Skoči na vsebino

Nakup motorja preko Western Union


Josi

Priporočene objave

A je varno poslovanje preko te storitve in ce ze ima kdo mogoce izkusnje, ker js nameravam preko tega kupit motor iz grcije , pa me zanima ce te lahko nategnejo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Znanec je ravnokar telovadil z tem,v glavnem je zadeva potekala tako.Najdeš motor nekje v tujini,z lastnikom se dogovoriš o podrobnostih..pogoji..cena...itd.Ko prideš do realizacije projekta nakažeš denar na Western U.,kjer dobiš deset mestno kodo.Po sprejemu motorja prodajalcu izdaš to kodo s katero lahko on dvigne denar in zadeva je rešena!Toda pozor,v konkretnem primeru je bilo pravočasno ugotovljeno,da je bil nateg.Tip je prodajal navidezni motor strankam,ki so bile vsaj ene tisoč km od prodajalca,kodo pa obdelajo profi heckerji,tako da se obrišeš pod nosom za motor in denar!!! :blink:

Veliko sreče in previdnosti pri nakupu!

DAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Western Union preprosto vzame tvoj denar in ga nakaže nekomu drugemu. In ta del je varen.

Nima pa Western Union nič s tem, komu ti denar nakažeš. To jih sploh ne zanima in je čisto tvoj problem, če te ta nekdo potem okol prinese.

Western Union FAQ

6. Does Western Union offer an escrow service or any kind of buyer protection?

  Western Union does not offer an escrow service or any type of "purchase protection" policy. Western Union's business is to transfer funds from a sender to a receiver. We caution people who use our services against sending money to people they don't know. It is the sender's responsibility to know the party to which the funds are being sent. Using a fictitious name or changing the Receiver name after the money transfer has been sent is not a guaranteed means of securing funds. If a receiver presents proper identification with the same name as on the money transfer, payment will be made.

  Be wary of 3rd party "collection" or "holding" services unless they are a reputable, licensed escrow service. Western Union is not an escrow service, should not be used as an escrow service and is currently not affiliated with any escrow services.

Tako da bi jaz rekel, da gre za navaden nateg.

lp, D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tem ko sev v Jordaniji ostal brez potnega lista sem za povratek domov potreboval še nekaj dodatnega denarja. Glede na to da je v Ammanu poslovalnica Western Union na vsakem koraku sem se odločil za ta način. Doma so mi nakazali denar za letalsko karto. Čez eno uro sem ga imel v rokah. Potrebno je geslo ki ga določi tisti ki nakaže, prevzemnik pa ga mora povedati če želi prejeti denar. Zadeva je enostavna in varna. Kot pa je bilo rečeno velja to za transakcijo. Če pa je tisti ki prodaja vreden zaupanja pa je na tebi da presodiš.

If its too good to be true it probalby is!!!

L.P. Pa po pameti!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preko WU denar nakažeš nekomu, ki ga dobro poznaš in mu lahko zaupaš, ker ko bo denar enkrat prejel nimaš nobenega orodja več, da ga prisiliš v to, da ti kupljeno tudi pošlje. Tudi njegove identitete ne poznaš. Če že imaš namen poslovati na daljavo raje denar nakaži preko bančnega nakazila. Tu ti more vsaj posredovati svoje točne podatke (Ime, priimek, bančno povezavo...).

Odsvetujem ti da denar nakažeš preko Western Uniona.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!