misty Objavljeno Avgust 11, 2005 Deli Objavljeno Avgust 11, 2005 dobr, se prav supercorsa ostane doma... a ma kdo macadamke za posodt? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Avgust 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 a ma kdo macadamke za posodt? :rolleyes: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 :eek: :eek: koga? ← gume...macadamke :lol1: ...če je pista tko slaba :P šala noooo PS: za soboto so nevihte napovedane, zvečer in v noči na nedeljo pa dež...spet :( upajmo da bo zdržalo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Razen starejšega gospoda ki je kosil travo, pa enga traktorja ni blo nič :( Ma vseeno sem se navozu :D ← Sem bil v soboto dol pa je bilo zaprto. Na pogled se mi je zdelo, da bo šavje zaraslo vse skupaj v en velik grm. Bi šel enkrat probat! Pri komu se da najeti pisto?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 20ga se dobimo dol (to je to soboto) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 20ga se dobimo dol (to je to soboto) ← koliko kandidatov pa vas zaenkrat je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 koliko kandidatov pa vas zaenkrat je? ← :hmm: Evo enega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 :hmm: Evo enega :OK: ← Sem te lih pm-ala glede tega.. :K Evo druge kandidatke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 delam :angry: .........piz** :doze: BI pa šel enkrat pogledat taprave "tišače" kot bi se izrazu Misty, da dobim kakšen koristen napotek kako s komolcem po tleh....... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Pa tretjega kandidata :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 koliko kandidatov pa vas zaenkrat je? ← nimam pojma. Za ta termin sem izvedel tukaj na forumu, ko je joe1 napisal (na prejšnji strani se mi zdi) računam da če bo vreme bo dosti ljudi dol, tudi zarad tega ker že dolgo ni blo dogajanja na mobikrogu na pisti pa verjetno ne bo gužve ;) delam :angry: .........piz** :doze: BI pa šel enkrat pogledat taprave "tišače" kot bi se izrazu Misty, da dobim kakšen koristen napotek kako s komolcem po tleh....... :D ← izraz "tišač" je copyrighted by Gregs :D s komolcem po tleh ... nič lažjega -> pred ovinkom nič bremzat :xx: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 s komolcem po tleh ... nič lažjega -> pred ovinkom nič bremzat :xx: :P ← pole gre pa tudi z ritjo potleh :blink: :lol: Komolc potleh... sm na več slikah iz revij vidu kako s komolcem drsa.... balanco je primu čisto na koncu, skoraj na uteži :doze: kdo pa ne podrsa na tak način :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 Jst bom probov pridet, ker ponavad ko rečem da sigurno pridem me ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 ce bo res vrem zdrzal po moje ih bo velik in na pisti in ob njej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 18, 2005 Deli Objavljeno Avgust 18, 2005 Vreme zgleda,da bo.Kdaj se dobimo?Ura???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 ponavad med 09h-10h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 A bo šal kdo iz totega kunca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Avgust 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 vreme nam je ocitno danes naklonjeno tud napoved je super povsod dez in kislo le pri nam ni :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Če bo vreme zdržalo krenem iz mb okrog 12.Upam,da še bo :D te tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 vreme nam je ocitno danes naklonjeno tud napoved je super povsod dez in kislo le pri nam ni :kva2: ← upajmo da bo zdržalo ;) see yaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 upajmo da bo zdržalo ;) see yaaaa ← zdržalo je ;) danes bilo super (težavice organizatorja pri začetku dirke bomo spregledali :rolleyes: :slap: :D ) joe1, dej tistga kombija mal prtisn :P. Si čist cijazu po AC :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Hvala mistyju,ker me ni povozil :wacko: ,malo za šalo malo za res... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 zdržalo je ;) ← fotke, fotke :naughty: kje so... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Hvala mistyju,ker me ni povozil :wacko: ,malo za šalo malo za res... ← vse vredu s tabo, zgledalo je kr boleče :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Avgust 20, 2005 Deli Objavljeno Avgust 20, 2005 Grem zdej dohtarju,ker me je začelo v zapestju in zadnji strani pljuč neki šponat... Upam da nč resnga... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se