Thundercat Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 A mogoče kdo ve zakaj letos ni Motobooma ali Radgone moto showa?
rebel Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 ker je boom vsake 2 leti..... drugo leto bo....
Codeine Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 Gre za Bienalni sejem.., torej vsaki dve leti.
cvetoo Objavljeno Februar 13, 2005 Opozori Objavljeno Februar 13, 2005 No vprašanje je bilo malo drugačno. Motoboom ali Gornja radgona? Lani je bil Motoboom, torej, a mogoče kdo ve, če bo letos Gornja radgona? LP Cvetoo.
ixs Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 če jo bo kdo organiziral pol bo......mislim da zaenkreat ni konkretnega interesenta.....
motorist Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 ker je boom vsake 2 leti To ni res, motoboom je bil vsako leto...
Robert Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 To ni res, motoboom je bil vsako leto... ← Nič več .) Pozdrav od Roberta
jezdec Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Kolikor vem ne bo ne Moto booma ne Gornje radgone.
elbarto Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Vse gre u kurac... :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
GorazdH Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Gornja Radgona vsekakor bo :lol1: pa ja je ne mislijo podret???
Ice Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 baje motor show v g.radgoni odpade zaradi financne polomije, katero je organizator dozivel. but it´s just BCBR.
cvetoo Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 (popravljeno) baje motor show v g.radgoni odpade zaradi financne polomije, katero je organizator dozivel. but it´s just BCBR. ← Ja, saj prvič (in zadnjič) je bilo malo obiska, organizacija pa široko zastavljena kot, da bo obiska ogromno. LP Cvetoo. Popravljeno Februar 15, 2005. Popravil cvetoo
SiR Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 jaz, tejka ,bob, ico, andreja, pervy in alena_bmw smo bli tam... pa mislim, da je bil še DtW tudi :) v Radgoni mislim...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 (popravljeno) Ja, saj prvič (in zadnjič) je bilo malo obiska, organizacija pa široko zastavljena kot, da bo obiska ogromno. LP Cvetoo. ← obisk je bil zelo soliden.... :closedeyes: organizatorji "življenja na kolesih" pa so se odločili ba bo sejem vsaki dve leti....torej..naslednje leto..... Popravljeno Februar 15, 2005. Popravil Nagaya
Noise Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Vse gre u kurac... :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ← Indeed. Če je pa ful drago plačat jurja za vstopnino :grim :naughty:
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Indeed. Če je pa ful drago plačat jurja za vstopnino :grim :naughty: ← :grrr ...auva.....zdele si pa zadel nekam...... :naughty: ..... da ne rečem v ČRNO :photo:
cvetoo Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 obisk je bil zelo soliden.... :closedeyes: organizatorji "življenja na kolesih" pa so se odločili ba bo sejem vsaki dve leti....torej..naslednje leto..... ← Res je, a glede na razstavo starodobnikov in nekaj custom predelav, akrobatske vožnje nekih nemških Madžarov na sportakih in virtuozov na trail-ih , obisk najbrž ni zadoščal. :closedeyes: In še nekaj, Gornja radgona se je zgodila leta 2003, torej bi morala biti spet letos. :whistle: @ Symru pa moja malenkost tudi. LP Cvetoo.
kađiva Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 akrobatske vožnje nekih nemških Madžarov na sportakih ← A tuki se pa motiš :D to niso kr neki madžari Eden od teh madžarov (Feri Potzner) je evropski podprvak v Streetfight-u :OK: :OK: In ti madžari so nastopali tudi v Puli na zboru,pa tudi pred kratkim v Padovi na sejmu :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 klasika....sam da so Mađari pa so ze drugorazredni :grrr
cvetoo Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 @ Cagiva in Tejka pa sem spet napisal nekaj, da sta lahko zašla s teme :OK: :blush: Tejka, me pa res zanima, kako to, da si pozabila, da si lani praznovala 3. rojstni dan Motosveta na Motoboom-u. (saj veš, Motoboom, Motoshow G.r., Motoboom,.........) No pa nič jezna bit. LP Cvetoo
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 @ Cagiva in Tejka pa sem spet napisal nekaj, da sta lahko zašla s teme :OK: :blush: Tejka, me pa res zanima, kako to, da si pozabila, da si lani praznovala 3. rojstni dan Motosveta na Motoboom-u. (saj veš, Motoboom, Motoshow G.r., Motoboom,.........) No pa nič jezna bit. LP Cvetoo ← od kje ti to, da sem pozabila na karkoli? :blink: .... :blink: :blink: :blink: lani je bil in letos ga ni...kaj tle ne štima? :blink: ...če bo na vsaki dve leti pol je tle vse oki....al kaj? :blink: btw jest nisem nicesar praznovala... <_<
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Indeed. Če je pa ful drago plačat jurja za vstopnino :grim :naughty: ← Upam,da bo drugo leto tut kakšna konzumacija všteta v vstopnino!!!!!! Sanja........
cvetoo Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 @ Nagaya Sem še enkrat prebral tvoj post št. 14 in ugotovil, da si mislila Motoboom. Torej sem ga polomil jaz. :blush: Da si pa bila na praznovanju 3. r. d. je bila pa le domneva, saj veš, da se ne poznava. LP Cvetoo.
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 @ Nagaya Sem še enkrat prebral tvoj post št. 14 in ugotovil, da si mislila Motoboom. Torej sem ga polomil jaz. :blush: Da si pa bila na praznovanju 3. r. d. je bila pa le domneva, saj veš, da se ne poznava. LP Cvetoo. ← mhm...se mi je zdel da neki ne stima :closedeyes: :whistle:
Noise Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Upam,da bo drugo leto tut kakšna konzumacija všteta v vstopnino!!!!!! Valjda, drugače ne gremo. Če bo vstopnina jurja, bi morali organizatorji dati vsaj za dva jurja zastonj pijače, kaj si pa mislijo da smo, da denar serjemo? :eek: :ninja: :ninja: :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se