shiznit Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) mene zanima ali ta barvna kombinacija črno-bele z rdečimi feltnami kot na sliki obstaja samo za model 748s 2002 ali tudi pri katerem drugem letniku ali modelu (npr. r, biposto, 996, itd.) ali se tudi cena razlikuje od drugih barvnih kombinacij (ker naj bi bil npr. redkejši...?) sej sm isku po netu sam sm bl mal najdu... lp Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil shiznit
kađiva Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Ja če se ne motim obstaja samo 748 v takšni barvni kombinaciji :hmm: .) Pa nekateri 916 so bili zelo podobnih barv :) lp cagiva
shiznit Objavljeno Februar 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 ja 916 je podobne barve sam to je senna model pa se mi zdi da nima veze s tem no kokr jz vem, sam senna je redk model in tud cena je temu primerna. za 748s pa ne vem zato k sm že res dost pregledu sam sm najdu samo letnik 2002 pa nobene razlage. lp
biposto Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Živjo, rabim mašino za ducati 748 pa jo iščem na internatu sam nimam pojma za kakšno pametno stran,kjer bi jo našel. Če kdo kaj pozna bi prosil, da mi jo posreduje. Al pa če kdo pozna koga, ki bi mi jo lahko zrihtal. Hvala za pomoč. Lp
salo Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Živjo, rabim mašino za ducati 748 pa jo iščem na internatu sam nimam pojma za kakšno pametno stran,kjer bi jo našel. Če kdo kaj pozna bi prosil, da mi jo posreduje. Al pa če kdo pozna koga, ki bi mi jo lahko zrihtal. Hvala za pomoč. Lp klki klik klik
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se