LordSmith Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Vprašanje... Je že kdo kdaj potoval v Nizozemsko oz. bi imel informacije kaj se splača pogledat na tej poti oz. kje bi bilo cool za peljat, da pot ni samo vožnja.¸ Če bi šel, bi šel nekje junija, če to kaj pomaga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Mogoče bi blo dobr da si za ta primer priskrbiš MotoradTurenplaner. Bš sigurno našel kakšne dobre ture na poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 :OK: Po moje je najbolš da greš čez Avstrijo od Ljubelj - Lienz - Innsbrück - Garmisch - Wangen - Bodensee - Freiburg od tam pa skoz ob Renu gor do Kölna od tam pa po želji po NL. :eek: Zanimivo bi pa tud blo da greš v D na Karlsruhe - Saarbrücken - Trier - Luxemburg - Liege - Eindhoven. :blush: Na teh relacija lahk kar doet vidiš, spljoh ob Renu gor je kar zanimivo, ceste pa za motor špica :OK: Po NL je pa za motor najbrž bol tuga, je vse ravno, drgač majo pa meta tud kar zanimiva, predvsem stari centri. Jaz sem gor dost vozu kamion. Drugače pa mal poglej nemške linke majo dost napisano o turah. www.tourenfahrer.de :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se