Icy Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 (popravljeno) Kako pa kaj ta blagoslov zgleda? :? ← Ah čist u redu! PS: A morraš verjet v kaj "več",da lahko prideš? :blush: ← Ja bi blo fajn če bi O:-). Jest u motor pa pir .). Tko da je na koncu bolj kruto domov it :wacko: :blink: . Ker pa imam žlahto v Loškem Potoku ... :naughty: Popravljeno Februar 22, 2005. Popravil Icy
SHARKi Objavljeno Februar 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Kako pa kaj ta blagoslov zgleda? :? ← nč strašnega, sm mal te bodo požegnali, se pa zna zgodit da te tudi kgo :SS , je pa vsekakor vredno obiskat zadevo.....
tato Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 O.K. :OK: Thanks! .) Pridem! :yea2:
Marky Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Samo poskrbite, da bo tale bela prevleka izginila do takrat! Ker tako lepo je že kazalo na zgodnjo pomlad, zdaj pa to. :angry:
pirrulz Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 nč strašnega, sm mal te bodo požegnali, se pa zna zgodit da te tudi kgo :SS , ← se zna zgodit tudi, da te kdo :004 ? (Pa ne ti! :grrr )
ixs Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 dons ponoč ga je v Loškem potoku zpaadal zihr ene 3 m. Tm ne pada ampak siplje..
SHARKi Objavljeno Februar 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 dons ponoč ga je v Loškem potoku zpaadal zihr ene 3 m. Tm ne pada ampak siplje.. ← ne ne , ni ga tolk, sm zdele govoru z Jankotom (prezident), samo 40cm ga je na novo :lol1:
Icy Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 ne ne , ni ga tolk, sm zdele govoru z Jankotom (prezident), samo 40cm ga je na novo :lol1: ← ... Na 60 cm podlage, sm s tetkami govoru k na vrh Hriba stanujejo .
Noise Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 ... Na 60 cm podlage, sm s tetkami govoru k na vrh Hriba stanujejo . ← :topic: :topic: :topic:
Icy Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Tukaj je še ena skica poti o katerih je bilo govora. Asfaltna in peščena varianta. Novi asfalt pa je med zaselkoma Topol in Retje.
SHARKi Objavljeno Februar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Icy, morm jest mal to Jankotu sporočit kok si pridn, ima da pade najmanj golaž :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Icy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Icy, morm jest mal to Jankotu sporočit kok si pridn, ima da pade najmanj golaž :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Hmmmmmm, golaž ... OK no prav, kaj pa še en pirček ?? :blush:
ixs Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Ej fantje ...kaj pa punce! ?!?!?! Al bo bolj fegy žur?
SHARKi Objavljeno Februar 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 en pirček ?? :blush: ← pirček?, če ga ne bo zraven, bom pa jest plaču, sm za rokav me pocukej, ampak, da me ne boste zdej kr vsi cukali za rokav :grrr :grrr
Icy Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 pirček? Snip, snip, ... ← A ti misliš, da se mi bo dalo tja prit samo zaradi enega pirčka?? A nima bencinska pumpa u Loškem Potoku na Hribu rekord prodanega pira v enem letu. Že to si je treba ogledat kot eno znamenitost .) .Torej ... kle se pogovarjamo o žegnanju in p i r u!! Za ixs-a pa še obvestilo, da so punce tam zelo fejst. Sploh pa, če se pelješ v Loški Potok skozi Sodražico .) :whistle: :nono:
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 mislim, da je SHARKs, ko je govoril o pirčku, govoril o moji malenkosti. :hmm: Ki pa ziher pride. :grim
pek Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Tukaj je še ena skica poti o katerih je bilo govora. Asfaltna in peščena varianta. Novi asfalt pa je med zaselkoma Topol in Retje. ← Icy zgleda da poznaš te kraje,dej povej mi za kako lepo varjanto iz Primorske smeri (Nova Gorica) :P tako asvaltirano za jo prevozit počasi in z užitkom :worship:
Einherjar Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Icy zgleda da poznaš te kraje,dej povej mi za kako lepo varjanto iz Primorske smeri (Nova Gorica) :P tako asvaltirano za jo prevozit počasi in z užitkom :worship: ← Po moje je prav prijetno, ce picis po ridah desno proti blokam in tam proti sodrazici.
Incubation Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Pa kolk vas pa je iz Loškega Potoka kle?! Moja mat je tud iz tam. Bom po vsej vrjetnosti tud jst pršu pogledat...
Icy Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Po moje je prav prijetno, ce picis po ridah desno proti blokam in tam proti sodrazici. ← Jap ta je ta ta krajsa. Do Postojne se boš že prikotalil naprej pa poglej mapi Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil Icy
Icy Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Je pa še ena lepša varianta. V Ajdovščini levo na Col, tam desno ... in poglej mapo
Rude Boy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Moto Klub HOLCARJI Loški Potok prireja dne 23.4.05 prvi tradicionalni blagoslov motoristov. prvi in že tradicionalni ??? :? da o zakramentih motorjev ne debatiram ! p.s. sem slišal da ga sploh ne moreš več kupit, motorja namreč, če nima vseh zakramentov od pristojne fare potrjenih ! :ninja:
knavsal5 Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Tisti ki sam o puncah razmisljate, kar pridte bodo hostese stregle ne bencinski pumpi pr Vulkiju zgoraj brez, spodaj pa :afro1: ... prepustimo to vasi domisljiji....
SHARKi Objavljeno Marec 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Tisti ki sam o puncah razmisljate, kar pridte bodo hostese stregle ne bencinski pumpi pr Vulkiju zgoraj brez, ← a bencin bodo stregle :hmm: :hmm: :hmm: , OK no, tud prav, sm potem pa pridem z praznim tankom,........in tankam samo po 2 litra,........seveda večkrat :lol1: :lol1:
SHARKi Objavljeno April 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2005 sm da mal dvignem temo,.....torej v soboto se vidimo,......vreme bo pa itak,.... :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se