Skoči na vsebino

TOSKANA 2005

SLEPEC

Priporočene objave

V začetku junija nameravava z lady,obiskati Toskano in Korziko.

Dopust naj bi trajal 14 dni,7 dni za Toskano,7 pa za Korziko,če je še kakšen,ki planira isto, se lahko pridruži,lahko pa tudi prej obiščemo Korziko in potem Toskano,dolžina dopusta pa se lahko tudi zmanjša,spala bi predvsem v bungalovih-sobah,dopust imava od 30.5-12.6,se vidimo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala Noise,sem že vse prebral in tudi kupil knjige,glede denarja pa 1000 EU in naprej do 2000EU,če bo kaj ostalo pa itak prinaseš nazaj,pa seveda BA kartice

Me pa še zanima glede spanja,če zvečer najdeš sobo-apartma,ali si moraš že prej najti-rezervirati,glede na to,da še ne bo vrhunec sezone,mislim da ne bo problem,hvala za odgovore

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imaš naslove, po moje ne bo problem.

Samo začni iskat enkrat popoldne, ne preveč pozno, da ne "zgledaš potem obupan" in ti navije ceno, saj misli, da boš plačal, kolikor ti pač reče.

Meni je bolj pri srcu "hotel 1000 zvezdic"... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slepec zdravo to je pa za razmislit ,da si ti pridružim . :kva2: Imam se eno opcijo ,Sardinija toda čakam da se fantje odločjo kdaj ???????, :hmm: in ali se sploh bojo. :zzz:

Če ne si ti v kratkem javim ,šla bi seveda tudi boljša polovica. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj mene tudi bolj vleče na Sardinijo,samo lady je proti,tako da letos,Toskana in Korzika,drugo leto pa 3 tedne Sardinije :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali imata dopust že fiksni termin ,tako da vem zaradi naju. :OK: Glede sardinije ni problem postimo za drugič. :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Datum je fiksni,od 30.5.-12.6,kar se lahko spremeni je načrt potovanja,če gremo skupaj, bi bilo dobro,skupaj planirati,sem dobil že kar nekaj ponudb,kdor bi želel še zraven ta trmin,bi se lahko okvirno zmenili-poklepetali-v živo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prošnja :worship:

27.4.-2.5.05 gremo v Toskano. Potrebujem dobro informacijo za spanje. V upoštev pridejo sobe, apartmaji ali cele hiše. Gre nas 5 parov, to je 10 oseb oz. 6 motorjev.

Če kdo ve za kakršnokoli dobro (po možnosti preizkušeno) varianto, naj jo prosim objavi ali mi pošlje PM.

Najlepša hvala že v naprej za vsako informacijo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prošnja :worship:

27.4.-2.5.05 gremo v Toskano. Potrebujem dobro informacijo za spanje. V upoštev pridejo sobe, apartmaji ali cele hiše. Gre nas 5 parov, to je 10 oseb oz. 6 motorjev.

Če kdo ve za kakršnokoli dobro (po možnosti preizkušeno) varianto, naj jo prosim objavi ali mi pošlje PM.

Najlepša hvala že v naprej za vsako informacijo...

Kar objavi naj jo, ne po PM... da še drugi kak pameten naslov izvemo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobil dobro idejo,nastaniš se na sredini Toskane,najameš hišo-apartma za več dni,oglede znamenitosti pa delaš tako kot deteljica,po eni poti tja, po drugi nazaj,prednosti,se raztovoriš, dobiš ceneje,hrano vzameš seboj,pa še vedno te čaka soba zvečer,da jo ne išeš,sedaj pa na agencije in kaj pametnega poiskat :OK:

Popravljeno . Popravil SLEPEC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobil dobro idejo,nastaniš se na sredini Toskane,najameš hišo-apartma za več dni,oglede znamenitosti pa delaš tako kot deteljica,po eni poti tja, po drugi nazaj,prednosti,se raztovoriš, dobiš ceneje,hrano vzameš seboj,pa še vedno te čaka soba zvečer,da jo ne išeš,sedaj pa na agencije in kaj pametnega poiskat :OK:

Je zelo smiselno, da. Čeprav je to potem bolje vzeti kot "pravi" dopust, ne kot potovanje... Pokušanje sirov, vinčka zvečer itd.... Jaz sem bolj za premikanje, čeprav me je lani v San Gimignanu kar zamikalo, da bi ostal kak dan, dva... tko fajn je bilo zvečer v mestu :)

