vozili čez s pickupi. Lepo stabilen je tudi pri višjih hitrostih na makadamu. Malenkost mu zamerim udobje med vožnjo... sedež je sicer precej boljši kot na 411, ampak še zmeraj svetlobna leta daleč od tega, kar sem vajen na štromu z ovco. Vsekakor pa je motor za evropske razmere malce podhranjen. Tam gor je redko priložnost motor pognati do 100km/h, kaj šele da bi nekaj časa kruzal s tako hitrostjo. Za to pač ne rabiš nevem koliko konjev. Si pa težko predstavljam, da bi šel z njim recimo iz Slovenije do katere od balkanskih držav. Ne, da se ne bi dalo vozit s tem po naših koncih... le razvajeni smo. Če po službi štartam, bi rad bil zvečer že nekje v Bosni. Če je pred mano tovornjak, bi ga rad na naslednji ravnini prehitel... čeprav sva dva na motorju. Za dnevne izlete tu naokoli, pa bi rekel, da je odličen motorček. Sploh za ta denar. Za ceno povprečnega japonca dobiš dva indijca. 10 1
smasher Objavljeno Avgust 19 Objavljeno Avgust 19 https://www.topgear.com/long-term-car-reviews/report-1?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=dhfacebook&utm_content=app.dashsocial.com/top-gear/library/media/569500825
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se