Jure007 Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 Silvo Habat po ogorčenem boju v zadnjem ovinku prehitel konkurenco in prvič, po več kot desetletju premora iz tekmovalnih stez, ko je nazadnje peljal DP in AA SBK, zmagu v oldtimerjih do 500ccm :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salsa Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 Jure a maš kake slikce??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FP Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 Ena [attachmentid=82280] Dve [attachmentid=82281] Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 Jure a maš kake slikce??? Tnx FP. Jest žou nimam nč, k je matka to vse slikala na "trotl zihr" aparat - k ma še film u seb :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Oktober 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 v soboto 07.10 na mobikrogu bojo fantje organiziral privat zabavo obenem pa vabijo vse motoriste zeljne voznje po mobikrogu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 1, 2006 Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 Imaš mogoče kakšno informacijo koliko $$ bo treba odšteti za vožnjo po pisti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Oktober 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 Imaš mogoče kakšno informacijo koliko $$ bo treba odšteti za vožnjo po pisti? :hmm: :hmm: nevem, a je kaj vazno al je 5 al 6 al 7 tisocakov. Nevem ce to igra vlogo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Oktober 1, 2006 Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 Verjetno bo cena 10k SIT,vsaj prejšnji teden je bla tolk ko sem bil jaz gor...,ne glede na to al si ga žgal pet minut,al pa cel dan :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muhcman Objavljeno Oktober 1, 2006 Deli Objavljeno Oktober 1, 2006 Kdaj se pa to kej začne v soboto? Bol popoldan? Lp Sašo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :hmm: :hmm: nevem, a je kaj vazno al je 5 al 6 al 7 tisocakov. Nevem ce to igra vlogo .... Ja, zame igra vlogo, 5k mi vsekakor ni enako kot 10k. Če študiraš in si brez rednih prihodkov se pozna vsak tisočak .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 A ma kdo kakšne frišne informacije za soboto, ker vreme mislm da bo zdržalo pa še kakšen krog bi odpeljal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SONCE Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 A ma kdo kakšne frišne informacije za soboto, ker vreme mislm da bo zdržalo pa še kakšen krog bi odpeljal... Po mojih informacijah imajo jutri zakupljeno progo in mislim, da se z njimi ne bo težav dogovoriti če se boš želel odpeljati kakšen krog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Ja, zame igra vlogo, 5k mi vsekakor ni enako kot 10k. Če študiraš in si brez rednih prihodkov se pozna vsak tisočak .) ja no , 5 al pa 10 vsekakor ni isto ce je 5 al pa 6 ne igra veliko vlogo za v nedeljo je tud odprto Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil joe1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 haloo... kje ste tisti, ki ste kolena brusil ta vikend na Mobikrogu??? Matr.... dobri ste eni... še boljše so bile pa ene pri boksih.... pa na svojih motorjih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tadejh Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 haloo... kje ste tisti, ki ste kolena brusil ta vikend na Mobikrogu??? Matr.... dobri ste eni... še boljše so bile pa ene pri boksih.... pa na svojih motorjih... si bil ti tut dol? mi smo se meli noro dol, 1. liga... si odpelu kakšen krog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 bil sem tam ja... sam sem mal zamudu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stjane Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Evo ene par slikc. 8.10.2006 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Evo ene par slikc. 8.10.2006 lp je tist z gsxom clan foruma :? smo se vidli z njim na MR v petek....jaz pa se 2 z rs125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri22 Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 bil danes na krogu pa so se eni modeli vozl.blo je pa zaprto. a kdo ve kdo je imel zakupljeno?a se mogoč jutr v nedeljo kej dogaja?če se naj kdo napiše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 bil danes na krogu pa so se eni modeli vozl.blo je pa zaprto. a kdo ve kdo je imel zakupljeno?a se mogoč jutr v nedeljo kej dogaja?če se naj kdo napiše. Mislim,da se za jutri dogovarjajo za nekakšen zaključek sezone,nisem se zanimal,da bi kaj več izvedel ker imam motorje že odjavljene-mogoče se še kdo oglasi,sicer zaradi sigurnosti še malo potelefoniraj. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 MOTORIST LP MISLIM DA SE BO SEZONA LETOST KR KMALU ZAČELA!!!!!!!!!!! :OK: ZANIMA ME PREDVSEM KAJ SE BO LETOS DOGAJALO MA MOBIKROGU IN ČE BO SPLOH MOŽNO KAJ NORETI :kva2: ČE MA KDO KAK RAZPORED GA PROSIM ČE GA LAHKO OJAVI, DOBI ZA :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 MOTORIST LP MISLIM DA SE BO SEZONA LETOST KR KMALU ZAČELA!!!!!!!!!!! :OK: ZANIMA ME PREDVSEM KAJ SE BO LETOS DOGAJALO MA MOBIKROGU IN ČE BO SPLOH MOŽNO KAJ NORETI :kva2: ČE MA KDO KAK RAZPORED GA PROSIM ČE GA LAHKO OJAVI, DOBI ZA :beer2: Treba se bo na obrambnega ministra obrnt :devil: najbrž bo vse skupaj NATO vzel. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Februar 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2007 v soboto se bomo spet vozili na mobikrogu od 10h naprej kdor ma cajt pa voljo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 v soboto se bomo spet vozili na mobikrogu od 10h naprej kdor ma cajt pa voljo .... Za kolko para $$$ pa ... Lp,rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 v soboto se bomo spet vozili na mobikrogu od 10h naprej kdor ma cajt pa voljo .... si ti nabavil kaj novega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se