Pojdite takrat, ko sončnice cveto, mora biti fantastično...

post-1-1108850408_thumb.jpg

post-1-1108850481_thumb.jpg

post-1-1108850532_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je zelo smiselno, da. Čeprav je to potem bolje vzeti kot "pravi" dopust, ne kot potovanje... Pokušanje sirov, vinčka zvečer itd.... Jaz sem bolj za premikanje, čeprav me je lani v San Gimignanu kar zamikalo, da bi ostal kak dan, dva... tko fajn je bilo zvečer v mestu :)

Pojdite takrat, ko sončnice cveto, mora biti fantastično...

Sončnice cveto julija. Res je čudovito. Sam sem jih še bolj doživel, ker sem bil dol v tem času s kolesom.

Tale ideja s fiksno lokacijo pa niti ni tako slaba. Mogoče pa se prestaviš na vsake 2-3 dni, pa je. Hvala za idejo.

LP, M.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam z matjažkom . :OK:

Nastaniš se v bungalovu prevoziš tisti okoliš in se čez

2 do 3 dni prestaviš na drugo lokacijo in tako naprej,Ni ti treba iskat kampov,postavljat šotora,tako prideš poln lepih občutkov se stuširaš,vsedeš in odpreš pivce .ZAKON :beer2:

Slepec vse bolj prihaja na to da bomo odrajžali skupaj se šlišmo :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 do 3 dni prestaviš na drugo lokacijo  in tako naprej,Ni ti treba iskat kampov,postavljat šotora,tako prideš poln lepih občutkov se stuširaš,vsedeš in odpreš pivce .ZAKON  :beer2:

"Ni ti TREBA iskat kampov, postavljat šotora"...

Hja no, nekaterim (npr. meni) pa ravno ta del predstavlja del "čara" potovanja... No sej, pustimo to. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tudi 2-3 dni na enem mestu je dovolj,bolj sem mislil 5-7dni ker to smatram kot dopust,ko se ti nikamor ne mudi in uživaš v pokrajini, dobri hrani in pijači,drugače pa Toskana ni toliko velika ,da se ne bi mogel vrniti do večera nazaj,kot sem že napisal,bi jo prevozili tako kot "deteljico"vsak dan drugje,po eni poti tja po drugi nazaj

danes sem govoril z znancem ki dela na turistični agenciji in je rekel ,da se najde hiša-apartma do 8 oseb za 100EU,kar pa ni drago

sedaj se pa še zberemo pa v akcijo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ideja niti najmanj ni slaba. Če na šihtu ne bo gužve v tistem času, bi se znal tudi jaz za par dni dol v Toskano prestavit. Smo na liniji oziroma na forumu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Da malo obudim temo

Gre kdo zraven odhod 30.5.05,smer Toskana-Korzika-mogoče tudi Elba

Spanje v zasebnih hišah 70-110 Eu dnevno za 2 os + motor+polpension

Konec do 12.6.05

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Toskano potujem 3.7.2005 skupaj z ženo. Uredila sva si bivanje v hotelu v termah Montecatini (med Firenzami in Piso) in sicer ugodno preko potovalne agencije avstrijskega Hoferja (www.hofer.at). Enostavno se mi ne da iskat vsakodnevno prenočišča in hrane. V njihovem aranžmaju pa sva dobila hotel z tremi zvezdicami (na novo prenovljen) z polpenzionom za ceno 109 eurov/na osebo. :OK:

Drugače pa misliva odpeljat klasični del Toskane (Firenze; Pisa, Siena, San Gimignano, malo tud po toskanskih podeželskih cestah,mogoče na povratku še Ferrarijev muzej v Maranellu), saj za kaj drugega ne bo časa. :yea1: :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

109 EU na osebo,a ni to malo drago???

Se mi ne zdi. V tej ceni je so zajete štiri nočitve z zajtrkom in večerjo. Mislim, da v lastni režiji (razen da spiš v šotoru) ne prideš ceneje skozi..... Ali pač?

:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi ne zdi. V tej ceni je so zajete štiri nočitve z zajtrkom in večerjo. Mislim, da v lastni režiji (razen da spiš v šotoru) ne prideš ceneje skozi..... Ali pač? 

:naughty:

Dokaj poceni čeprav očitno italijani pojmujejo zajtrk drugače kot mi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!