franci Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 A jutri bo tudi? Če bo, pridem. Danes sem moral delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Se danes kaj dogaja na mobikrogu ali ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamo Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Uceraj smo se vozil po mobikrogu pa se mi ni zdela pista tuk u ku... kukr nekateri praute se kr da solidno pelat pa po moje je se vseen bol varno kot po cest cena je bla pa tut solidna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 No, dajte malo več napisat kako ste se meli, kdo vse je bil, kakoi so časi če ste merili in predvsem kdaj se bo s5 dalo it. mene je odvrnilo vreme ta vikend. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 No, dajte malo več napisat kako ste se meli, kdo vse je bil, kakoi so časi če ste merili in predvsem kdaj se bo s5 dalo it. mene je odvrnilo vreme ta vikend. Zjutraj je bilo oblačno, kasneje pa se je razjasnilo in tudi sonce smo imeli občasno. Na pisti jih sicer ni bilo veliko, zato upam, da jih bo naslednjič več. Kdaj naslednjič??? stvar dogovora oz. interesa in ali je pista takrat prosta. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Ne bom velik pisal,bom par slik gor vrgu,če kter rabi kej naj pove pa bom poslal. še ene par! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) Če maš kašno sliko rdeče 125ke bi je bil vesel :) Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Ej sori Dolenc si glih manjku ko sem mel fotosession,mnde si šel tankat,pa drugič! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Vidim,da vam je blo kar lušno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamo Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Casi so bili tam nekje od 1.12 pa do 1.08 merjeno na mobitel. Ce bo pa se odprta pista pa tut mene zanimapa se neki ce se pista zakupi a dobimo kaksen uraden racun al je kr na crno kes na roko ( zarat sponzorstva me zanima ) ce mi lahko kdo pove. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Casi so bili tam nekje od 1.12 pa do 1.08 merjeno na mobitel. Ce bo pa se odprta pista pa tut mene zanimapa se neki ce se pista zakupi a dobimo kaksen uraden racun al je kr na crno kes na roko ( zarat sponzorstva me zanima ) ce mi lahko kdo pove. Hvala mislim, da bo pista še odprta... ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Jst sem meru tistga megana, ki je prvi krog jelene strelu, 1.09 je vozu proti koncu, mislem da bi znal še bolš it :). Kdo pa je na tej pisti hitrejši avto al motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamo Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje bi znal bit kak dober motorist hitrejs odvisen tut kak bi bil avto :hmm: Naj mi se kdo pove kako je z zakupom piste :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Po moje bi znal bit kak dober motorist hitrejs odvisen tut kak bi bil avto :hmm: Naj mi se kdo pove kako je z zakupom piste :? To tudi mene zanima :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 In mene! Nas je kar ene par kanidatov v okolici, ki bi šli odpeljat kakšen krog :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 In mene! Nas je kar ene par kanidatov v okolici, ki bi šli odpeljat kakšen krog :) lahko se naslednjič pridružite, ko bo organizirano...drugače pa je najem 120.000,00 SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Ne mors vrjet, bol je sfukana pista, drazji je najem... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSV Mille Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Pista sploh ni tok zjebana, ko nekteri pišete, se da kr fino pelat. Jasno pa je, da previdnost ni nikoli odveč, kar pa velja tudi za vse ostale piste. MOBIKROG je v vsakem primeru še vedno brezkompromisna alternativa našim cestam, ki iz meseca v mesec ubijajo. Rajš dam tisti par jurjov, pa se znorim koliko mi paše, kot pa da plačam z življenjem na cesti!!! Pa dejmo čimprej spet organizirat dan za trening, komaj čakam! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Pista sploh ni tok zjebana, ko nekteri pišete, se da kr fino pelat. Jasno pa je, da previdnost ni nikoli odveč, kar pa velja tudi za vse ostale piste. MOBIKROG je v vsakem primeru še vedno brezkompromisna alternativa našim cestam, ki iz meseca v mesec ubijajo. Rajš dam tisti par jurjov, pa se znorim koliko mi paše, kot pa da plačam z življenjem na cesti!!! Pa dejmo čimprej spet organizirat dan za trening, komaj čakam! :worship: A bi se lahko bol"švoh"motor priklopil zravn ko bo ta trening? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Ne mors vrjet, bol je sfukana pista, drazji je najem... :OK: nihče te ne sili, da se moraš vozit po njej...vsak odloča za sebe... :P A bi se lahko bol"švoh"motor priklopil zravn ko bo ta trening? prejšnjič je bil dolenc zraven z cagivo mito...(vsaj mislim, da je bil ta motor)...zato ni problema glede tega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Na grobniku se je en vozu s skutrjem, pa se ti tle ne boš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 lahko se naslednjič pridružite, ko bo organizirano...drugače pa je najem 120.000,00 SIT Se priporočamo! :OK: :OK: Sej pride kej objavljeno v tej temi kdaj pa kako a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Se priporočamo! :OK: :OK: Sej pride kej objavljeno v tej temi kdaj pa kako a ne? jaz bom objavil...tako, da boste vsi željni vožnje na mobikrogu izvedeli...mislim, da bo naslednji termin sredi junija (okvirno) pred dopusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Ja čim prej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamo Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Mene pa zanima ce se kej dugaja ta vikend na Mobikrogu :? Fajn bi blo ku je lep vikend . Pa se neki kuk je vs frajerju da se zmenmo pa zakupmo pisto ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se