Aless Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 potem se pa niso dolgo vozili....ker sem bil dol ob 16.30, in ker ni blo nobenga sem šel do raceland-a in ob 17.30 prišel nazaj na mobikrog pogledat pa spet ni blo nobenga :? si bil ocitno prehiter,ker jaz sem ob pol 7 srecal kolega ko sta glih sla iz MKja,...v tem casu ko sta se onadva vozla je pa prso se un z repsolko,ko je bil tam se takrat ko sem jaz prso....pa isti cajt ko jaz sta una dva z suzukiji prsla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavlin666 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 (popravljeno) ob pol 7 se je en z repsolko vozo pred tem 2 moja kolega pa ko sem jaz priso sta se 2 prisla na suzukijih,moski z 1000ko k6 in pa zenska z 750ko k6,....jaz sem se 2 kroga odvozo pol je pa se rave razstelal pa sem se obrno pa so domov Ka si mogu kaj plačat, al je blo zastonj? :? Jst sm razmišlju, da bi po moped skoču a mi žal ni uspelo. :BUA: :cry: Popravljeno April 14, 2007. Popravil pavlin666 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Ka si mogu kaj plačat, al je blo zastonj? :? Jst sm razmišlju, da bi po moped skoču a mi žal ni uspelo. :BUA: :cry: nic ni treba placat,....samo malo levo gres pogledat pa se ze pelas,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavlin666 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Ka ni več ograje? Prej je bla ograja in nasip, tak da se ni dal z mopedom not pridet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Ka ni več ograje? Prej je bla ograja in nasip, tak da se ni dal z mopedom not pridet. sej se vedno je,.....neb rad napisal tle kak se gre,....sej ce nimas dalec pojd pogledat al pa pm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavlin666 Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Bom šel pogledat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 ... danes sem v časopisu Dnevnik prečital, da se Mobikrog po vsej vrjetnosti dokončno zapira v mesecu juniju 2007 ... ... ga hoče naša ljuba vojska nazaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavlin666 Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Ka to pomen, da se res ne bom mogu nikol z motorjem notr vozit?? :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 ... kaj to pomeni ne vem, vojska pač želi svoje nazaj ... ... podrobnosti v današnjem časopisu Dnevnik ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Dnevnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 sem glihkar hoto link sem nalepit pa sem vido da si že ti včeraj...... če bo v gaju je to čist pred mojim nosom... se pa že dogovarjajo nekaj let da bi zgradili nekaj novih objektov ala hoteli, bazeni, tenis center, novi paintball poligon...tak da še eno dirkališče sploh nebi blo odveč :D za tiste ko ne vete kje je to, se tukaj dogaja vsako leto svetovno prvenstvo v streljanju na glinaste golobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Ka to pomen, da se res ne bom mogu nikol z motorjem notr vozit?? :BUA: :cry: ja bos mogo prej it ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Pa kako je sedaj z mobikrogom? Obratuje pista? Kdaj se da it z motorjem gor pa koliko je za plačat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Dnevnik citiram: "Če v Avtošportu z ministrstvom za obrambo ne bodo našli skupnega jezika, bodo dirkališče najverjetneje preselili v Gaj pri Pragerskem" :eek: :hmm: :rolleyes: :slap: gaj pri pragerskem ima asfaltirano samo glavno cesto in mogoče še kako stransko ulico. ima še 3 gostilne in delujočo deponijo za odpadke, o kaki pisti prvič slišim, sedaj je sigurno ni, pa glede na to da ni v nobenih prostorski aktih občine še tudi ne bo vsaj v letu - dveh! zakaj pa rabi vojska poligon? za učit tovornjakarje? :slap: sem šel gledat datum če ni 1. april :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) zakaj pa rabi vojska poligon? za učit tovornjakarje? :slap: Ma jok! Sem slišal, da bo Kahel Ehjavec vojaške šoferje učil slajdat s Patrijami :lol1: :yea1: Popravljeno April 19, 2007. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno April 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2007 ta vikend se bojo vozili z motorji na mobikrogu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 mogoč se prsankamo mal pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 ta vikend se bojo vozili z motorji na mobikrogu soboto in nedeljo? A se bomo mi tudi lahko mal zapeljali :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 danes bo kej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Torej, ali bo možno jutri, v soboto vozit z motorjem po mobikrogu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Torej, ali bo možno jutri, v soboto vozit z motorjem po mobikrogu? jaz sem danes bil,....je blo treba na novi rski tud treba sprobat ce gre na koleno :D drugace se pa mogoc oglasim pogledat ce bo zanimivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 dans je blo kr ql :OK: prvič na progi :OK: :rolleyes: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 A si rabu kdaj gas spustit? Kdaj se bo še kj dogajal, pridem mal s fotoaparatom, lahko na pm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 ja in v enem ovinku sem celo vn zletu :slap: dobr, da je dost trave okol, pizda v ene dveh so rumeni, taki visoki robniki, pa sm nagazu na enga me je mal zrukalo, sm šou sm naravnost :cry: dogaja se pa skos kej, zdej je bol kot ne privat zasedeno, pol poleti bodo ene dve krožne dirke z avti, za motoriste pa nč ne vem... mi gremo definitivno še pogledat, če ne prej, drug vikend, sam da bo vreme, pa prazno...če so same 125-ke gor je dobr, kr če so stroji pol kurac, k sam v napoto delaš, pa še nagaz te kje lahko :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Ah sej to gre tko hiter čes, da ga skor ne videš :D Med ovinki ko se navadeš, pa da je SS motor, ti pa nč ne morjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se