hitri22 Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 jaz sem žal slišal drugače. :( baje je Tomljetu potekla pogodba in bo mobikrog padel pod letališče, ki se bo širilo. žalostna usoda mobikroga :? upam, da so podatki napačni ali pa vsaj ne dokončni. tud jaz sem isto slišu od nekga vojaka iz Cerkelj.ŽAL :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
emig Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Me zanima, če bodo tist kmetje tm dol zdej vojsko izsiljeval in postavljal barikade? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 V nedeljo ima MK Atrans nekaj zakupljeno! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 V nedeljo ima MK Atrans nekaj zakupljeno! :worship: mogoce ves kaj vse bojo meli pa ce je mozen vstop :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 Lan se je dal pelat, mislem da se bo tud letos dal, ker le morjo neki pokasirat. Ludi je blo dost, se mi zdi da so tud neki pekel :). Men so lepi spomini ostal, k so me tko atraktivno prehiteval :D Se splača mal pogledat it :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Evo, blo je super. Za 5000sit sem se fajn navozil. Edin Dolenc je končal žalostno. Dolenc te še rit boli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Mam za računalniško mizo mehek stol, tko da kar gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri22 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Evo, blo je super. Za 5000sit sem se fajn navozil. Edin Dolenc je končal žalostno. Dolenc te še rit boli? dolenc kje na katerem ovinku ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Tam ko prideš na zadno ravnico, pred cilno ravnino. Vzrok je bil slaba guma, pa mal prevelek nagib. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Kateri tip gum si pa imel ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Na eni dirki, ki se pripravlja baje naslednji vikend - oldtimer - nej bi štartu tudi Silvo Habat. :D Kaj nej rečem: bolj star, bolj nor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Bravo, stari borci se vračajo!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Dons pa nekje v Zagrebu oz. njegovi okolici vozta old timer prikoličarje Edo Dolenc (voznik) in Silvo Habat (sovoznik) :D Po zadnjih podatkih sta na uradnem treningu dosegla pole position :OK: Kako pa se je (če se je že) rezpletla dirka, pa še nimam informacij. Popravljeno September 10, 2006. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 A se da tudi med tednom it kej pelat na mobikrog, je kdo tam? Ali se lahko gre samo kadar je kaj organizirano, oz. steza zakupljena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 A se da tudi med tednom it kej pelat na mobikrog, je kdo tam? Ali se lahko gre samo kadar je kaj organizirano, oz. steza zakupljena? najbols da poklices lastnika...je nekje v temi stevilka ko sem jaz spraseval za njo..... ce vas bo nekaj pa ce bote dobro placali se bo ziher dalo kaj zmenit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 A se da tudi med tednom it kej pelat na mobikrog, je kdo tam? Ali se lahko gre samo kadar je kaj organizirano, oz. steza zakupljena? Sam težko. Zakupit moraš stezo; 10-15 motoristov baje, da se splača. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 Sam težko. Zakupit moraš stezo; 10-15 motoristov baje, da se splača. ma ja, ce ih bo 5,6 pa bojo prisli odpret Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Kolk pa stane zakup steze za en dan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stjane Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 ma ja, ce ih bo 5,6 pa bojo prisli odpret Joe Lahko pride tut samo en motor če bo zakupu pisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Za jutri je zakupljen Mobi krog. Ampak kaj ko je tako vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri22 Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Za jutri je zakupljen Mobi krog. Ampak kaj ko je tako vreme. kdo ma zakupjeno?a se bo dal vozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno September 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2006 Joe Lahko pride tut samo en motor če bo zakupu pisto. vse ima svojo ceno tud v valenciji al pa maleziji lahk sam en motor zakupi pisto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Včeraj sem bil na Mobikrogu...popravli so ovinke (pokrpali luknje)...bomo videli koliko časa bo zdržalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 A dogaja ta vikend kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 A dogaja ta vikend kaj? Baje da u soboto dogaja: dirka veteranov če se ne motm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se