Mitja_ Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Zdravo, sem nov na tem forumu, zato se ne znajdem še tako kot bi bilo treba! namreč zanima me, če ima kdo kako informacijo o motorju Donavija 125 ccm, če ima kako sliko ali kaj podobnega! zanima pa me tudi, kako je možno urediti registracijo za motor, za katerega nimam papirjev, imam sicer račun, da je bil motor kuplen na odpadu, tako da ta papir je! gre pa za zelo redkega oldtimerja, ki ga po mojih informacijah v sloveniji ni registiranega, namreč za ADLER M 100. rad bi ga dal registirati, pa, nevem kako je z ureditvijo papirjev in pridobitvijo prometnega dovoljenja! hvala
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 namreč zanima me, ... ← vse info: AMZS Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana tel.: 01 5305200 fax: 01 5305410 Ljubljana AMZS-klik
c0Li Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) Ja nekaj daljnih znancev se ukvarja z oldtimerji, ce zelis te lahko z katerim od njih povezem, ker niso prisotni na tem forumu. A na http://www.starodobnik.net/ si ze kaj poskusil postrafnarit. Tam je dosti vec inf. v zvezi z starodobniki! Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil c0Li
Mitja_ Objavljeno Februar 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 ja prosim, če lahko imaš koga, ki lahko pomaga, potem se priporočam! ne tam pa še nisem gledal nič, hvala za informacije! :OK:
vrbjeganc Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 Živjo. Da se pridobiti papirje za tvoj motor. Doma imam vse papirje - navodila za ves postopek pridobitve papirjev. Če te zanima ti lako pošljem, sporoči mi tvoj naslov na PM lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se